Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 760
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='pidzej']Jakieś takie ogłoszenie w necie z wczoraj:

[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3]Przyjme szczeniaka - [B]psa, ktory wyrosnie na duzego psa[/B]. Pies nie moze byc agresywny. Zamieszka w domu z ogrodem. Lublin i okolice. Kontakt: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL][/SIZE][/FONT][/COLOR]

[COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=2]Może ktoś napisze?[/SIZE][/FONT][/COLOR][/quote]

Wszystkie merlaki to suczki, poza tym - raczej na duże nie wyrosną... Ale maila zaraz wyślę żeby nie było, że nie próbowaliśmy.

Posted

[quote name='pajunia']Sluchajcie, znow nie moge sie skontaktowac z Karina, a mam bardzo wazna wiadomosc, nawet dwie ( dla dwoch coreczek) Pomozcie!!! Wazne!!!!!![/quote]

I jak? Udało się skontaktować z Kariną ?

Posted

Odpowiedź od [COLOR=black][FONT=Arial][SIZE=3] [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]:

[/SIZE][/FONT][/COLOR] [I][FONT=Arial][SIZE=2]Witam,[/SIZE][/FONT][/I]

[I][FONT=Arial][SIZE=2]dziekuje bardzo za wiadomosc ale moje ogloszenie jest juz nieaktualne. Pieski sa przesliczne i mam nadzieje, ze szybko znajda dom.[/SIZE][/FONT][/I]

[I][FONT=Arial][SIZE=2]Pozdrawiam[/SIZE][/FONT][/I]

[I][FONT=Arial][SIZE=2]Anka[/SIZE][/FONT][/I]

Posted

[QUOTE]I jak? Udało się skontaktować z Kariną ?[/QUOTE]

Nie, juz jestem zalamana. To czwarty domek, ktory sie rozplywa przez brak mozliwosci kontaktu z Karina. Te psy nigdy chyba nie znajda domku.
A domek taki, ze lepszego znalezc nie mozna. Duzy dom, ogrod i stadnina koni. Chcieli ta biala, a ta brazowa tez by miala domek. Co mam robic?:placz: :placz:

Posted

[quote name='pajunia']Nie, juz jestem zalamana. To czwarty domek, ktory sie rozplywa przez brak mozliwosci kontaktu z Karina. Te psy nigdy chyba nie znajda domku.
A domek taki, ze lepszego znalezc nie mozna. Duzy dom, ogrod i stadnina koni. Chcieli ta biala, a ta brazowa tez by miala domek. Co mam robic?:placz: :placz:[/quote]
Co się dzieje??? Jeśli pieski mają mieć dom to MUSI KTOŚ BYĆ OSIĄGALNY bo inaczej to w ogóle nie ma sensu. Może lepiej by było przenieść psiaki na inny tymczas gdzie kogoś będzie zawsze można złapac pod telefonem? Nie o to chodzi żeby robić wyrzuty Karinie bo należy jej się uznanie za swoją pracę, rozumiem że jest zajęta, chora, zapracowana itd. Ale ja gdybym chciała zaadoptować psa a nie moge się dodzwonić raz, drugi, trzeci to po prostu szukam innego, taka jest prawda...

Posted

Therion, probuje non- stop od paru dni. Dzis zadzwonilam do Vivy, dostalam informacje, ze ten telefon Kariny nie dziala. Zostal jakos przez przypadek zablokowany i Karina zapomniala PINu i nie moze odblokowac. Dostalam nowy numer, probuje caly czas, Schizo wyslala pare SMS do Kariny, aby sie ze mna koniecznie skontaktowala. Rowniez Czarek z Vivy wysylal SMS i probowal sie dodzwonic w moim imieniu, w piatek Karina ma byc w W-wie. Wiec chyba wtedy bedzie osiagalna. Ja juz nie mam idei, nawet nie mam jej adresu, bobym polecony wyslala z opisem i co trzeba zrobic. Czy nikt do Kariny nie jedzie przypadkiem? Wiem, ze Beatka Drobczynska tam kiedy jezdzila, Beatko nie jedziesz w nastepnym czasie do niej? Kto ma jej adres i moglby mi na priwa wyslac? sa dwa doskonale domki dla coreczek, ludzie czekaja na pieski, ciesza sie, a ja nie wiem, co dalej?:placz:

Posted

No to klapa, szkoda, Beata była u Kariny, moze poda adres, Beata liczymy na Ciebie.Pajunia moze Ci ludzie poczekaja do piatku ? Wiem ,ze miejscowosc nazywa sie Petrykozy pod Warszawa.

Posted

Dzis udalo mi sie skontaktowac z Karina. Ta jedna mala, ta brazowawa, jedzie do domku do Warszawy, ta biala pojedzie do mnie, a z Sonia jeszcze nie wiadomo. Ja szukam dalej dla Soni.
Tylko mam problem, Karina nie jest w stanie ta biala zaczipowac i jej paszportu wyrobic, czy ktos z warszawy moglby tym sie zajac?
Chipa bym wyslala, koszty zaczipowania i paszportu- pokrywam.
Tak po cichu marze, czy kochana Beatka Dobczynska mogla w tym pomoc.
Odezwij sie Beaciu, a moze ktos inny? Mamy 3 tygodnie czasu.

Posted

Być może jeszcze nie wszyscy wiedzą dlatego pozwolę sobie wkleić
[B]Pajunia potrzebuje pomocy[/B]
[B][URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31444&highlight=szczeniaki+na+parvo[/URL][/B]

Posted

Gdyby Beata nie mogła, ja spróbuję, ale dopiero w następnym tygodniu, bo jeszcze w tym jadę na ostatnią delegację do pracy na cały tydzień.
Mam w mieście weta z chipami /jednego :cool1: Jakby co.

Posted

Słyszałam,,ze mnie poszukujecie. Dziewczyny jezeli pojade to najwczesniej w czwartek - poki co dopiero wrocilam do swiata w miare zywych . Troche za duzo spraw mam na glowie i jeszcze chora jestem. Ale juz ok.
Ale powiedzcie mi prosze jak pojade to czego mam sie dowiedziec ? Tylko adresu czy cos jeszcze ustalic ?