Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

No właśnie. Owczary dzisiaj, teriery jutro, a ja se mogę co najwyżej na ozdóbki pojechać (za przeproszeniem wszystkich ozdóbek :evil_lol: ). Takie życie, hej :mad: .

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mokka']No właśnie. Owczary dzisiaj, teriery jutro, a ja se mogę co najwyżej na ozdóbki pojechać (za przeproszeniem wszystkich ozdóbek :evil_lol: ). [/quote]

Jakie ozdóbki - w sobotę najlepsza na świecie grupa II :evil_lol: :diabloti:

A tak poważnie to trzymam kciuki za szybką decyzję :kciuki: Ja tak pojechałam na początku września do Czech - wstałam w piątek rano i stwierdziłam, że jednak jadę - spakowaliśmy się, zadzwoniłam do pracy, że biorę dwa dni na żądanie ;) i w drogę! :painting:

Posted

[B]Mokka[/B] - jak możesz to grzej, nie bądź taka jak ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i nie łam się za bardzo ;). Tam jutro same pyszności :sabber: i ozdóbki też :multi::multi::multi:. Gosia ma rację - leć na terriery, przy okazji zobaczysz na żywo nasz kalendarz :lol:.

Posted

[quote name='Kardusia'][B]Minio[/B] - jestem :-(:-(:-( też jestem. Chociaż we dwie będzie nam raźniej :roll:. Ale zaraz.... przecież jeszcze Rita nie pojechala i Mokka....:shake:. Jakoś nam zleci ten czas :-(...[/quote]
Jestem,co prawda dorywczo,ale jestem:roll: bardzo załuje,ze nie pojechałam,ale pewne rzeczy dzieja sie i nie mamy na to wpływu,pewne nadzieje wiaze ze zlotem,ale nie planuje,bo..........zobaczymy co czas pokaze.[B]Mokka[/B] jak masz mozliwosc,nie zastanawiaj sie i jedz i baw dobrze.:multi:

Posted

[quote name='Minio'][SIZE=3][COLOR=red][B]Dziewczyny . Zaczynamy trzymac kciuki .[/B][/COLOR][/SIZE][/quote]
:thumbs: :thumbs: :thumbs:[COLOR=darkorange]powodzenia :multi: [/COLOR]

Posted

[B]Bogula [/B]- zapraszam Ciebie z :dog: i Minio z:dog::dog: na :kaffee_2: . A do kawki mam cieplutką (upieczoną rano przez siebie) szarlotkę z antonówek. [B]Wind[/B] też wpadaj - bo widzę, że jesteś w okolicach WT:loveu::loveu::loveu: . [B]Rita [/B]- ty też :lol:.
A na popłudnie mam [B]Ali[/B]-siową sałatkę na bazie śledzia :sabber:. W razie potrzeby do wypicia też coś się znajdzie:knajpa:.

U nas słoneczko,sucho, wskaźnik wiatru nie szaleje tak jak wczoraj, temp. +6 st.C. Wczoraj na drodze Olsztyn -Szczytno leżało mnóstwo powalonych gałęzi.
Jechałam sama i myślałam - co ja bidna zrobię jak coś we mnie grzmotnie. Przed oczami miałam nawet niezłe rozmiary tych konarów. Gałęzie drzew iglastych były mokre - bardzo obciążone, a drzewa liściaste jeszcze z całą furą mokrych liści. I wystarczy trochę wiaterku a już to wszystko wali się na drogi i na samochody :shake:. Ale za to dzisiaj jest pięknie :loveu:. Można do mnie jechać - nic po drodze na głowę nie spadnie :lol:.

Posted

[B]Kardusia,[/B]

To chyba ten aromat szarlotki przywial mnie na AT :cool3: Nie kus, nie kus ... bo jeszcze Cie na tych Mazurach napadniemy i ograbimy z tych pysznosci! A i sledziem nie pogardze, bo salatka od Ali jest wyjatkowo smakowita :-)
Ale nim na dobre sie rozpasam ide sie troche pofitnesowac ;) A potem praca, praca, praca :p

Milego dzionka i do napisania popoludniu :-)

W.

Posted

A ja wczoraj wyskubała szczeniora .
Strasznie chudy teraz jest :lol:
Teraz należy podlkeić uszy ale kleju nie mam . Musze czekac na Flaire.

Posted

minio a co z jej ucholami?
sezamowi kilka dni temu sie odkleily i postanowilam sprawdzic czy cos to klejenie pomoglo:roll:no ale marnie to wyglada:roll: zastanawiam sie czy jest w ogole jeszcze sens podklejania:cool1:

Posted

[B]Fjolka [/B] - oczywiście Ciebie też zapraszam :loveu:. Na kawusię i na szarlotkę :loveu:.
A co Ty chcesz od tych Sezamowych uszu? Na fotach ma śliczne ucha :p.
[B]
Minio [/B]- mogę w razie czego podesłać Ci tego kleju [SIZE=1][COLOR=Gray](made in USA)[/COLOR][/SIZE], bo mam to, a nie mam nic do klejenia.Tzn. żadnych uszu :shake:. Wprawdzie urodziła mi się w tym roku jedna para uszu, ale nie wymagała klejenia :evil_lol:... W razie czego - to możesz na mnie też liczyć ;).

Posted

[quote name='Kardusia'][B]Fjolka [/B]- oczywiście Ciebie też zapraszam :loveu:. Na kawusię i na szarlotkę :loveu:.
A co Ty chcesz od tych Sezamowych uszu? Na fotach ma śliczne ucha :p.

