niedzwiedzica Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 [B]Coztego[/B]-dlatego własnie miałam pietra tę maske podnieść :cool3: kończyłam klasę mat-fiz w liceum i dobrze pamiętam,jak jest rola tlenu w pożarze :evil_lol: ... Musze powiedziec,że wczorajszy dzień miałam "do tyłu" z powodu emocji i dzis do pracy pojechałam rowerem :p i dojazd zajał mi tryle samo czasu, jakbym autem jechała :crazyeye: [B]Terriermania[/B]-nawet jakbym tę gasnice miała, to nie wiem, czy zdecydowałabym sie na jej użycie :eviltong: jakos bardziej przekonuje mnie idea szybkiego odwrotu..auto rzecz nabyta i do nabycia, zdrowie nie :cool1: Btw-przyszedł do nas wczoraj do firmy facet , sprawdzający gasnice..jakieś bioprądy, czy co.... [B]Wind[/B]- kiedys , ktos, gdzieś ogłosił konkurs na znaczenie skrótu ZUS..podobno wygrał Zakład Udręki Społecznej :diabloti::diabloti: a nasz kapital, zgromadzony w OFE, który miały dziedziczyc nasze dzieci, szlag trafi, jesli pożyjemy wystarczająco długo,zeby na emeryture przejśc. Wystarczy tydzień na emeryturze i zegnajcie pieniądze...Morał z tego taki,że i tak skarpeta najlepsza :evil_lol: A fanom siatkówki przypominam,że o 4,30 jest mecz Brazylia-Serbia..troszkę wcześnie,ale cóz to dla kibica ;-) to tylko rozgrzewka przed mezcem Polska-Bułgaria !
Wind Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Dzien doberek :-) Ale emocje :cool3: Pznokcie obgryzione, fistaszki znikaja w zastraszajacym tempie, coli juz dawno brak :sweetCyb:
borsaf Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [SIZE=4][COLOR=Red][B]NASI WYGRALI BRAVO!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
borsaf Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Chyba się do Poznania wybiorę....reanimowac Niedźwiedzicę...ona nieżywa ze szczęścia i zmęczenia gdzieś chyba padła:evil_lol:
aga_ostaszewska Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='borsaf'][SIZE=4][COLOR=Red][B]NASI WYGRALI BRAVO!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/quote] :Poland: Chłopcy wielkie brawa! :Poland: Jeszcze jeden mecz ... :cool3:
coztego Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 :multi: :happy1: :smilecol: :sweetCyb: :laola: :Cool!: :laugh2_2: :cunao: :klacz::terazpol: Paweł Zagumny :iloveyou:
INA Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ja już po pierwszym wielkim spacerku, poszłam ochłonąć z emocji bo aż mi się nie chcciało wierzyć, że [SIZE=5][COLOR=red]NASI WYGRALI:terazpol: :terazpol: :terazpol: :cunao: :cunao: [/COLOR][/SIZE] [quote name='Terriermania']eee... :crazyeye: ale numer... nie wiem czy wierzyć??? :???: chciałam zobaczyć kalendarzowe zdjęcia w wiekszym formacie i pomyslałam, że jak kliknę na któreś, to otworzy sie w większej wersji w nowym oknie.... :thinkerg: .....okno sie otworzyło, imageshack strona do obróbki wielkosci zdjęć, a później wyskoczyło mniejsze okienko z informacją, że jestem 999,999th visitorem i że wygrałam 2086.56 $ i muszę tylko wypełnic poniższą ankietę i dostanę ta kasę ludziska, co WY na to, bo ja nie wiem :shocked!: :huh:[/quote] [quote name='Terriermania']kurcze... to jakieś netowe free lotto.... a juz myślałam :wallbash:[/quote] Nie martw sie nic nie straciłaś:evil_lol: ja już tym999... byłam dwa tygodnie temu;) :spam2: :spam2: [quote name='niedzwiedzica'] [B]Wind[/B]- kiedys , ktos, gdzieś ogłosił konkurs na znaczenie skrótu ZUS..podobno wygrał Zakład Udręki Społecznej :diabloti::diabloti: a nasz kapital, zgromadzony w OFE, który miały dziedziczyc nasze dzieci, szlag trafi, jesli pożyjemy wystarczająco długo,zeby na emeryture przejśc. Wystarczy tydzień na emeryturze i zegnajcie pieniądze...Morał z tego taki,że i tak skarpeta najlepsza :evil_lol: [/quote] OFE juz szlagh trafił - zresztą wiedziałam, że tak będzie i to tylko kwestia czasu:shake: - jak wszystko spowrotem wróci do ZUS - to nawet na ten pierwszy tydzień nie straczy:diabloti: . Kolega który ma własny interes nie płaci składek wcale a część pieniedzy inwestuje kupując mieszkania od ZGM - remontuje i wynajmuje :cool3: i taki chyba wyjdzie najlepiej na tym wszystkim.. Ide po zakupy ..
