Iljova Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Choco zdrowiej jak najszybciej, żebyś mogła jechać do wspaniałego domu gdzie będziesz miała dobra opiekę i miłość. Trzymam kciuki za słodka psinkę. Ależ kochana psinka, taka słodka. Cudowne zdjęcia. Quote
BUDRYSEK Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Choco nadal wymiotuje/slini się rano dostałą kroplówkę, wieczorem następna niestety nikt nie zgłosił się na tdt dzisiaj wyjeżdżam i ta bidulka w tym stanie musi jechać 300 km w jedna str :( jazda na pewno zmęczy ją ale mam nadzieję,że nie stanie sie nic złego *** ktoś pisal o surowicy z ozdrowieńca to nie jest takie proste 1 litr krwi trzeba pobrac od psa który jest po chorobie minimum pół roku musi byc zaszczepiony musi spełniać wiele innych norm, min odpowiednia waga krew musi byc odwirowana i zagęszczona z 1litra wychodzi 2 ml surowicy poza tym większośc laboratoriów nie wykonuje tego Quote
Iljova Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Choco! Słodka psinko niech Twój organizm pokona to paskudztwo, zdrowiej. Biedna mała. :-( Quote
zuzlikowa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 BUDRYSEK napisał(a):Choco nadal wymiotuje/slini się rano dostałą kroplówkę, wieczorem następna niestety nikt nie zgłosił się na tdt dzisiaj wyjeżdżam i ta bidulka w tym stanie musi jechać 300 km w jedna str :( jazda na pewno zmęczy ją ale mam nadzieję,że nie stanie sie nic złego *** ktoś pisal o surowicy z ozdrowieńca to nie jest takie proste 1 litr krwi trzeba pobrac od psa który jest po chorobie minimum pół roku musi byc zaszczepiony musi spełniać wiele innych norm, min odpowiednia waga krew musi byc odwirowana i zagęszczona z 1litra wychodzi 2 ml surowicy poza tym większośc laboratoriów nie wykonuje tego Czy nikt nie może wziąść maleńkiej?...nawet na te kilka dni? ...tak bardzo się boję tej podrózy... Quote
Avilia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Zapraszam na bazarek z którego całkowity dochód zostanie przekazany na spłatę długu po Blue : http://www.dogomania.pl/threads/193775-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci!Ciuchy-Focus-BANANOWIEC!Na-sp%C5%82ate-d%C5%82ugu-po-Blue-*-Do-10.10-godz-22 Quote
zuzlikowa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='Avilia']Zapraszam na bazarek z którego całkowity dochód zostanie przekazany na spłatę długu po Blue : http://www.dogomania.pl/threads/193775-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci!Ciuchy-Focus-BANANOWIEC!Na-sp%C5%82ate-d%C5%82ugu-po-Blue-*-Do-10.10-godz-22 Chcesz banany własne mieć...na bazarek do Avili szybko leć!!! Quote
Avilia Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='zuzlikowa']Chcesz banany własne mieć...na bazarek do Avili szybko leć!!! Hihi;) Reklama;) Zapraszam na ten bazarek,można ciekawych rzeczy się dowiedzieć,np.że prowadzę hodowlę pseudo-bananów:evil_lol: http://www.dogomania.pl/threads/193775-R%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci!Ciuchy-Focus-BANANOWIEC!Na-sp%C5%82ate-d%C5%82ugu-po-Blue-*-Do-10.10-godz-22 Quote
BUDRYSEK Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 proszę osoby które dzwonią do powiatowego weta aby zaczęły w końcu coś robić, a nie siały tylko ferment bo być może zaniedługo będą miały je na sumieniu!!!!!! Quote
BUDRYSEK Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Choco po ponad 6 godz. tasie juz odpoczywa w drodze miała podaną kroplówkę krecior zaczał sie na szczęście juz w domu a nie w samochodzie ;) pospacerowala troszke i nynu do łózeczka oby jutro było lepsze.... Quote
Iljova Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Biedne maleństwo. Niech noc minie jej spokojnie, a jutrzejszy dzień okaże się lepszy niż dzisiejszy. Quote
BUDRYSEK Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 niestety nie jest lepiej :( w nocy biegunka dalej ją męczyła, wymiotowała teraz jest na kroplówce z duphalytem ale jest bardzo słaba dostała już wszytskie leki p/wymiotne, na biegunkę, antybiotyk, witaminy serce boli jak sie na nią patrzy :( Quote
BUDRYSEK Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Choco nadal bez zmian podane ma już wszystko co tylko mozna Quote
BUDRYSEK Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Uploaded with ImageShack.us ze względu na stan Choco nie wracamy dzisiaj do domu Quote
beataczl Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 no nie.... Choco :-( zeby bylo lepiej... mysle o malutkiej , biedactwo... Quote
kopciuszek Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Biedna maleńka :placz: Będzie dobrze ... Musi być dobrze :-( Quote
BUDRYSEK Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 zaglądnijcie do kolejnej bidy :( http://www.dogomania.pl/threads/193841-Maleńswo-z-b.chorymi-oczkami-(?p=15476324#post15476324 Quote
Klaudus__ Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Choco już jest aniołkiem - uciekła za TM... W troskliwych ramionach BUDRYSKA... dziękuję Aga,że byłaś przy Niej... Maleńka strasznie Cię pokochałam. Wierzyłam,że Ci się uda... Dlaczego choroba była silniejsza... :bigcry: Tam już nic nie boli... Bądź szczęśliwa... Quote
ANETTTA Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 nie takich wiesci sie podziewałam nie takich ...:-(:-(:-( Quote
kora78 Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 o ku................. :((((((( tak mi przykro :( tak ja chcialam na dt ........ Quote
Avilia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Biedne kochane maleństwo...;( Tam już nic nie boli [*] Quote
Caragh Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Malenka... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Biegaj juz zdrowa za TM Choco Quote
Recommended Posts