[B]Minio [/B]- mogę w razie czego podesłać Ci tego kleju [SIZE=1][COLOR=gray](made in USA)[/COLOR][/SIZE], bo mam to, a nie mam nic do klejenia.Tzn. żadnych uszu :shake:. Wprawdzie urodziła mi się w tym roku jedna para uszu, ale nie wymagała klejenia :evil_lol:... W razie czego - to możesz na mnie też liczyć ;).[/quote]
Dzięki [B]Kardusia [/B]chętnie troszke uszczknę jeśłi będizesz tak miła :loveu:

Są już wyniki z czwartku . Jakoś piesków polskich mało w zwycięzcach.
Ale jednego wyłowiłam :loveu:

[SIZE=1]WW[/SIZE][SIZE=1]BOB[/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]2274[/B][/SIZE][SIZE=1]NAWŁOĆ Lisiura, Magdalena Chmielowska, [/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[SIZE=1]Polska[/SIZE]

Posted

[quote name='Minio']Dzięki [B]Kardusia [/B]chętnie troszke uszczknę jeśłi będizesz tak miła :loveu:

Są już wyniki z czwartku . Jakoś piesków polskich mało w zwycięzcach.
Ale jednego wyłowiłam :loveu:

[SIZE=1]WW[/SIZE][SIZE=1]BOB[/SIZE][SIZE=1]S (F)[/SIZE][SIZE=1][B]2274[/B][/SIZE][SIZE=1]NAWŁOĆ Lisiura, Magdalena Chmielowska, [/SIZE]

[SIZE=1]Polska[/SIZE][/quote]

[B]Welsh Corgi Pembroke[/B]

Posted

[B]kardusia[/B] nie wiem czy widzialas foty z okresu, kiedy uchole zaczely sie "psuc" ? wygladalo to naprawde zagadkowo:cool3: no teraz jest faktycznie o niebo lepiej, bo nabraly terierowego charakteru;) aczkolwiek niekoniecznie serdelowego:razz: moim zdaniem one takie jakies foksie sa no i jakies rozwiane, a na fotach to chyba jeszcze klejone byly wiec tego nie widac:roll:

Posted

[quote name='fjolka'][B]kardusia[/B] nie wiem czy widzialas foty z okresu, kiedy uchole zaczely sie "psuc" ? wygladalo to naprawde zagadkowo:cool3: no teraz jest faktycznie o niebo lepiej, bo nabraly terierowego charakteru;) aczkolwiek niekoniecznie serdelowego:razz: moim zdaniem one takie jakies foksie sa no i jakies rozwiane, a na fotach to chyba jeszcze klejone byly wiec tego nie widac:roll:[/quote]

Ja kleje uszy nawet profilaktycznie . Nie chce aby pózniej krzywe były.
Kora chodziła z klejonymi ze dwa miesiące . Ale jedno wyżej stawało.

Nastepny zwycięzca

[B]Hokkaido[/B]
[SIZE=1]WW[/SIZE][SIZE=1]BOB[/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]12218[/B][/SIZE][SIZE=1]TENKEITEKI-NA Tajgeta, Ewa Kwiecińska, Polska[/SIZE]

Posted

znalazlam w archiwum ;)
wiec wygladalo to tak
[IMG]http://img396.imageshack.us/img396/407/img0101yr7.jpg[/IMG]

a po pierwszym klejeniu tak, czyli juz nie najgorzej

[IMG]http://img452.imageshack.us/img452/5731/img0319ol5.jpg[/IMG]

no a to juz te foksie uchole

[IMG]http://img231.imageshack.us/img231/5395/121006monachium064wn5.jpg[/IMG]

Posted

[B]Szpic Mały (kolorowy klasyczny)[/B]
[SIZE=1]WW[/SIZE][SIZE=1]BOB[/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]13044[/B][/SIZE][SIZE=1]BALLO NOTTURNO Imparato, Elżbieta Augustyniak, Polska[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]

[B]Łajka Rosyjsko-Europejska [/B]
[B][SIZE=1]WW[/SIZE][SIZE=1]BOB[/SIZE][SIZE=1]P (M)[/SIZE][SIZE=1][B]12272[/B][/SIZE][SIZE=1]ARDI Złaja Akteona, Piotr Stachowski, Polska[/SIZE][/B]

i to tyle

Posted

[quote name='fjolka']znalazlam w archiwum ;)
wiec wygladalo to tak
[IMG]http://img396.imageshack.us/img396/407/img0101yr7.jpg[/IMG]

a po pierwszym klejeniu tak, czyli juz nie najgorzej

[IMG]http://img452.imageshack.us/img452/5731/img0319ol5.jpg[/IMG]

no a to juz te foksie uchole

[IMG]http://img231.imageshack.us/img231/5395/121006monachium064wn5.jpg[/IMG][/quote]
Te zdjęcia to w domu zobaczę bo w pracy mam jakąś blokade :mad:

Posted

[B]kardusiu [/B]dołacze do poznej kawusi i poprosze o kawałeczek tej pachnacej szarlotki,na pewno jest pyszna:sabber: :kaffee_2: [B]fjolka [/B]uchole fajne,szkoda,ze nie staneli mu bardziej,Parys nie byłby takim słodkim ewenementem/trudne słowo/na dogo:lol: Jeszcze raz trzymamy kciuki za tych co w Poznaniu.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...