niedzwiedzica Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 ALUZJA-no to mamy jednego kynologa więcej :wink: -mała miłość do psów z mlekiem matki pije :D :D Serdeczne gratulacje :lilangel: niech ci się zdrowo chowa !!!
zadziorny Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 [b]Aluzja[/b] my również przyłączamy się do gratulacji :D. Wszystkiego najlepszego dla Anielki [img]http://img391.imageshack.us/img391/3773/dzidzi26kp.gif[/img]
Wind Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 [b]Aluzja,[/b] Wszyscy jestesmy z Ciebie bardzo dumni :D :D :D Ucaluj swoja mala kruszynke od Dogomaniakow :iloveyou:
aga_ostaszewska Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 [b]Aluzja: [/b] Grtuluje serdecznie córeczki! Jesteśmy szczęśliwi i dumni z Ciebie! Zdówka dla maleństwa!
Gosia_i_Luka Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 Wczoraj byli u moich rodziców znajomi i w pewnym momencie rozmowa zeszła na psy i szkolenie. Opowiadałam o szkoleniu Luki. Padło pytanie - jakie psy jeszcze uszęszczały na to obedience. No to mówię, że labradory, welsh terrier, seter, bokser, parsonka i oczywiście "erdel terrier". Znajomy spojrzał zdziwiony i głosem mentora poprawił: "rozumiem, że chodzi ci o [b]adelajde[/b] terriera?". Mało z krzesła nie spadłam. :lol: :lol: :lol: Delikatnie wytłumaczyłam, że nie istnieje adelajde terrier, a "airedale" czyta się "erdel". :wink: :lol: Chociaż trzeba przyznać, że adelajde ładnie brzmi. :lol:
borsaf Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Witam erdelomaniaków, Ale sie dogo zmieniło, prawie, jak na erdelkowie się czuję. Może teraz będzie chodzic lepiej, bo przez weekend strasznie wolno chodziło. Dobrze, że sobie przykleiłam do szyflady moje hasło, bo trudne do zapamietania, a normalnym skróconym trybem nie chciało mnie zalogować :evilbat:
niedzwiedzica Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Tez zwątpiłam, jak Dogo właczyłam :o Raz,że musiałam sie zalogowac a normalnie loguję się automatycznie, dwa,że wszystko takie jakieś inne :D Ale i tak ok :D
zadziorny Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Jak dzisiaj wchodziłem na dogo i byłem jeszcze niezalogowany, to zaszokował mnie sposób wyświetlania czasu (anglo-amerykański zresztą) :o. Dziwnie wygląda godzina np. 12:54 am :roll:, a to przecież trywialne 54 minuty po północy 8) :lol: :wink:
borsaf Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 [b]Zadziorny[/b] 12.54 am totak milo sie patrzy, jeszcze wcześnie, a 00.54 :evilbat: to juz po północy :wink:
Jura Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Gdzie są wszyscy? Czy rozmiękli w jesiennej chlupie? Czy też nowe wcielenie dogo zniechęciło do pisania? Ktos pisał, że dogo chodi teraz jak burza. Jeżeli to jest chodzenie jak burza to Fredzia przychodzi do pańci ze śmietnika z prędkością ponaddźwiękową :wink:
INA Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 A ja chciałam trochę w pracy pokryjomu 8) popisać a tu ....d..a wszysto inne - -( całkiem podobne do kilku innych forum) no ale też przede wszystkim doogo wymagało logowania - ...kto to pamięta 8), więc ostało się tylko w pracy pracować...
coztego Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 [quote name='Jura']Gdzie są wszyscy?[/quote] "Wszystkich" powywalało i nie mogli się zalogować 0X A teraz czas spać ;)
aga_ostaszewska Posted December 5, 2005 Posted December 5, 2005 Hop hop... miejsi bracia, witaja większych braci! [b]Flaire:[/b] Jak Apcia? Jakieś newsy?
