zachraniarka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='coztego']Ja też uwielbiam Twoje miasto :loveu:[/QUOTE] Oooooo! To kiedy wpadasz do nas w odwiedziny? :cool3:
coztego Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='zachraniarka']Oooooo! To kiedy wpadasz do nas w odwiedziny? :cool3:[/QUOTE] Pewnikiem w sierpniu dojadę ;)
Wind Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 [quote name='zachraniarka'] No a ja ostatnio pojechałam z Szorstkim na plażę.. jak widać niektórym długa zima w niczym nie przeszkadza.. :roll: [IMG]http://img514.imageshack.us/img514/7828/2006032001054dd.jpg[/IMG][/QUOTE] brrrrrrrrrrrrrrrr ... mam juz tak dosc zimy, ze na te lody i lodowata wode patrzec nie moge :shake: Ale jak widac Ludiemu to wcale nie przeszkadza :cool3: Goracy chlopak :razz: [B]zach[/B], widze ze rozszerzasz plan szkoleniowy o ratownictwo wodne ;) W.
Ali26762 Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Fuka']To teraz dlan odmiany potrzymajcie kciuki za Fuczkę.... Wysiadły jej nerki:-( Wczoraj dałam jej pierwsza kroplowe, zaraz pojdzie kolejna butla:p a ja się boję. Nie wyobrażam sobie zycia bez niej:roll:[/quote] [b]Fuka[/b] - jesteśmy z Wami. Tak po prostu.
Flaire Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Jura']Jak Misia uzytkuje balkon?[/quote]Ujmując krótko: wyleguje się. :-) Może znajdę jakieś zdjęcie. Albo po prostu leży na terakocie, albo leży z nosem pod balustradą i obserwuje świat. Kiedyś położyłam jej tam materacyk, coby jej miękko i ciepło było, to się położyła obok materacyka. [quote name='coztego'][B]Flaire[/B], a jak się Loci podoba balkon? Była zszokowana? :razz: [/quote]Locia chyba jeszcze do końca nie rozumie, o co chodzi z tym balkonem... Na razie zajmuje się głównie zjadaniem ziemi z zeszłorocznych donic. Nie wiem, czy wyrośnie z niej balkonowiec tej klasy, co Misia... :-( Melduję, że odkudłaczanie Misi zakończone. Wygląda teraz jak pies doszczętnie zjedzony przez mole... Zawsze w takich momentach obiecuję sobie, że będą psa regularnie robić, ale teraz, z trzema dużymi psami do obróbki, z których pewnie dwa będą wystawiane, obawiam się, że Misia znów spadnie na dalszy plan. :-(
vigor Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [B]Fuka - [/B]Vigorland tez trzyma kciukasy za zdrówko Fuczki.
Jura Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Fredzia też tak lubi balkonować, ale my nie mamy balkonu, więc może z tej przyjemności korzystać tylko na gościnnych występach. [quote name='Flaire'] Melduję, że odkudłaczanie Misi zakończone.[/quote] A ja ciągle jestem w trakcie :shake:, chociaż naprawdę nie próżnuję. (Wczoraj niestety czas na popołudniowe trymowanie został zużyty przez bank :mad: i to ten, co to reklamuje się, że u nich najszybciej. Jestem chyba na dobrej drodze do świętości, bo nie zrobiłam awantury. A może to kwestia empatii - obsługiwała mnie osoba, która chyba dopiero zaczyna pracę). [SIZE=3]Czy ktoś ma jakieś wiadmomości od Fuki?[/SIZE]
Wojtek Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Flaire']...obawiam się, że Misia znów spadnie na dalszy plan. :-([/quote] Ha! To widac gołym okiem! Łazi zarośnięta i z nudów wyleguje się na balkonie. Flaire, zwekslowałaś ją na boczny tor... :-? A Fu już prawie, prawie cała wystrugana. Zostało nam podwozie i łapki :-)
INA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Witam [B]Fuka[/B] - :-( kurcze,wiem... że i ty jesteś przeczulona na chore nerki.... ale jeśli Fuczka miała dobre badania to - tak jak pisała niedzwidzica, może to chwilowy stan po operacyjny - wlewaj w nią te kroplówki trochę dietki- nereczki u Fuki - muszą być ok - nie ma innej opcji- zobaczysz następne badania będą już o niebo lepsze - .....a można widzeć jaki są odchylenia - jeśli chodzi o mocznik i kreatynine? Wy macie psy zrobione a ja od nowa Vigo skrobie( jak on tego nie lubi..:placz: )już powoli zarasta a łba jeszce nie zdążyłam zrobić, wiem dlaczego tak szybko zarasta...bo cześć włosów została niestety moim Trixe scięta..:placz: :flaming: :wallbash: czyli musi być dobry nóż:roll: . Niestety nie mam teraz pieniążka - bo jak dobrze pójdze to od przyszłej soboty zaczynamy szkółkę Vigusiową czyli pomysł z zakupem noża poczeka do maja- czerwca a pańcia będzie tępić durnego Trixe. [B]Zach[/B] - ja też bardzo, bardzo lubie wasze miasto , lubiłam już od dziecka i prawie sie do niego przeprowadziłam:cool3: a tego psiego szaleństwa balkonowego to Wam zazdroszczę, ja nie mam niestety tej przyjemności. [B]Jura [/B]jak już jesteś obrobiona to wstaw swoją pocieche - tak lubie te jej kolorki:loveu: [B]Flaire[/B] - faktycznie Ty teraz będziesz miała 3 psy do obróbki:eviltong: - szczere współczucia;) dobrze że Anselek nie mieszka w Wa-wie bo byłby niezły kwartet - jak tam u Anselka ?
