Ali26762 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 O Jezuuuu, jaki śliczny ten Sezam! Super go wyskubałaś, [B]fjoluś[/B] !!! Wklejam Ci tu TOP DOG'a: [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images2.fotosik.pl/183/68ac65a0a5c94c9d.jpg[/IMG][/URL] Jakby co to służę stroną internetową sprzedawcy :) Zresztą [B]niedzwiedzica[/B] takoż też :)
rita60 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='zadziorny'][B]Rita60[/B] opróżnij swoją skrzynkę pocztwą bo mi maile nie dochodzą :shake: :hmmmm: :mad:[/quote] :oops: :oops: :oops: zadziorny ta poczta,taka do d... 4 wiadomosci i 95% zajetej poczty. Dzisiaj otworze nowa podam ci na PW.
INA Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Zadziorny[/B] - już ma kompa sprawnego:multi: , miałam jakiegoś wirus- w rejestrach czy cuś:roll: :crazyeye: mózg był od 21.oo do 1.00 w nocy:crazyeye: jak wychodził to już spałam nawet mu jeszcze nie zapłaciłam.. Wiem że poczta ruszyła i wszystko to co nie doszło zaczeło wchodzić hurtem:razz: ale nie byłam w stanie już nic sprawdzić--dam Ci znać po południu - czy mam programik od Ciebie. [B]fjolka [/B]- no nie mogę:crazyeye: :crazyeye: :razz: --- czy to naprawdę Seazm:crazyeye: :lol: :loveu: taki już wielki- no to teraz aviatarek nijak się ma do tego co pokazałaś na foteczkach najnowszych:razz: :loveu: Pięknie wytrymowany - i ty to wszystko sama - samym nożykiem:roll: ( ja podgardle robie maszynką:roll: ) Zdolna jesteś. To jest Twój pierwszy raz czy może już trymowałaś w dawniej? -- No to wychodzi że straszna ciamajda jestem skubie już Vigo 1,5 roku i ciągle wygląda jak niedoróbka:shake: Foteczki w ruchu wstawie dziś bo już komp jest sprawny.:multi: [B]niedzwiedzica [/B]- komplementy ode mnie były entuzjastyczne i bardzo szczere - ale wiem że niektórych taki entuzjam może urazić( bardzo skromnych i wrażliwych) bo może wyglądać na przerysowany i sztuczny i patetyczny :lol: :evil_lol: ;) dlatego te moje przeprosiny...;) Mogę jeszcze dodać ---- masz wspaniałe oko i wyczucie --wiec i mam nadzieję że Twoje foteczki w edycji pażdziernikowej konkursu też wezmą udział:loveu: [B]borsaf [/B]- szukajcie a znajdziecie- trzymam kciuki abyście znalezli :loveu: Jaby co ta ja:razz: wczoraj napastowałam Cię na GG chciałam sprawdzić czy działa ale się nie odzywałaś- ( w końcu po kiku miesiącach mam cały komp ok )
borsaf Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]INA[/B], byłam ale rozmawiałam na GG z Agą, a ja dwoch rzeczy naraz nie umiem:oops: Potem dopisałam sie do Ciebie, zobacz w archowum GG, powinno byc. Jeszcze nie umiem sobie wstawić Twojego numeru GG, żeby sie INA wyświetlało i nadal dzwonisz jako Nieznajomy:oops: Jak Aga przyjedzie to mnie naumie takie rzeczy albo na tym Uniwersytecie trzeciego Wieku mnie nauczą. Wczoraj byłam na pierwszym, organizacyjnym zebraniu. Zapowiada sie interesująco, a najważniejsze, że mamy zajecia w grupie informatycznej:evil_lol: [B] Fjolka,[/B] szczenior jest fantastyczny. Pieknie skubiesz swojego piesa. Jak one szybko rosną! Do roku, a potem to sie wydaje, ze nic się nie zmienia.
