Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Raczej tak:lol: kochany, slodki i bardzo dobry chlebek. Bardzo to powaznie wyglada, ale jesli sie sprawdzi, to ja sie spije.:evil_lol:

A gdzie ona ten czubek ma? Jakos nie widze.

Ciekawe, czy Therion pozna, kto to na tych zdjeciach jest?

• Replies 760
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A gdzie, moge zapytac?
Data zrobienia jest wczorajsza 10.11.2006, ja je wczoraj wieczorem dostalam, to gdziez one jeszcze zostaly umieszczone?
A te Kiry zostaly mi mailem przeslane przez ten dom tymczasowy. Gdzie sa jeszcze umieszczone, chetnie zobacze.

Beatka napisala

No widzisz , a juz myslalam, że ze mnie taka ciemnota
Ona ma to samo co ja - slyszy kiedy chce.

Coz mam odpowiedziec? Racje masz.

Posted

Na razie jeszcze w dalszym ciagu na tymczasowkach, chyba jeszcze troche wody uplynie, nim sie im domkow zacznie szukac. No jeden to moze juz jest, jeszcze sie zastanawiajacy:evil_lol: , tam gdzie Mila jest. One jednak jeszcze sa w stosunku do obcych, bojace sie. Potrzeba czasu.

Posted

Wlasnie mialam bardzo mila wizyte. Wiecie kto mnie odwiedzil? Marianne ( zastepcza mama Milli) z Mila. Jestem zaryczana i pod wrazeniem. To jest calkiem inny pies. Weszla, ogonek merdajacy, przywitala moje psiaki, wskoczyla na wersalke i tam sie rozlozyla. Gdy ja sie smyra, obraca sie kolami do gory i " spiewa". Wydaje taki mruczaco- spiewajacy ton z siebie. Potem wyszla do ogrodu, zrobila piekna koope i po godzinnej wizycie, ladnie sie pozegnala, i poszla znowu do samochodu i pojechala. zrobilam pare zdjec, ale to nie cyfrowka, tylko normalny aparat, czyli potrwa troche, nim zdjecia wywolam i wstawie. Mila jeszcze trochema watpliwosci do nieznanych mezczyzn i nie lubi zapachu alkoholu. Szwagra Marianny chciala capnac, gdy podpity chcial ja pomiziac. Teraz zacznie sie nauka Milli w miescie, po ulicach.
na razie tyle. A Kira ma sie tez dobrze. ma pruyjaciela, takiego duzego chyba bernardyna / Mixa Skya, od ktorego sie wszystkiego uczy.

Posted

nic nowego, Mila na tymczasie u Marianny, ale domku nie szukamy, gdyz na 99% tam zostanie. Kira na tymczasie u pani Scharf i mozliwe, ze tez tam zostanie.Tam jest bardzo duzo psow i ona sie na tych psach orientuje. W kazdym razie, jest im dobrze i sa wlasciwie juz calkowicie zresocjalizowane.

Posted

pajunia napisał(a):
nic nowego, Mila na tymczasie u Marianny, ale domku nie szukamy, gdyz na 99% tam zostanie. Kira na tymczasie u pani Scharf i mozliwe, ze tez tam zostanie.Tam jest bardzo duzo psow i ona sie na tych psach orientuje. W kazdym razie, jest im dobrze i sa wlasciwie juz calkowicie zresocjalizowane.

Czyli praktycznie można przenieść ten wątek?

• 2 weeks later...
Posted

Mila zostaje ostatecznie u Marianny, tam , gdzie byla na tymczasie. Dzis wyslalam umowe adopcyjna.
Mialam dobry domek, gdy Marianna sie o tym dowiedziala, zaraz zdecydowala z rodzina, ze juz nie bedzie Mila u niej na tymczasie, tylko na stale. :evil_lol: I aby nikomu na mysl nie przyszlo znowu jej adoptowac, prosila o zdjecie Mili z moich stron. Czasami trzeba drobnego nacisku, aby popchnac ludzi w strone swojego szczescia.:evil_lol:
A domek, ktory chcial Mile zaadoptowac, chce polskim psiakom pomoc i zdecydowal sie brac je na tymczasy. A ja sie bardzo ciesze.:lol: