Anisha Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Zadziorny[/B], a wyznajesz zasadę, że jak wszyscy to wszyscy? :cool3: :lol: Bo jeśli tak, to może i ja bym coś na skrzynkę dostała? Niekoniecznie do haftowania, ale te inne, przy których człowiek :grin: :grin: i:roflt: :roflt: ? Proszę... :modla: P.S. adres już wysyłam na priva :razz:
Anisha Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Zadziorny[/B], dzięki, wszystko doszło, fajne... Jeszcze mam trochę podwyższone ciśnienie po teście na spostrzegawczość, ale chyba będzie dobrze... jakoś dojdę do siebie...:lol: Polecam się na przyszłość!
fjolka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]zadziorny[/B] ale sie uchachalam:grin::grin::roflt::roflt::roflt:przy dzisiejszej poczcie, wielkie dzieki
borsaf Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Fjolka, to chachaj dalej,....sorki za offa... [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/[/IMG] >>> >> >> On siedzi przed komputerem w swoim pokoju gdzieś w południowej >Polsce.** >> >> Ma włączone GG.** >> >> >> >> Ona siedzi przed komputerem w swoim pokoju gdzieś w północnowschodniej >> >> Polsce.** >> >> Ma włączone GG.** >> >> >> >> ON: "Fajnie mi sie z tobą rozmawia"** >> >> >> >> ONA: "Mi też sie fajnie z tobą rozmawia"** >> >> >> >> ON: "Słuchaj rozmawiamy już tak długo przez internet może byśmy w końcu >> >> spoktali się w realu?"** >> >> >> >> ONA: "To przyjedź do mnie. Tylko jest mały problem"** >> >> >> >> ON: "Jaki?"** >> >> >> >> ONA: "U nas nie ma Reala. Spotkajmy sie w Biedronce"...** >> >>
fjolka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]wszystkim [/B]bardzo dziekujemy za komplementy:oops::oops::oops: potwierdzam, ze obiekt na fotach to ten sam sezam co zawsze tylko odrobinke przepoczwarzony :evil_lol:, trymowalam wlasciwie po raz pierwszy i tym bardziej ciesze sie, ze wam sie podoba[B]:p[/B] chociaz jestem pewna, ze gdyby teraz szorstki trafil pod noz prawdziwego groomera,to byloby mnostwo poprawek i uwag:roll:[B] ali,[/B] dzieki za top doga, musze go sobie sprawic koniecznie [B]ina[/B] wszystko robilam marsem do wykonczen:cool3:, bo cudnie mi sie nim rwalo, podgardle, front i dupke rowniez,chociaz te miejcsa uwazam za najgorsza zmore:diabloti: nozyczek uzylam tylko przy klejnotach i lapach [B]niedzwiedzica[/B] dzieki za namiary na ize :calus:
fjolka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]kardusia[/B] nie masz powodu, by miec jakiekolwiek wyrzuty:shake: bo jesli chodzi o kleszcze to ja tez dosyc alergiczna jestem :roll: i wystraszona to ja bylam juz przy znalezieniu tych pasqd:mad:
Kardusia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Fjolka[/B] - jesteś podświetlona [COLOR=Lime]zieloną żaróweczką[/COLOR] :evil_lol: - więc jesteś najbliżej mojej prośbie ;) - proszę wyjaśnij mi jaką rolę pełni TOP DOG :oops: (do czego oprócz ozdoby sluzy ?) Chyba jestem za leniwa,żeby wszystkie strony wstecz przewijać, a przez jakiś czas byłam nie w temacie :shake:...
borsaf Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Kardusiu,[/B] to jest taki mały gadżet, który mieści się pieknie w dloni handlera i pstryka, a tym samym zwraca na Ciebie uwage psa. Ta pani, która sprzedawała własnie o wystawach mówiła. Sądzę, ze i w innych miejscach sie tez sprawdza taki "zwracacz uwagi" Mnie to przypomina klikera,
INA Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 wszystko chodzi w kompie oprócz dogo wrrr- nic to trzeba jeszcze podłubać przy kompie ( coś zmienić w ustawieniach chyba) a ja mam prośbę zadziorny--- przyślij mi jeszcze raz programik do dziergania na tym razem adres:a-ina@o2.pl.....................................................................................................własie wróciłam ze spacerku - prawdziwa jesień idzie- ciemno -zimno--brrale Vigo to uwielbia - i szczeniaczek w nim się odzywa -- biega, szleje muszę mu wymyślać jakieś zadania - bo mu głupoty przychodzą do głowy i zmyka mi a adwołany przychodzi po dobrych kilku razach( ostanio nie było z tym problemu) albo włazi mi do jeziora i zażywa jesiennej kąpieli - niby wyrósł z tych przeziębień i gardełek ale wolę uważać i chuchać na zimne...No idę pogonić aby mi kompa zrobili do końca...
