Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

aga_o, było super. Niektórzy mogliby się skarżyć na pogodę, bo prawie cały czas padał śnieg, schodziły lawiny i takie tam. Ale my to nazywamy dobrymi warunkami narciarskimi. :evil_lol: Jeździliśmy sobie codziennie w świeżym puchu co najmniej po kolana, a jednego dnia mieliśmy do tego piękne słońce!

zadziorny, byłam w Trois Vallees, we Francji. To był mój drugi tam raz (ostatni raz byłam tam 6 lat temu), więc teraz już mogę z przekonaniem powiedzieć, że ze znanych mi miejsc do uprawiania narciarstwa, to miejsce odpowiada mi najbardziej! :-)

A psy, no cóż. Misia siedziała w domu z moim kuzynem - szczęśliwa i bardzo kudłata. :lol: A z Loci - ze szczeniaka - podczas mojej nieobecności zrobił się Airedale. :-( Przybyło jej przez tydzień półtora kilo i trzy cm w kłębie. Ma 4 stałe zęby i podobno zmądrzała... U cioci w domu nasiusiała przez ten tydzień tylko raz; od mojego powrotu na razie jest bez wpadki. Może z oczu patrzy jej tak, jakby rzeczywiście znajdował się w tym łebku jakiś móżdżek, ale raczej jeszcze bardzo malutki ;-). Byłyśmy dzisiaj na długaśnym spacerku, suki się zmęczyły i teraz odsypiają, co ja też powinnam czynić. ;-)

Posted

[quote name='Flaire'] Misia ... bardzo kudłata. :lol: A z Loci - ze szczeniaka - podczas mojej nieobecności zrobił się Airedale.[/quote]
Prosimy o dowody.

A ja wybierałam się do Włocławka i na wybieraniu się skończyło:placz: . Dopadło mnie przeziębienie, ale szybko podjęte działania interwencyjne i powróciłam prawie do normy. Prawie, bo do ciężkiej pracy fizycznej - trymowanie Fredzi jeszcze się nie nadaję.

A czy ktoś ma jeszcze jakieś wiadomości z Włocławka?

Posted

[B]Jura[/B]coś tam chyba albo Elmo, albo Makaron zdobył. Tyle z foxów gładkich się dowiedziałam ale Fuka milczy i konkretów nie ma:shake:

Posted

[quote name='Fuka']Biedna jest bardzo - taka kupa nieszczęścia... Nie mogła sobie znaleźć miejsca - obeszła wszystkie posłania, klatkę i fotel - i wszedzie jest jej tak samo do doopy:shake: a ona biedna zupełnie nie rozumie dlaczego. [/quote]
Szukała macicy. Myślała pewnie, że jej wypadła podczas snu. ;)

Posted

W tym temacie to troszkę mnie martwi fakt,że Fuka w ogóle sie nie odzywa :crazyeye:oby z suczą wszystko było ok ....nawet nie pochwliła się,że Elmiasty na Klubie wygrał klase otwartą i dostał "duże " CWC,więc praktycznie championat Polski juz ma, bo brakuje mu tylko kilku dni i ostatniego CWC z krajówki. Ale o tym to powinna Fuka opowiadać,a nie ja :roll:, czyli tesciowa Elmiastego ;)
FUKA,ODEZWIJ SIĘ !!!

Posted

[B]Flaire[/B]
miło, że wróciłaś!! A ja się dziwię co nasza korespodencja tak ucichła :lol:
Dostałaś maila z terminami? Niestety teraz to się trochę pozmieniało, bo przede wszystkim nie przyjadę do Warszawy, bo odwołali nam zawody :-( za to na kilka dni znikam na drugą stronę Bałtyku..

[B]Wielkie brawa dla Fuki i Elmo!![/B]
Bardzo się cieszymy z sukcesu i ja i Elmiasta nadmorska miłość- Ludwisia :loveu:

Posted

[quote name='zachraniarka'][B]Flaire[/B]
miło, że wróciłaś!! A ja się dziwię co nasza korespodencja tak ucichła :lol:
Dostałaś maila z terminami? [/quote]Nie dostałam!!! :-( Ale jeszcze sprawdzę, bo jeśli przyszło podczas urlopu, to mogłam przeoczyć - jeszcze dokładnie przez wszystko się nie przebiłam.

[quote name='zachraniarka']Niestety teraz to się trochę pozmieniało, bo przede wszystkim nie przyjadę do Warszawy, bo odwołali nam zawody :-( za to na kilka dni znikam na drugą stronę Bałtyku..[/quote]To daj znać jeszcze raz? I pamiętaj o nas odnośnie seminarium!

Dołączamy się do gratulacji dla Elmo! No i wszystkiego najszorstszego dla Ludwisia od Lotki, która (wberw idiotycznemu tickerowi) dzisiaj kończy 4 miesiące!

Posted

[quote name='Flaire'] No i wszystkiego najszorstszego dla Ludwisia od Lotki, która (wberw idiotycznemu tickerowi) dzisiaj kończy 4 miesiące![/QUOTE]
Te Wasze tickery jakieś ułomne sa :evil_lol:
Wszystkiego Dobrego dla Loci i Ludwisia! :multi: Rety, jak to to szybko rośnie... :shake:

Posted

NOOOOO Kochani moj airedale ma dzis [SIZE=7]URODZINY [/SIZE][SIZE=2]konczy wlasnie 9 lat............. [/SIZE]
Wszystkiego Najlepszego i duzo duzo zdrowka :new-bday:

Posted

[B]Nitencja[/B] wyściskaj łapy jubilatowi od nas. Życzymy mu dużo, dużo zdrówka i miłości od swojej pańci. Sto lat :tort: :new-bday: :laola:

Posted

Wszystkiego NAJ dla wszystkich szorstków. :loveu: :BIG:

A ja stanowczo za dużo przebywam na wątkach terrierowych, bo zostałam zarażona grypskiem, które się tu ostatnio szerzyło. :angryy: :-( Siedzę w domu, strepsilse, gripexy i inne fervexy zaaplikowane, z chusteczkami się nie rozstaję...:shake: A Luka cierpi, bo dostała od Starszej Pańci frisbee, ale zdążyłyśmy się tym pobawić tylko trochę w sobotę na boisku, a już w niedzielę mnie zmogło...:roll:

Posted

Ja też życzę wszystkim świętującym Czapraczkom, i tym starszym i tym szczylastym, aby dni upływały im na beztroskiej zabawie i żeby wesoło zawsze merdały ogonkami :)

[IMG]http://www-users.mat.uni.torun.pl/%7Emisia/obrazki/torcik.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Gosia_i_Luka']A ja stanowczo za dużo przebywam na wątkach terrierowych, bo zostałam zarażona grypskiem, które się tu ostatnio szerzyło.[/quote]
No coś takiego! A ja nie zostałam niczym zarażona, więc musiałaś się gdzieś indziej także szlajać i to pewnie stamtąd przywlokłaś, a na niewinne teriery chcesz zwalić, co? :cool3:

:mad:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...