Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Andzike napisał(a):
Mam piękne zdjęcia Sziszy, dziś wieczorem wstawię :) w sam raz do ogłoszeń...

Ach się pali do wstawiania tych fot, aż się dymi !

Posted

Wisełka napisał(a):
Jest jeszcze fotosik :p :p :p

Nie umiem;) Jedynie image ze mną współpracuje :]
No dobra, dobra, dziś będą... Słodziak z niej niesamowity, od razu się telefony rozdzwonią jak zamiescimy ogłoszenia...

Posted

Andzike napisał(a):
a musimy zamieszczać?? :P szukam jej tego domu jak E-S Bugiemu ... ;)

o nie! Szisza nie jest aż tak trudnym adopcyjnie psem jak Bugi :D:D zdjęcia wklejaj i tekst d ogłoszeń! Ale już :D

ps. mi imidż wczoraj działał bez zarzutów :eviltong:

Posted

Właśnie, właśnie, po co Ci ten brzydal :-) Cudeńko wychuchane szybciutko do domu. Obejrzyj się za siebie jaka kolejka bid czeka na Ciebie. Taki cudny DT nie może się spalić na panewce, proszę Cię, nie w taki banalny sposób :-D

Posted

mamanabank napisał(a):
Właśnie, właśnie, po co Ci ten brzydal :-) Cudeńko wychuchane szybciutko do domu. Obejrzyj się za siebie jaka kolejka bid czeka na Ciebie. Taki cudny DT nie może się spalić na panewce, proszę Cię, nie w taki banalny sposób :-D

popieram w całej rozciągłości! Nie zapychaj DT pierwszym tymczasem, bo to kicha :D:D z resztą, w przypadku tego psa DT wcale nie ma pierwszeństwa w adopcji! Czeka Cię wizyta, której nie przejdziesz :D

Posted

mshume napisał(a):
Tiaaa. Jak wszystkie takie mądre, to poproszę linki do ogłoszeń Pyska Maddaleny ;) Zadna z Was nie zostawiła sobie DT na stałe? ;)

Cicho! Pysiek o tyle różni się od Sziszy, że jest stary, niepełnosprawny i nikt go nie chciał :) A Szisza? Piękna, młoda dupencja! Niech oddaje bo tymczas się skończy! kolejny... no chyba, że będzie trzeciego brała :eviltong:

Posted

mshume napisał(a):
Proszę mnie tu nie cisiać ;) Serce nie sługa, ale rozum pewnie jakieś dobre rozwiązanie podsunie cioteczce Andzike ;)

taaa, ciekawe jakie! że zapcha DT psem tak nieadopcyjnym jak Bugi :D z resztą E-S rozwinęła skrzydła i ma 3 tymczasy. Więc Andzike, albo układ (powiększasz łóżko na trzeciego, ale tymczasa) albo nici z adopcji :eviltong:

Zdjęcia Sziszy dawaj!!!!

Posted

Aleście się rozgadały ;)
Po pierwsze - Szisza jest nieadopcyjna paskuda ;) Rzyga w samochodzie, zdarza jej się siknać w domu, szczeka na inne psy i na swoje odbicie, śpi na głowie, gryzie włosy, rzuca się na jedzenie jak wariatka... No dobra, do niczego więcej nie mogę się przyczepić... :(
Po drugie - wiem ile bid czeka na pomoc :( Uwierzcie mi od dwóch lat (jak zmieniałam pracę) nie miałam takiego mętliku w głowie jak teraz z Sziszą. Zmieniam zdanie 15 razy dziennie - raz ją oddaje, bo zasługuje na lepszy dom, raz zostawiam...
Po trzecie - kiepski ze mnie DT, bo jak widać nie jestem w stanie się rozstać z podopiecznym. Przerobiłam oddawanie tylu tymczasów Madalleny i zawsze byłam mega mądra utwierdzając ją w przekonaniu, że super zrobiła oddając psa, że dzięki temu pomoże następnemu itp, nawet jak miała łzy w oczach i sama nie mogła się rozstać... (Sisi ...)
Łatwiej gadać niż tak zrobić. Gdyby Szisza trafiła do kogoś znajomego byłoby ok, ale na myśl, że nie będę jej widywać w ogóle jakoś mi tak ciężko.
Mocno chaotycznie pisze, ale od tygodnia myślę tylko o tym i o operacji Nelki, więc mam już totalny zapsiony mętlik w głowie ;) Jak wstawię zdjęcia Sziszy i napisze tekst to wykasuje ten post ;)
Jeśli / jak Szisza pójdzie do domu będę brać na DT tylko pinczerowate malizny bo to typ psa, która zdecydowanie do mnie nie przemawia i może będę mogła go oddać;)

Posted

Andzike napisał(a):
Mam te zdjęcia!!! Image wczoraj nie działał...

