Jump to content
Dogomania

!Airedale i inne (prosimy zakladac oddzielne tematy!)!

Recommended Posts

Posted

Flaire-może odziedziczyła też tę drugą połowę ;) choc perfekcjoniści bywaja trudni ;-)
a w temacie zakręcenia piłeczkowego, stwierdziłam,że moje psy tez sa zakręcone,ale patykowo :crazyeye: ciekawie by to na ringach obedience wyglądało ;)
oto dowód ;
[URL="http://imageshack.us"][IMG]http://img484.imageshack.us/img484/6130/1patykowozakrcone1hc.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 23.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Flaire

3356

• INA

1370

• borsaf

1264

• zadziorny

1221

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Niedźwiedzica [/B]:roflt::Rose:
chociaż Kawa wygląda jeszcze lepiej jak usiłuje przyłączyć się do patyka niesionego przez Fukę, ale nie mam zdjęcia:shake:

Posted

[quote name='Flaire'][URL="https://secure.highspeedweb.net/%7Eldcpet/aa-earglue.htm"]Klejem do uszu[/URL], oczywiście! :evil_lol:[/quote] :crazyeye: za siedem dolców :hmmmm: :niewiem: :shake:

Posted

Nareszcie weekend:multi:
[quote name='Ali26762'][B]INA[/B] jak się Vigo czuje po tych prochach na wzmocnienie?[/quote]

[B]Ali [/B]- stan ogólny Vigusia jest zadawalający--- dostaliśmy tabletek na 7 dni dziś jest 4 dzień ale z jego jedzenia nie jestem za bardzo zadowolona...W tym tygodniu Vigo oświadczył, że ostatecznie przerzuca się na suchą karmę -:crazyeye: :razz: jestem zdziwona bo przeważnie u psów jest odwrotnie No dobra dla mnie lepiej - nie trzeba biegać po rzeżnikach, wybierać, zamrażać, rozmrażać, gotować, dodawać ryżu, warzyw, witamin, dzielić modlic się żeby zjadł a potem zastanawiac się co zrobic z tym co nie zjadł:shake: :mad:

[B]Wind[/B] - widzałam - naszą GWIAZDĘ REKALMY - była na Animals Planet - brawo - Majutek ma przyzwoitą , orginalą fryzurkę - :loveu: :loveu: :loveu:

[B]coztego [/B]- uszka przyklejamy między 3- 3,5 miesiącem - własnie wtedy gdy ząbki zaczynają się wymieniać - Vigo miał uszka klejone - zwykłym budapremem:cool3:
[B]borsaf[/B] - a gdzie Regon ma chustkę???:razz:

Posted

[quote name='zadziorny']:crazyeye: za siedem dolców :hmmmm: :niewiem: :shake:[/quote]zadziorny, ja akurat dostałam w prezencie od "męża" Misi, ale jak na Stany to to nie jest zbyt wiele... I starcza na bardzo wiele szczeniąt. ;-)

Posted

[B]niedzwiedzica[/B] - fota FANTASTYCZNA :loveu: no ( nie mówie o aparacie;) )
Vigo też uwielbia kije - właściwie - bardziej preferuje kije niz piłeczki w zabawie - ale muszę skwapliwe mu je zabierać bo przyzwoitej wielkości kij potrafi obrobić w minutę - raz o mało co się nie zakrzusił:mad: :diabloti:

Posted

[quote name='zadziorny']:crazyeye: za siedem dolców :hmmmm: :niewiem: :shake:[/QUOTE]
No wiesz, jak się kupuje psa w Ameryce, to i klej musi być amerykański ;)
[QUOTE]widzałam - naszą GWIAZDĘ REKALMY [/QUOTE]
A ja nie... :placz:

Posted

[quote name='Jura']Ja też nie widziałam i wciąż na nią poluję i już mam przesyt telewizorowania się.[/QUOTE]

Ja tez juz mam przesyt :roll: Juz wiekszosc znajomych widziala (nawet na Animal Planet :crazyeye: ) a ja nie :shake:

Posted

Ja też nie widziałam. Telewizor chodzi na okrągło, ale niestety ja nie potrafię się zmusić, żeby przed nim siedzieć... No i Animal Planet nie odbiera, bo nie płacę za kabel. :-(

Posted

[B]Wind[/B] Też nie widziałam Majutka w reklamie. Mam w domu "oglądacza" TV ale na reklamy niestety przełącza. Co reklamuje Majutek? Może podpowiem mojemu oglądaczowi i nie będzie skakał po programach.

Posted

Ale sie namnożyło nowych avatarków. Teraz Flaire zmieniła. To chyba Misia, nie Lotka? Na marginesie, to ile teraz miesięcy?, tygodni ma Lotka? Już raz nieśmiało prosiłam o założenie liczydełka dla Lotki. A może Locia do avatarku trafi?

