zasadzkas Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Jakby co, mam transoprt z Wawy do Lublina, regularnie, co tydzień około. Quote
pidzej Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 No, tylko ktoś obyty w temacie musiałby do tej pani napisać, bo ja nie znam tego wątku. Quote
Gajax Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='pidzej']Jakieś takie ogłoszenie w necie z wczoraj: [COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]Przyjme szczeniaka - [B]psa, ktory wyrosnie na duzego psa[/B]. Pies nie moze byc agresywny. Zamieszka w domu z ogrodem. Lublin i okolice. Kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]Może ktoś napisze?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote] Wszystkie merlaki to suczki, poza tym - raczej na duże nie wyrosną... Ale maila zaraz wyślę żeby nie było, że nie próbowaliśmy. Quote
pajunia Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 Sluchajcie, znow nie moge sie skontaktowac z Karina, a mam bardzo wazna wiadomosc, nawet dwie ( dla dwoch coreczek) Pomozcie!!! Wazne!!!!!! Quote
Beata J. Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [quote name='pajunia']Sluchajcie, znow nie moge sie skontaktowac z Karina, a mam bardzo wazna wiadomosc, nawet dwie ( dla dwoch coreczek) Pomozcie!!! Wazne!!!!!![/quote] I jak? Udało się skontaktować z Kariną ? Quote
Gajax Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 Odpowiedź od [COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]: [/SIZE][/FONT][/COLOR] [I][FONT=Arial][SIZE=2]Witam,[/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial][SIZE=2]dziekuje bardzo za wiadomosc ale moje ogloszenie jest juz nieaktualne. Pieski sa przesliczne i mam nadzieje, ze szybko znajda dom.[/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial][SIZE=2]Pozdrawiam[/SIZE][/FONT][/I] [I][FONT=Arial][SIZE=2]Anka[/SIZE][/FONT][/I] Quote
pajunia Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 [QUOTE]I jak? Udało się skontaktować z Kariną ?[/QUOTE] Nie, juz jestem zalamana. To czwarty domek, ktory sie rozplywa przez brak mozliwosci kontaktu z Karina. Te psy nigdy chyba nie znajda domku. A domek taki, ze lepszego znalezc nie mozna. Duzy dom, ogrod i stadnina koni. Chcieli ta biala, a ta brazowa tez by miala domek. Co mam robic?:placz: :placz: Quote
Agata Hanel Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='pajunia']Nie, juz jestem zalamana. To czwarty domek, ktory sie rozplywa przez brak mozliwosci kontaktu z Karina. Te psy nigdy chyba nie znajda domku. A domek taki, ze lepszego znalezc nie mozna. Duzy dom, ogrod i stadnina koni. Chcieli ta biala, a ta brazowa tez by miala domek. Co mam robic?:placz: :placz:[/quote] Co się dzieje??? Jeśli pieski mają mieć dom to MUSI KTOŚ BYĆ OSIĄGALNY bo inaczej to w ogóle nie ma sensu. Może lepiej by było przenieść psiaki na inny tymczas gdzie kogoś będzie zawsze można złapac pod telefonem? Nie o to chodzi żeby robić wyrzuty Karinie bo należy jej się uznanie za swoją pracę, rozumiem że jest zajęta, chora, zapracowana itd. Ale ja gdybym chciała zaadoptować psa a nie moge się dodzwonić raz, drugi, trzeci to po prostu szukam innego, taka jest prawda... Quote
Therion Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Pajunia i co udało sie, probowalas na wszystkie tel dzwonic ? Quote
pajunia Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Therion, probuje non- stop od paru dni. Dzis zadzwonilam do Vivy, dostalam informacje, ze ten telefon Kariny nie dziala. Zostal jakos przez przypadek zablokowany i Karina zapomniala PINu i nie moze odblokowac. Dostalam nowy numer, probuje caly czas, Schizo wyslala pare SMS do Kariny, aby sie ze mna koniecznie skontaktowala. Rowniez Czarek z Vivy wysylal SMS i probowal sie dodzwonic w moim imieniu, w piatek Karina ma byc w W-wie. Wiec chyba wtedy bedzie osiagalna. Ja juz nie mam idei, nawet nie mam jej adresu, bobym polecony wyslala z opisem i co trzeba zrobic. Czy nikt do Kariny nie jedzie przypadkiem? Wiem, ze Beatka Drobczynska tam kiedy jezdzila, Beatko nie jedziesz w nastepnym czasie do niej? Kto ma jej adres i moglby mi na priwa wyslac? sa dwa doskonale domki dla coreczek, ludzie czekaja na pieski, ciesza sie, a ja nie wiem, co dalej?:placz: Quote
Therion Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 No to klapa, szkoda, Beata była u Kariny, moze poda adres, Beata liczymy na Ciebie.Pajunia moze Ci ludzie poczekaja do piatku ? Wiem ,ze miejscowosc nazywa sie Petrykozy pod Warszawa. Quote
Therion Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Podnosze i mam nadzieje ,ze niedlugo tel. zacznie dzialac. Quote
Therion Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Czy ktos cos wie co sie dzieje w sprawie suczek ? Quote
pajunia Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Dzis udalo mi sie skontaktowac z Karina. Ta jedna mala, ta brazowawa, jedzie do domku do Warszawy, ta biala pojedzie do mnie, a z Sonia jeszcze nie wiadomo. Ja szukam dalej dla Soni. Tylko mam problem, Karina nie jest w stanie ta biala zaczipowac i jej paszportu wyrobic, czy ktos z warszawy moglby tym sie zajac? Chipa bym wyslala, koszty zaczipowania i paszportu- pokrywam. Tak po cichu marze, czy kochana Beatka Dobczynska mogla w tym pomoc. Odezwij sie Beaciu, a moze ktos inny? Mamy 3 tygodnie czasu. Quote
Ss Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Super super.. domki sie zbieraja :multi: Quote
Therion Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Pajunia dzieki , wreszcie cos ruszyło, Moze Beata pomoze z czipem i paszportem. Quote
Beata J. Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Być może jeszcze nie wszyscy wiedzą dlatego pozwolę sobie wkleić [B]Pajunia potrzebuje pomocy[/B] [B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31444&highlight=szczeniaki+na+parvo[/URL][/B] Quote
zasadzkas Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Gdyby Beata nie mogła, ja spróbuję, ale dopiero w następnym tygodniu, bo jeszcze w tym jadę na ostatnią delegację do pracy na cały tydzień. Mam w mieście weta z chipami /jednego :cool1: Jakby co. Quote
pajunia Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Zasadzkas, byloby wspaniale. Jestes kochaniutka. Dzieki.:lol: :iloveyou: Quote
Agata Hanel Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Nareszcię się coś ruszyło:multi: z merlakami. Quote
Beata_Dorobczyńska Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Słyszałam,,ze mnie poszukujecie. Dziewczyny jezeli pojade to najwczesniej w czwartek - poki co dopiero wrocilam do swiata w miare zywych . Troche za duzo spraw mam na glowie i jeszcze chora jestem. Ale juz ok. Ale powiedzcie mi prosze jak pojade to czego mam sie dowiedziec ? Tylko adresu czy cos jeszcze ustalic ? Quote
Therion Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Czy udało sie cos ustalić ? podnosze, Sonia matka jeszcze czeka. Quote
pajunia Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 beatko napisz mi koniecznie na priva, swoj numer telefonu, bardzo wazne ( jesli mozliwe stacjonarny) wszystko opowiem, co potrzebujemy. Wazne. Dzieki Quote
Recommended Posts