Anisha Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Borsaf[/B], Ty tu cha cha cha z reala i Biedronki, a ja głowę dam, że parę milionów Polaków, i to niekoniecznie w wieku poprodukcyjnym, też by tak zrozumiało zaproszenie do reala! :evil_lol: A co do TOP-DOGA to w końcu on pstryka czy piszczy, bo [B]Ali [/B]chyba o piszczeniu pisała? Mnie w sumie nie robi to różnicy, tylko zastanawiałam się czym (zakładając, że piszczy) on się różni od np.małej lateksowej świnki, która też piszczy i też łatwo ją mogę schować do kieszeni. :roll: To jak to w końcu jest? :hmmmm: :niewiem: No i jak się ma Szarotka po wizycie u weta?
Flaire Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Anisha']A co do TOP-DOGA to w końcu on pstryka czy piszczy, bo [B]Ali [/B]chyba o piszczeniu pisała? Mnie w sumie nie robi to różnicy, tylko zastanawiałam się czym (zakładając, że piszczy) on się różni od np.małej lateksowej świnki, która też piszczy i też łatwo ją mogę schować do kieszeni. :roll: [/quote]Ja ZGADUJĘ (bo Top Doga nigdy nie widziałam), że piszczy, a różni się tym, że jest płaski, więc jak włożysz do kieszeni marynarki, to kieszeni nie wypycha. (Potem wystarczy nacisnąć na kieszeń, żeby pisnął). Może też piszczeć "ciekawiej" (dla psa, oczywiście ;-) ) od takiej zwykłej zabawki, ale tego już nie wiem.
zadziorny Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='INA']... a ja mam prośbę zadziorny--- przyślij mi jeszcze raz programik do dziergania na tym razem adres:a-ina@o2.pl.....................................................................................................własie [/quote] Chcesz - masz :cool3: :razz: :p
Flaire Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Chyba daję za wygraną z dogomanią na dzisiaj, bo strasznie mi wolno chodzi... Ale mam coś dla Was... Niektórzy z Was pamiętają być może agilitowy "debiut" Lotki, gdy to, w wieku 4 miechów, występowała na halowych zawodach. A więc PATIszon właśnie przysłała mi filmik z Locinego występu. Lotka biegła poza konkurencją w biegu charytatywnym na maksymalnie obniżonych poprzeczkach (poprzeczki leżały na podstawach). Przebiegła cały torek z jednym tylko błędem (taki błąd w agilitowym języku nazywa się "odmową"). A znajdziecie to [URL="http://www.zippyvideos.com/1519815336125176/debiut_loci/"]tutaj[/URL].
zadziorny Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Super się szczenior spisywał :multi: :loveu: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz:
Kardusia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Borsaf [/B]- dziekuję za wyjaśnienie :lol:. Kliker - taki najprostszy w budowie mam - ale niestety moja suka nie chciała się z nim zaprzyjaźnić :shake:. Uparta bestyja :mad:. [B]Flaire [/B]- wypada tylko pozazdrościć suni takich umiejętności, a właścicielce duże - duże :klacz::klacz::klacz:.
borsaf Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Anisha[/B], dobrze, ze pojechałam do weta bo Szarota miała 40 stopni temperatury. Była nawet grzeczna i nie drapała. Dostała antybiotyk, pyralginę i ma szlaban na wychodzenie, grzeje sie w fotelu. Za to ja zwołuję jej mame z ogrodów, jak dotąd bez skutku:cool3: [B]Kardusia[/B], jaki sliczny podpis ....i gif i wiersz...a do tego własny.!
Kardusia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='borsaf'] [B]Kardusia[/B], jaki sliczny podpis ....i gif i wiersz...a do tego własny.![/quote] [B]Borsaf [/B]- oj tam ....:oops::oops::oops::oops::oops:, tylko na tyle na razie mnie stać. Mój "mózg" jest dzisiaj na "Cyganerii" w W-wie - i tak sobie to wydłubałam sama. Ale nie wiem - czy nie przekroczyłam dozwolonych rozmiarów :shake:... Taki żóltodziób ze mnie;).
