zuzlikowa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='zuzlikowa']Czy mogę prosić o zebranie deklaracji z wszystkich wątków Pszczyńskich psiaków? Mnie udało się opanowac wzglednie info z ogólnego i Bory wątku...niektóre eklaracje z wątków indywidualnych też wkleiłam,ale nie sądzę,że udało mi sie ogarnąć je wszytskie...to co mam to wklejam... Na 17 psów w punkcie... Na teraz sytuacja wyglada tak: _ na 17 ampułek za 50zł już mamy!!! _anonim a Wodzia...2 ampułki-100zł _Bamboo...1 ampułka-50zł _israel...1 ampułka-50zł _Nevada...1 ampułka- 50zł _dusje...1 ampułka-50zł _Isiak...1 ampułka-50zł _anilla...1ampułka-50zł (tak?) _Mariolaok...3 ampułki-150zł _andzia69...2 ampułki-100zł _Kora...1 ampułka-50zł _Maruda666...1 ampułka-50zł _Ewu...2 ampułki-100zł...(wątek Misia) ------------------------------------------------- razem...17 ampułek...850zł Dziękujemy ogromnie!!!:loveu: Skarpeta sekcyjna Bory(na pokrycie kosztów sekcji Bory-bez niej nie wiedzielibyśmy o zagrożeniu!): _dusje...26,70zł _robaczek...30zł _kora78...20zł ----------------------- razem...76,70zł może tak być?????:oops:...w razie czego dobierze się ze skarpety sekcyjnej Bory! . Napisałam do Nelki zapytanie...czy może wykupić wszystkie 15ampułek i zorganizować przesyłkę. Tak to wyglądało dziś o 3 godzinie! Czy mogę prosić o zebranie deklaracji z wszystkich wątków indywidualnych Pszczyńskich psiaków...część mogła mi umknąć!!! Prosze o wrzucanie deklaracji zakupu,wpłaty pieniążków na surowicę i środki do odkażania punktu oraz koszty sekcji Bory na OGÓLNY WĄTEK PSZCZYŃSKI...jeśli ktoś nie został ujęty w zestawie, napiszcie proszę też na tym watku ogólnym by nie umknęło!!! http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!?p=15451483&posted=1#post15451483 Quote
BUDRYSEK Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 tak zastałyśmy maleństwa....:( Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mikoada Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 O mamo jakie maluszki biedne, ale Bingo chyba słabszy jest?? :( Quote
BUDRYSEK Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 maleństwa dzielnie zniosły wczorajszą prawie 8 godz. jazdę ale były chyba tak słabe,ze tylko spały Uploaded with ImageShack.us za to w domu Choco odżyła na maxa, myslałam,że tajfun lata po domu :) Bingo od wczoraj dużo leży, mało je, dzisiaj jak wróciłam była biegunka ale nie wiem u którego bo tyłeczki już miały czyste (?) jutro po południu jedziemy do weta i jeżeli stan Bingo nie poprawi się bedzie kroplówka bardzo proszę o pomoc w szukaniu dt/ds jestem poza domem prawie cały dzień w weekendy wyjeżdżam na adopcje, nie jestem w stanie ich zabierac ze sobą mój pies nie akceptuje samców :( a na pozostawienie w lecznicy nie ma kasy Quote
beataczl Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 [quote name='beataczl']wykupilam ogloszenia na tym bazarku dla Choco ( lub ona i jej braciszek razem): http://www.dogomania.pl/threads/192851-Bazarek-80-OGŁOSZEŃ!-dla-Dina-(zbieramy-na-hotel-grozi-mu-uśpienie!)-Do-25.09 prosze Cioteczki o pomoc w klejeniu danych potrzebnych do ogloszen #1 na podanego tam maila , plisss bo ja nie umiem zeby nie umknelo - przyda sie do szukania ds ;) jak niunki wydobrzeja :-( Quote
kopciuszek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Cioteczki pilnie potrzebne DT dla Choco !! Quote
mimiś Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 trudno o dt bez innych psów, ale moze zdarzy sie cud Quote
BUDRYSEK Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 mimiś napisał(a):trudno o dt bez innych psów, ale moze zdarzy sie cud mogą byc psiaki tylo muszą byc zaszepione Quote
BUDRYSEK Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Choco to struś pędziwiatr :) wszędzie jej pełno, wszędzie jest pierwsza...co niekoniecznie podoba się moim kociakom ;) robi fikołki na łóżku, nie mówiąc już , że śpi pod kołdrą na szczęście nic nie niszczy i nie zaczepia gadziorków :) Uploaded with ImageShack.us pilnie szukamy dt....w weekend wyjeżdżam Quote