Każda wymówka jest dobra jak widzę :D

Dobra, trzymaj ją sobie pod kołdrą, żeby broń Boże nikt nie zobaczył i się nie zakochał, potem napiszesz, że ona taka nieadopcyjna i musi zostać ...

Posted

E-S napisał(a):

Dobra, trzymaj ją sobie pod kołdrą, żeby broń Boże nikt nie zobaczył i się nie zakochał, potem napiszesz, że ona taka nieadopcyjna i musi zostać ...

Mówisz, że w przypadku Bugiego zadziałało ? ;)

Posted

[quote name='Andzike']Aleście się rozgadały ;)
Po pierwsze - Szisza jest nieadopcyjna paskuda ;) Rzyga w samochodzie, zdarza jej się siknać w domu, szczeka na inne psy i na swoje odbicie, śpi na głowie, gryzie włosy, rzuca się na jedzenie jak wariatka... No dobra, do niczego więcej nie mogę się przyczepić... :(
Po drugie - wiem ile bid czeka na pomoc :( Uwierzcie mi od dwóch lat (jak zmieniałam pracę) nie miałam takiego mętliku w głowie jak teraz z Sziszą. Zmieniam zdanie 15 razy dziennie - raz ją oddaje, bo zasługuje na lepszy dom, raz zostawiam...
Po trzecie - kiepski ze mnie DT, bo jak widać nie jestem w stanie się rozstać z podopiecznym. Przerobiłam oddawanie tylu tymczasów Madalleny i zawsze byłam mega mądra utwierdzając ją w przekonaniu, że super zrobiła oddając psa, że dzięki temu pomoże następnemu itp, nawet jak miała łzy w oczach i sama nie mogła się rozstać... (Sisi ...)
Łatwiej gadać niż tak zrobić. Gdyby Szisza trafiła do kogoś znajomego byłoby ok, ale na myśl, że nie będę jej widywać w ogóle jakoś mi tak ciężko.
Mocno chaotycznie pisze, ale od tygodnia myślę tylko o tym i o operacji Nelki, więc mam już totalny zapsiony mętlik w głowie ;) Jak wstawię zdjęcia Sziszy i napisze tekst to wykasuje ten post ;)
Jeśli / jak Szisza pójdzie do domu będę brać na DT tylko pinczerowate malizny bo to typ psa, która zdecydowanie do mnie nie przemawia i może będę mogła go oddać;)

Nie wykasujesz :) za późno ;)

No dobra, ale i Sisi i inne psiaki szły do rewelacyjnych domów, prawda? Szisza też taki znajdzie i będziesz ze łzami w oczach ją oddawać, ale nie będą to łzy rozpaczy tylko szczęścia ;) no może nie od razu łzy szczęscia ale na drugi dzień, albo przy kolejnym tymczasowiczu będziesz miło wspominała oddanie swojego ... serca... wiem co mówie! :eviltong:

Posted

E-S napisał(a):

hahaha i rób tak beznadziejne fotki jak dotychczas, żeby nie było że nie próbowałaś :D:D

Posted

[quote name='Andzike']Aleście się rozgadały ;)

Masz rację .... NIKT jej nie zechce ... stracona ... :( okropny paskud.
Nie wstawiaj nawet zdjęć, nie ma sensu ....

Posted

Wisełka napisał(a):
No, jest taka brzydka że sobie ją zostaw, wstyd normalnie z nia na spacery wychodzić - pokraka taka nijaka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Przyganiał kocioł garnkowi:roflt: Gustawa też chowałaś brzydala

Chyba z nas wszystkich tylko Mshume nie zostawiła tymczasa na wieczny tymczas. Życie..