borsaf Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Kardusia[/B], czy mam rozumieć, ze deklarujesz się na zjazd erdelowy w sierpniu, po sopockiej wystawie? [SIZE=1][COLOR=DarkOrange] Podaruj sobie odrobinke luxusu:lol: [SIZE=2][COLOR=Black]To pedź na topik i zaklep sie u Jury.[/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE]
Jura Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Juz chciałam zrezygnować z napisania czegokolwiek, bo to mulenie dogo to nie na moje zdrowie. Ostatnio to nawet przekonałam sie o tym dosłownie. W przerwach spowodowanych czekaniem na otwarcie stronek, chodziłam do kuchni i podjadałam fasolkę szparagową. Moge Wam powiedzieć jedno - jedzenie fasolki na noc jest bardzo niezdrowe. [B]Flaire[/B], fajny psiapsiur. A kiedy debiut na dorosłych zawodach? Nie wiem, czy widzicie, ale dogo nam się zamienia w koło robótek ręcznych. Zadziorny, ja dziękuje za programik. Z robótek ręcznych wolę trymowanko, choc to chyba nie jest robótka, tylko praca w kamieniołomach. Niestety, ostatnio zauważyłam, że nie tylko ja trymuję psa. Fredek sam też się trymuje w okolicach ogona. :mad:Niestety już jest małe zaczerwienie. Po prostu nie wiem, co zrobić z tą babą. Na razie "wyrównałam" włos po całości tzn. jest łysa :evil_lol: [B]borsaf[/B], zdrowia dla kotusi. Jakie "zaklep się u Jury"? BTW[B] Kardusiu[/B], możesz się zaklepać u mnie np. w drodze do Poznania.
Flaire Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Jura'][B]Flaire[/B], fajny psiapsiur. A kiedy debiut na dorosłych zawodach?[/quote]Debiut niejako już był, na zawodach kończących obóz w lipcu. Ale to jeszcze były ulgowe warunki, bo Lotka póki co skacze na mocno obniżonych przeszkodach, w celu chronienia rozwijających się ciągle stawów. Niby jutro kończy 11 miechów, ale cieczki jeszcze nia miała i wyraźnie straszny jeszcze z niej szczyl - więc nie chcę, żeby za bardzo skakała. Tak więc z pierwszymi zawodami musi jeszcze poczekać, a do kiedy - zobaczymy. W oficjalnych zawodach FCI nie wolno skakać psom poniżej 18 miechów. W nieoficjalnych nie ma takich restrykcji, a poza tym klasa "0" skacze i tak na troszkę obniżonych przeszkodach, więc może już za kilka miesięcy wystartuje. Póki co, w niedzielę będzie chyba biegła jako przedskoczek zerówek na mocno obniżonych hopkach - chociaż tak naprawdę to myślę, że nie jest jeszcze na taki torek gotowa. Ale co tam. ;-)
Kardusia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Borsaf [/B]- jak najbardziej - TAK. Piszę się. Chyba,że cóś się rypnie, ale nie zakładam tak pesymistycznej wersji planów. Utul ode mnie kociunię :kociak: - niech dobrzeje,bo idzie jesień - trzeba jeszcze wybrać sie na myszy :diabloti::evil_lol:... [B]Jura [/B]- Ok. Jak się spotkamy - to wpisuję się na listę zlotowców :multi:. Tylko dlaczego ja tak daleko od Was wszystkich mieszkam :diabloti:??? [B]Ina[/B] - to Ty też będziesz krzyżóweczki dziergać? Zmieniłam podpis - bo wgłębiłam się w regulamin...i chyba nie bardzo mile widziane są animacje z merdającym ogonkiem :shake: i nie tylko :hmmmm:...
zachraniarka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Flaire']Ale mam coś dla Was... Niektórzy z Was pamiętają być może agilitowy "debiut" Lotki, gdy to, w wieku 4 miechów, występowała na halowych zawodach. A więc PATIszon właśnie przysłała mi filmik z Locinego występu. Lotka biegła poza konkurencją w biegu charytatywnym na maksymalnie obniżonych poprzeczkach (poprzeczki leżały na podstawach). Przebiegła cały torek z jednym tylko błędem (taki błąd w agilitowym języku nazywa się "odmową"). A znajdziecie to [URL="http://www.zippyvideos.com/1519815336125176/debiut_loci/"]tutaj[/URL].[/QUOTE] [B]Flaire[/B] debiut rewelacyjny, a Lotka rozkoszna! Taki fikający szczenior to sama słodycz! Fajnie, że dostałaś filmik z tego pierwszego razu, bo to najpiękniejsza pamiątka :D Wiem o tym dobrze, bo sama cieszę się ogromnie, że została uwieczniona pierwsza wizyta Ludwisia na placu szkoleniowym i nasza pierwszy przymiareczka do chodzenia przy nodze: [URL="http://www.zippyvideos.com/4527846156127316/szczyl1/"]tuptanie szczeniaka[/URL]
Flaire Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Kardusia']Zmieniłam podpis - bo wgłębiłam się w regulamin...i chyba nie bardzo mile widziane są animacje z merdającym ogonkiem :shake: i nie tylko :hmmmm:...[/quote]Dzięki! :-)
Recommended Posts