kora78 Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 najprawdopodobniej nakrece tza na dt dla niuni :) akurat w sob tz bedzie we Wrocku. stamtad moglby ja odebrac, ale kolo wieczorka, zeby prosto do domu jechac nie mam zadnego psa w domu, ani kota. zima wroca papug z woliery. mam dziecko 2 lata. mieszkanie na parterze w spokojnej okolicy, z ogrodkiem przydomowym- ale brama wjazdowa jest dosc wysoka, wiec sunka moglaby sie przeciskac dolem. szczerze mowiac myslalam o Bingo, bo jego watek zobaczylam pierwszy i sadzilam,ze sunia szybko dt znajdzie lub ds. ale jak sprawy ida w te strone... to moze bede mogla wziasc na dt Choco Quote
kopciuszek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Byłoby super ;) Nakręcaj nakręcaj ;) Quote
Iljova Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 kora78 napisał(a):najprawdopodobniej nakrece tza na dt dla niuni :) akurat w sob tz bedzie we Wrocku. stamtad moglby ja odebrac, ale kolo wieczorka, zeby prosto do domu jechac nie mam zadnego psa w domu, ani kota. zima wroca papug z woliery. mam dziecko 2 lata. mieszkanie na parterze w spokojnej okolicy, z ogrodkiem przydomowym- ale brama wjazdowa jest dosc wysoka, wiec sunka moglaby sie przeciskac dolem. szczerze mowiac myslalam o Bingo, bo jego watek zobaczylam pierwszy i sadzilam,ze sunia szybko dt znajdzie lub ds. ale jak sprawy ida w te strone... to moze bede mogla wziasc na dt Choco To oby Ci się udało. Życzę powodzenia i trzymam kciuki. To byłby szansa dla niej. Quote
BUDRYSEK Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Choco w nocy troszkę zwymiotowała sliną, rano nie biegała jak zawsze tylko leżała koło Portosa, nic nie zjadła, jest cieplitka po pracy jedziemy do weta Quote
beataczl Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ojej, niedobrze... z reszta psiakow moze byc podobnie....:-( Quote
Iljova Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 To przygnebiajace. Choco... i całą reszta słodkich psiaków nie dajcie się żadnemu paskudztwu. Bądźcie zdrowe! Quote
ANETTTA Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake:iiiiiiiiiiiii czekamy Quote
kora78 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 to ja tez spokojnie, albo i niespokojnie.... poczekam, az mala wyzdrowieje w pelni a co w wekend? do lecznicy pojdzie, czy sama w domu? :( Quote
Klaudus__ Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 [quote name='kora78']a co w wekend? do lecznicy pojdzie, czy sama w domu? :( Napewno nie do lecznicy. Nie wiemy co zrobimy... Nie ma kasy na lecznicę. Nie ma kasy na opłacenie leczenia Bingo... A poza tym, jak mała jest silniejsza,to nie możemy Ją dać do Bingo,żeby załapała. Dostała surowicę,więc teraz jest podatniejsza na "łapanie"... Quote
kora78 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ja ją na 90proc moglam wziasc. ale zdrowa co ja z nia zrobie chora?? moje dziecko bedzie do niej wciaz zagladac i jej przeszkadzac... no i zmiana domu w stanie choroby to wielki stres... Quote
BUDRYSEK Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Choco dostała dzisiaj 10 ml surowicy, jeżeli nic się nie zmieni to po 5 dniach będzie powtórka była na kroplówce z witaminami,jest na antybiotyku wymiotuje, ślini się :( Uploaded with ImageShack.us Quote
mikoada Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Biedna niuńka, wracaj szybciutko do zdrowia... Quote
BUDRYSEK Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 kora78 napisał(a):ja ją na 90proc moglam wziasc. ale zdrowa co ja z nia zrobie chora?? moje dziecko bedzie do niej wciaz zagladac i jej przeszkadzac... no i zmiana domu w stanie choroby to wielki stres... może jechać do Ciebie dopiero jak wróci do zdrowia Quote
tripti Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 mikoada napisał(a):Biedna niuńka, wracaj szybciutko do zdrowia... jaka Ona grzeczniutka w tym wszystkim... musi wyzdrowieć ten szkrabek!!! Quote
BUDRYSEK Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts