Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zuzlikowa']Czy mogę prosić o zebranie deklaracji z wszystkich wątków Pszczyńskich psiaków? Mnie udało się opanowac wzglednie info z ogólnego i Bory wątku...niektóre eklaracje z wątków indywidualnych też wkleiłam,ale nie sądzę,że udało mi sie ogarnąć je wszytskie...to co mam to wklejam...

Na 17 psów w punkcie...

Na teraz sytuacja wyglada tak:

_ na 17 ampułek za 50zł już mamy!!!

_anonim a Wodzia...2 ampułki-100zł
_Bamboo...1 ampułka-50zł
_israel...1 ampułka-50zł
_Nevada...1 ampułka- 50zł
_dusje...1 ampułka-50zł
_Isiak...1 ampułka-50zł
_anilla...1ampułka-50zł (tak?)
_Mariolaok...3 ampułki-150zł

_andzia69...2 ampułki-100zł
_Kora...1 ampułka-50zł
_Maruda666...1 ampułka-50zł
_Ewu...2 ampułki-100zł...(wątek Misia)
-------------------------------------------------
razem...17 ampułek...850zł

Dziękujemy ogromnie!!!:loveu:

Skarpeta sekcyjna Bory(na pokrycie kosztów sekcji Bory-bez niej nie wiedzielibyśmy o zagrożeniu!):
_dusje...26,70zł

_robaczek...30zł
_kora78...20zł
-----------------------
razem...76,70zł

może tak być?????:oops:...
w razie czego dobierze się ze skarpety sekcyjnej Bory!
.
Napisałam do Nelki zapytanie...czy może wykupić wszystkie 15ampułek i zorganizować przesyłkę.

Tak to wyglądało dziś o 3 godzinie!
Czy mogę prosić o zebranie deklaracji z wszystkich wątków indywidualnych Pszczyńskich psiaków...część mogła mi umknąć!!!

Prosze o wrzucanie deklaracji zakupu,wpłaty pieniążków na surowicę i środki do odkażania punktu oraz koszty sekcji Bory na OGÓLNY WĄTEK PSZCZYŃSKI...jeśli ktoś nie został ujęty w zestawie, napiszcie proszę też na tym watku ogólnym by nie umknęło!!!
http://www.dogomania.pl/threads/188498-Lista-Pszczy%C5%84skich-psiak%C3%B3w-w-wielkiej-potrzebie!!-POMOCY!?p=15451483&posted=1#post15451483

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

maleństwa dzielnie zniosły wczorajszą prawie 8 godz. jazdę
ale były chyba tak słabe,ze tylko spały

Uploaded with ImageShack.us

za to w domu Choco odżyła na maxa, myslałam,że tajfun lata po domu :)
Bingo od wczoraj dużo leży, mało je, dzisiaj jak wróciłam była biegunka ale nie wiem u którego bo tyłeczki już miały czyste (?)

jutro po południu jedziemy do weta i jeżeli stan Bingo nie poprawi się bedzie kroplówka

bardzo proszę o pomoc w szukaniu dt/ds
jestem poza domem prawie cały dzień
w weekendy wyjeżdżam na adopcje, nie jestem w stanie ich zabierac ze sobą
mój pies nie akceptuje samców :(
a na pozostawienie w lecznicy nie ma kasy

Posted

[quote name='beataczl']wykupilam ogloszenia na tym bazarku dla Choco ( lub ona i jej braciszek razem):

http://www.dogomania.pl/threads/192851-Bazarek-80-OGŁOSZEŃ!-dla-Dina-(zbieramy-na-hotel-grozi-mu-uśpienie!)-Do-25.09

prosze Cioteczki o pomoc w klejeniu danych potrzebnych do ogloszen #1 na podanego tam maila , plisss bo ja nie umiem

zeby nie umknelo - przyda sie do szukania ds ;)

jak niunki wydobrzeja :-(

Posted

Choco to struś pędziwiatr :)
wszędzie jej pełno, wszędzie jest pierwsza...co niekoniecznie podoba się moim kociakom ;)
robi fikołki na łóżku, nie mówiąc już , że śpi pod kołdrą
na szczęście nic nie niszczy i nie zaczepia gadziorków :)

Uploaded with ImageShack.us

pilnie szukamy dt....w weekend wyjeżdżam

Posted

najprawdopodobniej nakrece tza na dt dla niuni :)

akurat w sob tz bedzie we Wrocku. stamtad moglby ja odebrac, ale kolo wieczorka, zeby prosto do domu jechac

nie mam zadnego psa w domu, ani kota. zima wroca papug z woliery. mam dziecko 2 lata. mieszkanie na parterze w spokojnej okolicy, z ogrodkiem przydomowym- ale brama wjazdowa jest dosc wysoka, wiec sunka moglaby sie przeciskac dolem.

szczerze mowiac myslalam o Bingo, bo jego watek zobaczylam pierwszy i sadzilam,ze sunia szybko dt znajdzie lub ds. ale jak sprawy ida w te strone... to moze bede mogla wziasc na dt Choco

Posted

kora78 napisał(a):
najprawdopodobniej nakrece tza na dt dla niuni :)

akurat w sob tz bedzie we Wrocku. stamtad moglby ja odebrac, ale kolo wieczorka, zeby prosto do domu jechac

nie mam zadnego psa w domu, ani kota. zima wroca papug z woliery. mam dziecko 2 lata. mieszkanie na parterze w spokojnej okolicy, z ogrodkiem przydomowym- ale brama wjazdowa jest dosc wysoka, wiec sunka moglaby sie przeciskac dolem.

szczerze mowiac myslalam o Bingo, bo jego watek zobaczylam pierwszy i sadzilam,ze sunia szybko dt znajdzie lub ds. ale jak sprawy ida w te strone... to moze bede mogla wziasc na dt Choco

To oby Ci się udało. Życzę powodzenia i trzymam kciuki. To byłby szansa dla niej.

Posted

[quote name='kora78']a co w wekend? do lecznicy pojdzie, czy sama w domu?
:(
Napewno nie do lecznicy.
Nie wiemy co zrobimy...
Nie ma kasy na lecznicę.
Nie ma kasy na opłacenie leczenia Bingo...
A poza tym, jak mała jest silniejsza,to nie możemy Ją dać do Bingo,żeby załapała.
Dostała surowicę,więc teraz jest podatniejsza na "łapanie"...

Posted

ja ją na 90proc moglam wziasc. ale zdrowa
co ja z nia zrobie chora?? moje dziecko bedzie do niej wciaz zagladac i jej przeszkadzac...
no i zmiana domu w stanie choroby to wielki stres...

Posted

kora78 napisał(a):
ja ją na 90proc moglam wziasc. ale zdrowa
co ja z nia zrobie chora?? moje dziecko bedzie do niej wciaz zagladac i jej przeszkadzac...
no i zmiana domu w stanie choroby to wielki stres...

może jechać do Ciebie dopiero jak wróci do zdrowia