Posted

[quote name='borsaf']Ale sie namnożyło nowych avatarków. Teraz Flaire zmieniła. [/quote]borsaf, ja zmieniam od czasu do czasu. Na poprzednim, zarośnięta Misia miała w pysku zabawkę-Mikołaja, a już od świąt trochę czasu upłynęło :oops: , więc pora była zmienić.

[quote name='borsaf']To chyba Misia, nie Lotka? [/quote]To jest też Misia, ale jako szczeniak, na swojej pierwszej wystawie, w dniu, w którym skończyła 6 miechów. :lol:

[quote name='borsaf']Na marginesie, to ile teraz miesięcy?, tygodni ma Lotka?[/quote] Lotka urodziła się 14 listopada, więc teraz ma 12 tygodni.

[quote name='borsaf']Już raz nieśmiało prosiłam o założenie liczydełka dla Lotki.[/quote]Tylko że ja lubię mój fragment LJK'a w podpisie (który zlikwidowałam, ale tylko tymczasowo). No nic, zovbaczymy, co się da zrobić.

[quote name='borsaf']A może Locia do avatarku trafi?[/quote]To chyba nie byłoby fair wobec Misi... Marzy mi się zdjęcie obydwu razem, ale do tego, Lotka musi się nauczyć siedzieć w jednym miejscu dłużej jak pół sekundy.

Posted

To ja jestem szczęściara - bo od razu po włączeniu TV i przełączeniu na Animal - zobaczyłam Reklamę - tylko Majutek był strasznie krótko - potem chwile dłużej Borys Szyc i koniec - nawet nie zdążyłam się napatrzeć:placz:

Posted

"Kruszon" czyli Borys Szyc - to młody, polski dobrze zapowiadający się aktor - filmu akcji----- bynajmniej narazie w takich grał

Posted

[quote name='borsaf'][B]Flaire[/B] dziękuję, ale ona jest jeszcze malutki feniaczek, taka słodka z ząbkami,jak igiełki.[/quote]borsaf, trafiłaś 3 na 4: malutka jest, feniaczek jest, ząbki, jak igiełki też są. Tylko z tą słodyczą u niej cienko. Awanturnica, ot co.

Posted

[quote name='borsaf'][B]Flaire[/B] Przyznaj się, że Ci to odpowiada. Gdyby ona była takie ciepłe kluchy to byś sie dopiero martwiła.[/quote]Więc właśnie, że nie mogę się do tego wariactwa na powrót przyzwyczaić... Wszystkie moje AT przed Misią takie zwariowane były i zanim wzięłam Misię, to poważnie zastanawiałam się nad zmianą rasy, bo już za stara się czułam na tak żywiołowego psa. Ale nie mogłam, bo za bardzo uwielbiam AT. I za to trafiła mi sie Misia, która jest naprawdę słodka i spokojna - takie ciepłe kluchy właśnie. I odkryłam, że bardzo mi to odpowiada.

A ta jest po prostu AT - czyli mocno rąbnięta :roll: - i jeszcze wciąga w to wariactwo moją słodką Misiunię. :mad: Właśnie się obszczekują w dużym pokoju. Ja już nie mam siły nawet krzyczeć, żeby zamknęły japy. Tylko co moi sąsiedzi mi zrobią? :crazyeye:

Posted

Nadrabiam zaległości..

[B]borsaf[/B]
Regonik cudny i faktycznie wygląda jak wielki szczenior, mojemu urok feniolka się dawno gdzieś zapodział.. to chyba przez tę ogołoconą sznupę :oops:

[B]niedzwiedzica[/B]
fota jak zwykle rewelacja! moje potwory też patykowe, co było szczególnie uciążliwe jak Ludisio miał ograniczenie ruchu i nie mogłam mu rzucać.. wtedy spacer przechodziłam z patykiem wciśniętym najczęściej nie powiem w co..

[B]nikit[/B]
zawody obedience odbywają się na tej samej hali, także jak będziesz miała chwilkę wpadnij- miło będzie się spotkać!

A tak w ogóle to ja Majutka też jeszcze nie namierzyłam, choć czujnie pykam pilotem po stacjach.. niestety póki co bezskutecznie :-(

A co do żywotności AT to dla mnie po Hugusiu Ludwiczek to sama przyjemność i odpoczynek.. Lab to jest dopiero totalny odpał.. Kurda dziś 7:00 rano- my z terrierem dopiero na drugi boczek się przekładamy, a Hugunio świr z moją garderobą w paszczy uprawia jogging po ścianach pokoju.. 8 lat skończonych- czy on kiedykolwiek spoważnieje.. ja już chyba straciłam na to wszelką nadzieje..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...