Mokka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Na topiku o światówce jest taki tekst [quote name='ASA'] sluchajcie jezeli ktos szuka lokum na swiatowke albi jacys znajomi szukaja. mam kontakt na mieszkanko na cztery osoby moze byc z psami. z mieszkania bardzo latwy dojazd na targi. najlepiej jak by to byla grupa osob na cale ctery dni, moze jacys goscie z zegranicy obojetnie byle ktos znajomy.kontakt na wlasciciela podaje na priv [I]Last edited by ASA : Dzisiaj at 08:44. [/I][/quote] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=20149&page=147[/URL]
niedzwiedzica Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Fjolka[/B]-już pisałam Anishy,zeby odezwała się do forumowiczki o nicku " Iza i CTR" - od niej dowiesz się, gdzie Top-Doga można kupić, bo na stronie ich sklepu nie widziałam go. Znajdziesz ja na topiku o stołach trymerskich i [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2262570#post2262570"]tutaj.[/URL] Nowe wcielenie Sezama super :loveu:taki psi podrostek :pdo tego pięknie wyrwany:multi: [B]Ina[/B]- fajnie,że już masz sprawny komp ! wstawiaj teraz foty Vigusiowe -bardzo lubię jego długasny , śliczny pysiak oglądać :loveu: nie martw się,że nie możesz go nigdy całego na raz zrobić :evil_lol: ja z Hesią mam podobnie, ciagle jakis kawałek zostawiam sobie "na później", tylko ona jest na krótszym włosie trzymana,więc sie to w oczy nie rzuca :oops: Teraz PRAWIE cała jest wyskubana,ale jeszcze doopka została do zrobienia. Pewnie nim się za doopke zabiorę, to już i front odrośnie. I tak w kółko macieju :diabloti::angryy: [B] Anisha[/B]- rwij z paskuda ile dasz rade, bo to dobra nauka na przyszłość. Jak do Poznania zjedziesz, to postaram się go oskubac do końca,ale im więcej wyrwiesz sama, tym lepiej, bo robienie całego na raz i długotrwałe jest i trudne dla psa. Zwłaszcza takiego młodzieńca .. [B]Zadziorny[/B] - wysłałeś może programik ? Moja skrzynka wielka i na bieżąco opróżniana jest ;)
zadziorny Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='niedzwiedzica'] [B]Zadziorny[/B] - wysłałeś może programik ? Moja skrzynka wielka i na bieżąco opróżniana jest ;)[/quote] Oczywiście :roll:. Wczoraj o godz. 20:30 :cool3: :razz: :p
niedzwiedzica Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Zadziorny-blondynka jestem i to podwójna, bo i naturalna tez :evil_lol: najpierw spytałam a potem pocztę ściągnęłam. Jest i program i instrukcja :multi:
Anisha Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Fjolka[/B], no naprawdę jestem pod wrażeniem! :o Ty go tak całkiem sama ładnie wydziergałaś? Przyznaj się, ile psów już w swoim życiu trymowałaś? :cool3: Super szczenior wygląda! Ja chyba jakaś ułomna jednak jestem... :oops: [B]Niedźwiedzico[/B], dzięki za kontakt na TOP-DOGA, ale zaczekam do wystawy, tam pewnie też będą, a aż tak mi się nie spieszy. Psa rwę i będę rwać dalej, ale na pewno dla Ciebie też coś zostanie, niestety :evil_lol: . Mój system trymowania polega na tym, że siedząc na sofce szorstkiego wciągam sobie na kolana (tzn. korpusik leży mi na kolanach, reszta z przodu i z tyłu na sofce), a obok mam postawiony talerzyk ze smakolami :cool3: - póki rwę to szczenior leży, a jak tylko na sekundę przestaję (bo muszę kłaki z trymera zdjąć) od razu łep w górę i czeka na fanta :lol: . Ja mu fanta i znowu chwilka rwania, fant i rwanie, fant i rwanie... i tak w kółko. Gdyby jeszcze te kłaki jakoś lepiej wychodziły ... Pewnie źle chwytam, może za słabo ciągnę... zobaczymy, na razie już się cieszę na skubanie z dziewczynami z Gdańska! :multi:
