Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Dobry Wieczór :multi:
Pozdrawiam wszystkich uzytkowników forum, tych którzy znaja mnie i moje psy ze słyszenia lub z wystaw i tych, którzy mnie nie znaja.
Przepraszam, że taka "gołą" stronę mam, ale to chwilowo :placz:
Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuję tutaj. Lidka.:smilecol:

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj na forum [B]Lidka[/B]! Zaaklimatyzujesz się (trudne słowo, prawda [B]zadziorny[/B] :evil_lol: ) błyskawicznie, jak każdy kto wpada między wrony ;)

[B]Flaire[/B], Kreska raz kaszlała i coś tam zalegało w drogach oddechowych, ale po leczeniu i przerzuceniu suki na szelki- minęło definitywnie :cool1:

Posted

[quote name='coztego']Zaaklimatyzujesz się (trudne słowo, prawda [B]zadziorny[/B] :evil_lol: ) błyskawicznie, jak każdy kto wpada między wrony ;)
[/quote]
Oj prawda, prawda :evil_lol: :cool3: ;)

Wiaj [B]Terriermania[/B] :loveu:

Posted

[B]Witaj[/B] - [B]Teriermania [/B]- ja też prosze o minimalne choć przedstawienie się-
Wiem , że w Sopocie jedna osóbka zaraz po zejściu z ringu obiecała że będzie czynnnie udzielać się na dogo a nie tylko czytać nie wiem to może Ty?:roll:

Posted

[quote name='Terriermania']Dobry Wieczór :multi:
Pozdrawiam wszystkich uzytkowników forum, tych którzy znaja mnie i moje psy ze słyszenia lub z wystaw i tych, którzy mnie nie znaja.
Przepraszam, że taka "gołą" stronę mam, ale to chwilowo :placz:
Mam nadzieję, że szybko się zaaklimatyzuję tutaj. Lidka.:smilecol:[/quote]
Jak miło - Warszawa. :lol:

Posted

[quote name='rita60']
Tylko ja bez ziomala:placz:[/quote]
Nieprawda, bez ziomali jest nas więcej, tylko Wawa jest tak licznie reprezentowana :cool3: . Ja mam pół-ziomale :lol: . Ale za to jakie fajne... :loveu:
Witaj, [B]Terriermania[/B], pisz o sobie i swojej czterołapnej rodzinie i wklejaj zdjęcia - najlepiej dużo! :grins:

Posted

[quote name='rita60']
Tylko ja bez ziomala:placz:[/quote]

rita nie dobijaj mnie:mad:;) ja to dopiero na odludziu mieszkam:evil_lol: go granicy ponad 700km, a do terry troszke wiecej:cool3:

Posted

[quote name='Anisha']Nieprawda, bez ziomali jest nas więcej, tylko Wawa jest tak licznie reprezentowana :cool3: [/quote]
I co nam z tego. Warszawskie erdele spotykają sie tak często, że lepiej nie mówić :p

[quote name='INA']Wiem , że w Sopocie jedna osóbka zaraz po zejściu z ringu obiecała że będzie czynnnie udzielać się na dogo a nie tylko czytać nie wiem to może Ty?:roll:[/quote]
INA, pudło. Zobacz, kto rozpoznał Terriermanię.
[B]
Terriermania[/B], fajnie, że do nas dołączysz. Czy będziesz na wystawie w Nowym Dworze?

Wiem, że z osób, które były w Sopocie, czytuje forum właścielka Primy Filozofii. Zapraszamy, do nas :lol:

Posted

[quote name='rita60']Jura Terrieromanie rozpoznała Terry,czy to przypadek ? [/quote]
Oczywiście, że nie. Zresztą nie tylko Terry powitała Terrieromanię, jak starą znajomą.

Posted

[B][QUOTE][/B]ja to dopiero na odludziu mieszkam:evil_lol: go granicy ponad 700km, a do terry troszke wiecej[B]:cool3: [/QUOTE][/B]

eee tam [B]Fjolka [/B]do mnie masz tylko 630km:lol: . Tak ogolnie wedlug nawigatora oczywiscie.

Posted

[quote name='Jura']Oczywiście, że nie. Zresztą nie tylko Terry powitała Terrieromanię, jak starą znajomą.[/quote]
Jura podjełam trop,sama tego chciałas,zreszta ma sie tego psa mysliwskiego:cool3: niedzwiedzica ja zna,bo wiedziała,ze ma sunie-chyba zapisze sie do policji:loveu:

Posted

Ależ zagadki i rebusy wymyślacie nie ma co :mad: ;) Ja bym chyba nie wpadła:cool1: no cuż dziś błyskotliwością nie grzeszę:roll:

Posted

[quote name='Terry']Rita , masz nosa:lol: . Mamcia mojej Luki to terriermania a babcia to niedzwiedzica , ot uchylilam rabka tajemnicy:lol:[/quote]
Terry jak sie ma takiego psa i takiego nosa:lol: to takie zagadki to mały pikus;) ;) ;)

Posted

[quote name='Terry']Rita , masz nosa:lol: . Mamcia mojej Luki to terriermania a babcia to niedzwiedzica , ot uchylilam rabka tajemnicy:lol:[/quote]
Acha, czyli witamy Lidkę i Sambę!:multi: Pozdrowienia od Shaggy'ego dla cioci Samby.:loveu:

Posted

[quote name='Jura']I co nam z tego. Warszawskie erdele spotykają sie tak często, że lepiej nie mówić :p

INA, pudło. Zobacz, kto rozpoznał Terriermanię.

[B]Terriermania[/B], fajnie, że do nas dołączysz. Czy będziesz na wystawie w Nowym Dworze?

Wiem, że z osób, które były w Sopocie, czytuje forum właścielka Primy Filozofii. Zapraszamy, do nas :lol:[/quote]
[B]Jura[/B] no właśnie , ja zapraszam na spotkanko .

Posted

Witajcie,
[B]Terriermania[/B], serdecznie witam w naszym "grajdołku"

Pisze, tak na szybko, póki mloda jest na spacerku. Ktos tu mi:mad: za brak fotek Regona wiec wstawiam świeże z dzisiejszego pikniku pod orzeszkiem.

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img243.imageshack.us/img243/8127/r2109009rslz3.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img233.imageshack.us/img233/8819/r2109027rsgg7.jpg[/IMG][/URL]

Narazie żaba mi odmawia współpracy:angryy:

[B]Jura,[/B] masz priva ode mnie:lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...