zachraniarka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='coztego']Pewnikiem w sierpniu dojadę ;)[/QUOTE] Superros!! :multi: [quote name='INA'][B]Zach[/B] - ja też bardzo, bardzo lubie wasze miasto , lubiłam już od dziecka i prawie sie do niego przeprowadziłam[/QUOTE] To kiedy nas odwiedzisz?? Hej!! A może by tak.. w sierpniu zrobić Erdeliade w Gdańsku?! Możnaby przy okazji wystawy w Sopocie?? Zorganizowałoby się miejsce.. Psy by się wybiegały po plaży.. możnaby zrobić małe warsztaty szkoleniowe i trochę poćwiczyć, trochę popatrzeć na różne terrierowe wygibasy.. Możnaby zrobić malusie zawody.. Możnaby zasięgnąć porad trymerskich i poćwiczyć pozycję wystawową.. Możnaby wieczorem usiąść przy ognisku.. Piec kiełbaski.. Dobrze się bawić :drink1: i prowadzić dłuuuugie rozmowy nocne.. To proszę przemyśleć.. być może zebrałaby się grupa chętnych :roll:
coztego Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='zachraniarka'] poćwiczyć pozycję wystawową.. [/QUOTE] Ja chcę poćwiczyć pozycję wystawową!! :multi: :evil_lol:
Wojtek Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='zachraniarka']... proszę przemyśleć.. być może zebrałaby się grupa chętnych :roll:[/quote] Ja się piszę na erdeliadę. Od 13 sierpnia jestem w Białogórze :-)
borsaf Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [B]Zach[/B] Nawet nie wiesz, jak mi sie ten pomysł podoba:lol: Hmm, 13 sierpień??? muszę sie zorientować, czy instytucja babci nie będzie w tym czasie konieczna czyli, co rodzinka planuje?
INA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 o kurcze [B]zach - [/B]od dawna o czymś takim, marzyłam:multi: :cool3: jasne że ja też się piszę - tym bardziej że pierwsza połowa sierpnia to czas mojego urlopu:lol: :cunao: :bigcool: [B]borsaf [/B]- babcia też może zrobić sobie urlop od rodzinki:razz:
borsaf Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Oj,INUS, pomarzyć sobie można. Tyle dogomaniaków, tyle erdelków, uczta dla ciała i ducha. Pożyjemy, zobaczymy.
niedzwiedzica Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 W biegu, dla miłosników maluchów... posiłek na stojąco [IMG]http://img468.imageshack.us/img468/8237/posi322eknastoj261co9lz.jpg[/IMG] dwie dziewczyny. :-) [IMG]http://img342.imageshack.us/img342/8969/dziewczynki7ho.jpg[/IMG] Rosniemy..:multi: [IMG]http://img342.imageshack.us/img342/7434/dzieciii8qi.jpg[/IMG]
borsaf Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [B]Niedzwiedzica[/B] te kropki na tyłeczkach są wspaniałe. Na początku trudno jedno od drugiego odróżnić, potem to już pestka, każde ma inny charakterek. Ja swoim na łebkach numerki przykliłam. Safra miała 9 sutków, szczeniąt bylo 10 więc dokarmiałysmy co 2godziny jednego. No, żeby to niepadło na tgosamego, miały numerki i rozpisany grafik.
moriko Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Fotka dwoch dziewczyn boska :loveu: Chyba zrobie sobie tapete na pulpit ;-)
coztego Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='borsaf']Tyle dogomaniaków, tyle erdelków...[/QUOTE] I jedna Kreska :evil_lol: A wytrymujecie mi Kreskę? :cool3: [B]Niedzwiedzica[/B]... brak mi słów :loveu: :loveu: :loveu:
rapidka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 no prosze dawno mnie tu nie było a tu takie super wieści niedżwiedzico widzę,że "rodzinka" Astry się powiększa:multi: przecudne i zniewalające są te małe Hexiątko-Elmiątka:loveu: :Cool!: :cunao:
zadziorny Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='borsaf'][B]Niedzwiedzica[/B] te kropki na tyłeczkach są wspaniałe. Na początku trudno jedno od drugiego odróżnić, potem to już pestka, każde ma inny charakterek. Ja swoim na łebkach numerki przykliłam.[/quote] Ja, zaraz po urodzeniu opisywałem krawat każdego sceniora (lub jego brak) i w ten sposób później potrafiłem je rozróżnić :lol: :cool3: [B]Niedzwiedzica[/B] słodkie maluchy :loveu:
zadziorny Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='coztego']A wytrymujecie mi Kreskę? :cool3: [/quote] Dawaj ją tu :evil_lol: :eviltong: :diabloti:
Jura Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Erdeliada - super, suprer - tylko, chyba byłaby bez Fredzi , bo na sierpień to ona ma zaplanowane coś innego i nie będzie sią nadawala do występów towarzyskich. Nidźwiedziątka-klusiątka są cudowne.
Jura Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 INA, musze Cie zmartwić - Fredzia po trymowaniu zmienieła kolorki [IMG]http://img321.imageshack.us/img321/9139/primafilozofia4ww.jpg[/IMG]
Recommended Posts