Kardusia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='fjolka']i na koniec ulubiona pozycja:cool3::p [IMG]http://img234.imageshack.us/img234/1617/121006monachium143fn5.jpg[/IMG][/quote] [B]Fjolka - [/B]fajnie,że z Twoim psiurkiem jest wszystko OK. Teraz mam wyrzuty sumienia,że tak Cię wystaszyłam :oops:. Ja na tamat kleszczy mam traumatyczną alergię :diabloti:, ale w granicach zdrowego myślenia o nich :mad::mad::mad:. Fjoleczka - śliczny ten Twój PATATAJ. Jest fajnie wybarwiony no i podobny do rodziców. Nasze psiury - to tez rodzinka, tylko moja panna za młodu lubiła drożdżówki[SIZE=1][COLOR=Silver] (i tak teraz wyrosła do rozm. XXXXXL) :eviltong:.[/COLOR][/SIZE]
Kardusia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Anisha'] Mój system trymowania polega na tym, że siedząc na sofce szorstkiego wciągam sobie na kolana (tzn. korpusik leży mi na kolanach, reszta z przodu i z tyłu na sofce), a obok mam postawiony talerzyk ze smakolami :cool3: - póki rwę to szczenior leży, a jak tylko na sekundę przestaję (bo muszę kłaki z trymera zdjąć) od razu łep w górę i czeka na fanta :lol: . Ja mu fanta i znowu chwilka rwania, fant i rwanie, fant i rwanie... i tak w kółko. Gdyby jeszcze te kłaki jakoś lepiej wychodziły ... Pewnie źle chwytam, może za słabo ciągnę... zobaczymy, na razie już się cieszę na skubanie z dziewczynami z Gdańska! :multi:[/quote] Jejooo:crazyeye: [B]Anisha[/B] - Ty go nie utucz tym sposobem ;) :evil_lol: :cool3:. Ale w tym ostatnim zdaniu - odciążyłas moje sumienie :roll:.
Kardusia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Zadziorny[/B] - czy w ramach autoryzacji - mogę poprosić [B]Niedźwiedzicę[/B] żeby podała dalej....plisss:modla::modla::modla: . Jak mi będzie szło to może i Wam coś wyprodukuję :razz:.
Anisha Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Kardusia']Jejooo:crazyeye: [B]Anisha[/B] - Ty go nie utucz tym sposobem ;) :evil_lol: :cool3:.[/quote] Wiem, ryzykowna sprawa... :cool3: Kupuję drobiowe kiełbaski (które pewnie nawet koło drobiu nie leżały :evil_lol: ) i daję fanty mikroskopijnej wielkości - ot, tyle, żeby myślał, że coś dostał. No i nie trwa to całymi godzinami, bo po pół godzinie oboje mamy już dość i jest koniec imprezy. Mam nadzieję, że przy takim fantowaniu nie zamieni się w prosiaczka :mad: .
zadziorny Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Kardusia'][B]Zadziorny[/B] - czy w ramach autoryzacji - mogę poprosić [B]Niedźwiedzicę[/B] żeby podała dalej....plisss:modla::modla::modla: . Jak mi będzie szło to może i Wam coś wyprodukuję :razz:.[/quote] Jasne że tak :cool3: :razz:. Jakbym miał Twój adres to sam bym Ci wysłał :lol: :p
Kardusia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Zadziorny[/B] - wiesz.... ja tak ogródkami (przez Niedźwiedzicę) piszę, żeby się "mój" nie do-oczy-tał, że ja znowu :mad: adresy i wizytówki chłopakom rozdaję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. [ adresik:[email protected] ] Dziekuję - wpadnij na kawkę :kaffee_2:.
