Terriermania Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Dobry Wieczór :multi: Pozdrawiam wszystkich uzytkowników forum, tych którzy znaja mnie i moje psy ze słyszenia lub z wystaw i tych, którzy mnie nie znaja. Przepraszam, że taka "gołą" stronę mam, ale to chwilowo :placz: Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuję tutaj. Lidka.:smilecol:
coztego Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Witaj na forum [B]Lidka[/B]! Zaaklimatyzujesz się (trudne słowo, prawda [B]zadziorny[/B] :evil_lol: ) błyskawicznie, jak każdy kto wpada między wrony ;) [B]Flaire[/B], Kreska raz kaszlała i coś tam zalegało w drogach oddechowych, ale po leczeniu i przerzuceniu suki na szelki- minęło definitywnie :cool1:
Ibolya Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 [COLOR=Blue]Witaj [B]Terriermania[/B] :multi: aklimatyzuj się szybko i napisz coś o sobie i swoich piesach :evil_lol:[/COLOR]
niedzwiedzica Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Witaj, terriermania :loveu: pozdrowienia dla suczy :p:p:p
zadziorny Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='coztego']Zaaklimatyzujesz się (trudne słowo, prawda [B]zadziorny[/B] :evil_lol: ) błyskawicznie, jak każdy kto wpada między wrony ;) [/quote] Oj prawda, prawda :evil_lol: :cool3: ;) Wiaj [B]Terriermania[/B] :loveu:
INA Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [B]Witaj[/B] - [B]Teriermania [/B]- ja też prosze o minimalne choć przedstawienie się- Wiem , że w Sopocie jedna osóbka zaraz po zejściu z ringu obiecała że będzie czynnnie udzielać się na dogo a nie tylko czytać nie wiem to może Ty?:roll:
Terry Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [B]:multi: :multi:[/B] [B]Terriermania [/B]witaj:multi: :multi: .Nareszcie jestes:multi: .
Minio Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Terriermania']Dobry Wieczór :multi: Pozdrawiam wszystkich uzytkowników forum, tych którzy znaja mnie i moje psy ze słyszenia lub z wystaw i tych, którzy mnie nie znaja. Przepraszam, że taka "gołą" stronę mam, ale to chwilowo :placz: Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuję tutaj. Lidka.:smilecol:[/quote] Jak miło - Warszawa. :lol:
rita60 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 :lol: Witam cie Lidko,mysle,ze zostaniesz z nami na dłuzej,pozdrawiam cie razem z Paryskiem.:lol:
fjolka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [B]terriermania [/B]witaj :bye: o chyba mamy kolejnego hodowce :hmmmm:, napisz koniecznie cos o sobie i psiakach
rita60 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Minio']Jak miło - Warszawa. :lol:[/quote Tylko ja bez ziomala:placz:
Anisha Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='rita60'] Tylko ja bez ziomala:placz:[/quote] Nieprawda, bez ziomali jest nas więcej, tylko Wawa jest tak licznie reprezentowana :cool3: . Ja mam pół-ziomale :lol: . Ale za to jakie fajne... :loveu: Witaj, [B]Terriermania[/B], pisz o sobie i swojej czterołapnej rodzinie i wklejaj zdjęcia - najlepiej dużo! :grins:
fjolka Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='rita60'] Tylko ja bez ziomala:placz:[/quote] rita nie dobijaj mnie:mad:;) ja to dopiero na odludziu mieszkam:evil_lol: go granicy ponad 700km, a do terry troszke wiecej:cool3:
rita60 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 No dobra,juz nie histeryzuje bo...[COLOR=cyan]wszyscy dogomaniacy to jedna rodzina:evil_lol: :lol: :loveu: [/COLOR]
Jura Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Anisha']Nieprawda, bez ziomali jest nas więcej, tylko Wawa jest tak licznie reprezentowana :cool3: [/quote] I co nam z tego. Warszawskie erdele spotykają sie tak często, że lepiej nie mówić :p [quote name='INA']Wiem , że w Sopocie jedna osóbka zaraz po zejściu z ringu obiecała że będzie czynnnie udzielać się na dogo a nie tylko czytać nie wiem to może Ty?:roll:[/quote] INA, pudło. Zobacz, kto rozpoznał Terriermanię. [B] Terriermania[/B], fajnie, że do nas dołączysz. Czy będziesz na wystawie w Nowym Dworze? Wiem, że z osób, które były w Sopocie, czytuje forum właścielka Primy Filozofii. Zapraszamy, do nas :lol:
rita60 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Jura Terrieromanie rozpoznała Terry,czy to przypadek ? Ja jeszcze za mało wiem,ale ty bys mogła uchylic rabka tajemnicy:roll:
Jura Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='rita60']Jura Terrieromanie rozpoznała Terry,czy to przypadek ? [/quote] Oczywiście, że nie. Zresztą nie tylko Terry powitała Terrieromanię, jak starą znajomą.