INA Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Witam Udało się - ale musiałam przytargać hasło z domu :-? [b]aga[/b] oj nie dane Ci było wczoraj podyskutować z bracmi większymi - pustki..... :o U nas dziś plucha, mżawka, zdechłe powietrze pogoda typowo jesienna -fe :-? a w radiu grają już.... świąteczne piosenki :lol:
zadziorny Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 [quote name='coztego'][quote name='Jura']Gdzie są wszyscy?[/quote] "Wszystkich" powywalało i nie mogli się zalogować 0X [/quote] A to niby dlaczego :hmmmm: :niewiem:. Ja się zalogowałem bez żadnego problemu :roll: (czyżby co poniektórzy pozapominali swoich haseł :wink: ) 0X
Flaire Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 [quote name='zadziorny'][quote name='coztego'][quote name='Jura']Gdzie są wszyscy?[/quote] "Wszystkich" powywalało i nie mogli się zalogować 0X [/quote] A to niby dlaczego :hmmmm: :niewiem:. Ja się zalogowałem bez żadnego problemu :roll: (czyżby co poniektórzy pozapominali swoich haseł :wink: ) 0X[/quote]A to niby dlatego, że był jakis problem z serwerem i pomimo dobrego hasła co poniektórych nie chciało zalogować... Problem był z "cookies", więc czy byłeś jednym z tych nieszczęśliwców pewnie zależy od tego, jak Twoja przeglądarka jest ustawiona względem "cookies". W każdym razie ja mogłam się zalogować dopiero po wyrzuceniu cookiesów związanych z dogomanią. aga_o, z Apcią wszystko już wróciło do normy. :D
borsaf Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Witam, Już na mniejszych braciach pisałam, że nie lubię takich nowinek. Mnie tez nie chciało zalogowac, a rano zalogowalo :roll: Teraz też, bez oczyszczenia z cookies (nie wiem, gdzie mam tego szukać) w ramach prezentu od Mikołaja moge wejść na dogo. Mam Opere i pewnie ona jest wybiorczo na cookies nastawiona, raz chce, raz nie chce :wink:
nikit1 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 A te cookies to przynajmniej z czekoladą??? :lol: :lol: :lol: To chyba brak słońca tak na mnie działa :hand:
aga_ostaszewska Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 [b]Flaire:[/b] Cudnie, że z Apo już ok! Nie chwakisz się nic a nic... seminarium na którym byłaś z Misią ... [b]INA:[/b] No tak... ja czekałam na jakieś gadu gadu, a tu nic! :-?
zachraniarka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 U nas też szaro i paskudnie, żyć się nie chce.. Mnie dopadła wredna choroba i znów mi z nosa kapie. Póki co trwają ostatnie przygotowania do sobotniego seminarium posłuszności. Ja dwoje się i troje dopinając guziki, a w przerwach ćwiczę z Ludwisiem. Ostatnio pracujemy nad warowaniem i siadaniem na "do mnie". Idzie nam to bardzo opoooornie, ale bawimy się przy tym świetnie. Terrier to jest niesamowite wyzwanie, potrafi na 10 powtórzeń wymyślić 10 własnych wariacji na temat danego ćwiczenia- co za świr! :lol:
Ali26762 Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Ciesz się, że masz erdela, bo walijczyk na każde 10 powtórzeń potrafi wymyślić tak ze 20 wariacji. To dopiero świr! :D
zachraniarka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Gdybym Derysia nie znała to bym może i uwierzyła.. niech no tylko sobie przypomnę ile mu trzeba było powtórzeń by nauczyć się komendy "do mnie- noga" - 3? 4? :lol:
borsaf Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 [b]Aga-o, Zachraniarka[/b], co to za konto, które trzeba założyć, by Wam wysłać maila?. Napisałam do Zadziornego, by robił za Mikołaja, ale pewnie odszedl od kompa. Może podacie swoje adresy na prv? Wyśle fajny prezent mikolajkowy.
zachraniarka Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Do mnie ani chyba z każdego można wysyłać. Już wysyłam na PW adres i czekam na prezencik :D
Recommended Posts