niedzwiedzica Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Kardusia-juz poszło do ciebie :p walcz dzielnie , to mianujemy Cie nadwornym producentem makatek ;), jesli oczywiście TZ zadziornego nie chce tego tytułu ( i związanych z nim obowiązków ) anisha-prosiaczki maja bardzo fajna sierść-szczecinę, twarda i łatwa do ..trymowania :evil_lol:
Kardusia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Anisha'](...) daję fanty mikroskopijnej wielkości - ot, tyle, żeby myślał, że coś dostał. No i nie trwa to całymi godzinami, bo po pół godzinie oboje mamy już dość i jest koniec imprezy. Mam nadzieję, że przy takim fantowaniu nie zamieni się w prosiaczka :mad: .[/quote] [B]Anisha [/B]- nie zamieni się ;), nie ma cudów. Prosiaczek ma inną twarz :evil_lol:, a ogonek też inaczej nosi :eviltong:. Ja swoją też układałam fantami i innymi korupcyjnymi metodami. Za okruszynkę chlebusia i hasło "chlebek" :razz: pójdzie za mną wszędzie... Dobrze robisz, że skubiesz "po troszce". Niech się chłopak za młodu nie zraża do długiego stania, bo samo trymowanie nie powinno mu bólu sprawiać.
Kardusia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='niedzwiedzica']Kardusia-juz poszło do ciebie :p walcz dzielnie , to mianujemy Cie nadwornym producentem makatek ;), jesli oczywiście TZ zadziornego nie chce tego tytułu ( i związanych z nim obowiązków ) [/quote] [B]Niedźwiedzica[/B] - dziekuję - zara lece na pocztę ;) i odbieram ten priorytet. Stasznie się cieszę :loveu:,że będę miała zajęcie na te zimowe długie wieczory :multi:. A potem zaraz lecę po nowe okularki (takie z lupką), a potem po nici, a potem to przyślesz piękne foty do wydziergania :razz:. Może by tak machnąć sagę naszego rodu? Tylko, że ja nie staję do konklursu z [B]TZ Zadziornego [/B]:shake:. Ona ma ułatwione zadanie :diabloti: :mniejszy rozmiar terriera :eviltong:...
zadziorny Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Kardusia']Tylko, że ja nie staję do konklursu z [B]TZ Zadziornego [/B]:shake:. Ona ma ułatwione zadanie :diabloti: :mniejszy rozmiar terriera :eviltong:...[/quote] Buahahahaha. Dooobreee :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
zadziorny Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Kardusia[/B] chyba będziesz musiała jeszcze raz przelecieć się na tę pocztę :cool3: :evil_lol: ;)
Kardusia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Zadziorny [/B]- juz lece... Biore Dolkę i lece.... :painting: Ile mnie dzisiaj szczęścia spotkało - uhaha :Cool!:...
rita60 Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Kardusia'][B]Zadziorny [/B]- juz lece... Biore Dolkę i lece.... :painting: Ile mnie dzisiaj szczęścia spotkało - uhaha :Cool!:...[/quote] Jak to nieduzo ludziom do szczescia brakuje:loveu: kardusiu zwolnij......
coztego Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]fjolka[/B] jaki piękny terier :loveu: , a jaki dorosły :crazyeye:
Kardusia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [B]Zadziorny[/B] -[SIZE=3] :megagrin:[SIZE=2] Boska Istoto - jesteś :cool2: . Proszę :czytaj: częściej. Poprawiłeś mi i humor i samopoczucie :happy1::roflt::eviltong:. No to teraz - hop siup - zapraszam na :kaffee_2:. [/SIZE][/SIZE]
niedzwiedzica Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Rita- to tak jest-małe-a cieszy :loveu: a w ogóle -w zyciu sa tylko momenty szcześcia, chwilki-dlatego Kardusia pędzie,żeby tę chwilę złapać ;):scared:
Recommended Posts