Kardusia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [B]Heh,hej :loveu:[/B]:loveu::loveu:. Witam wszystkich między spacerkiem z psicą a kotletami mielonymi :multi::multi::multi: My się też bardzo cieszymy z naszej wygranej :klacz::terazpol::cool2:. A to chyba nie koniec :lol: naszego sukcesu - prawda? [B]Wind [/B]- debeściarski ten Twój berecik - tylko skąd te różki? [B]Terriermania [/B]- ja też byłam parę razy gościem 999,99 ;) - więc ponieważ Ina i ja nie wypełniłyśmy tej ankiety - to zapewne wygrana jest dla Ciebie ;):evil_lol:;)...
Wojtek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='niedzwiedzica'] ...nawet jakbym tę gasnice miała, to nie wiem, czy zdecydowałabym sie na jej użycie :eviltong: jakos bardziej przekonuje mnie idea szybkiego odwrotu..auto rzecz nabyta i do nabycia, zdrowie nie :cool1:... [/quote] W takiej sytuacji, należy tylko uchylic maskę i sikac przez szparę do środka...
Kardusia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [B]Wojtek [/B]- no nie dopowiedziałeś,że dotyczy to kierowców - mężczyzn :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.
Nitencja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Pytanie za 10 punktow gdzie w Polsce sa specjalisci kardiologiczni dla psow ??
Kardusia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Jak trzeba podpytam zaraz mojego prof. z Kortowa...
Wind Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Nitencja']Pytanie za 10 punktow gdzie w Polsce sa specjalisci kardiologiczni dla psow ??[/QUOTE] Nitencjo, Ten chyba jest najlepszy [url=http://www.niziolek.com.pl/]Rafal Niziolek[/url] W.
Wind Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Kardusia'][B] [B]Wind [/B]- debeściarski ten Twój berecik - tylko skąd te różki? [/QUOTE] [B]Kardusiu[/B], sama wiesz jak to jest :razz: Kto to wie co jeszcze sie pod tym moherem kryje :evil_lol:
Kardusia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Eeee - Nitencja - dla Ciebie Olsztyn to za daleko....:roll: Mam pytać czy nie nie?
Kardusia Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Wind'][B]Kardusiu[/B], sama wiesz jak to jest :razz: Kto to wie co jeszcze sie pod tym moherem kryje :evil_lol:[/quote] No tak - masz rację :evil_lol:. Różki to tylko zewnętrzna oznaka "tego czegoś" :razz:, najgorsze tkwi w środku :diabloti::angryy::diabloti:.
Wind Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Kardusia']No tak - masz rację :evil_lol:. Różki to tylko zewnętrzna oznaka "tego czegoś" :razz:, najgorsze tkwi w środku :diabloti::angryy::diabloti:.[/QUOTE] Swieta racja, chociaz frywolne jest mieszanie tutaj "swietosci" :evil_lol: Nie mniej jak slysze czasami wywiady z "moherkami" to wlos deba mi staje ... poglady i formuly jak z piekla rodem [IMG]http://www.moheroweberety.net/go/images/gadzety/komorki_pani_hela_tupie_120x160.gif[/IMG] :evil_lol:
Nitencja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Fakt Olsztyn troche za daleko. Ale kontakty jak najbardziej - bede wdzieczna :) A u nas na osiedlu wlasnie przeszedl kondukt zalobny jednego z gornikow ktory zginal w Halembie..... Pelno ludzi , z przodu szla gornicza orkiestra,potem policjanci , przy samochodzie z trumna szli ratownicy w swych strojach , rodzina, wojsko .......Zycie przez chwile na Bykowinie zamarlo wszystko stanelo -samochody, ludzie ... DLa tych co zgineli ['] a juz w Poniedzialek Barbórka ....
Wind Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Nitencjo, Ale do Warszawy nie jest tak dlaeko ;) Z Niziolkiem miala przyjemnosc nasza aga i sama i Ci moze opowiedziec jak diagnozowali Jej sucz rozni weci ;) W.
Nitencja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 no wlasnie Wawa blisko i bedzie sie chyba trzeba przejechac ..
Wind Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Nitencja']no wlasnie Wawa blisko i bedzie sie chyba trzeba przejechac ..[/QUOTE] A ze zapytam, u ktorego psiaka podejrzewasz jakies schorzenie?
borsaf Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [B]Nitencja,[/B] z tego, co pamiętam to we Wrocławiu jest dr Pasławska na KlinikachAR i ona "siedzi na kardiologii" juz kope lat, jest dobra. Zapytaj zresztą Carragan gdzie chodzi z Maleństwem.
Nitencja Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Wielkie podziekowania za wszelkie namiary :)
Recommended Posts