Terry Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [B][QUOTE][/B]ja to dopiero na odludziu mieszkam:evil_lol: go granicy ponad 700km, a do terry troszke wiecej[B]:cool3: [/QUOTE][/B] eee tam [B]Fjolka [/B]do mnie masz tylko 630km:lol: . Tak ogolnie wedlug nawigatora oczywiscie.
rita60 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Jura']Oczywiście, że nie. Zresztą nie tylko Terry powitała Terrieromanię, jak starą znajomą.[/quote] Jura podjełam trop,sama tego chciałas,zreszta ma sie tego psa mysliwskiego:cool3: niedzwiedzica ja zna,bo wiedziała,ze ma sunie-chyba zapisze sie do policji:loveu:
Terry Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Rita , masz nosa:lol: . Mamcia mojej Luki to terriermania a babcia to niedzwiedzica , ot uchylilam rabka tajemnicy:lol:
INA Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ależ zagadki i rebusy wymyślacie nie ma co :mad: ;) Ja bym chyba nie wpadła:cool1: no cuż dziś błyskotliwością nie grzeszę:roll:
rita60 Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Terry']Rita , masz nosa:lol: . Mamcia mojej Luki to terriermania a babcia to niedzwiedzica , ot uchylilam rabka tajemnicy:lol:[/quote] Terry jak sie ma takiego psa i takiego nosa:lol: to takie zagadki to mały pikus;) ;) ;)
Anisha Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Terry']Rita , masz nosa:lol: . Mamcia mojej Luki to terriermania a babcia to niedzwiedzica , ot uchylilam rabka tajemnicy:lol:[/quote] Acha, czyli witamy Lidkę i Sambę!:multi: Pozdrowienia od Shaggy'ego dla cioci Samby.:loveu:
Minio Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Jura']I co nam z tego. Warszawskie erdele spotykają sie tak często, że lepiej nie mówić :p INA, pudło. Zobacz, kto rozpoznał Terriermanię. [B]Terriermania[/B], fajnie, że do nas dołączysz. Czy będziesz na wystawie w Nowym Dworze? Wiem, że z osób, które były w Sopocie, czytuje forum właścielka Primy Filozofii. Zapraszamy, do nas :lol:[/quote] [B]Jura[/B] no właśnie , ja zapraszam na spotkanko .
borsaf Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Witajcie, [B]Terriermania[/B], serdecznie witam w naszym "grajdołku" Pisze, tak na szybko, póki mloda jest na spacerku. Ktos tu mi:mad: za brak fotek Regona wiec wstawiam świeże z dzisiejszego pikniku pod orzeszkiem. [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img243.imageshack.us/img243/8127/r2109009rslz3.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://imageshack.us][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/8819/r2109027rsgg7.jpg[/IMG][/URL] Narazie żaba mi odmawia współpracy:angryy: [B]Jura,[/B] masz priva ode mnie:lol:
Recommended Posts