wtatara Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 taką dzisiaj dostałam wiadomość witam. pisze do pani jak w dym bo znowu mamy problem z pieskiem znalezionym przez dzieci szkolne. pies podobno byl wyrzucony na wsi z samochodu przez wlasciciela ktory jak gdyby nigdy nic odjechal. piesek ma ok pol roku, duzo wiekszy nie bedzie. jest bardzo sympatyczny potulny i garnie sie do dzieci. obecnie przebywa pod szkola w nadbrzezu pod karczewem i jest karmiony przez dzieci i nauczycieli kanapkami,ale zbliza sie zima i bardzo wszytkim zalezy zeby znalezc mu dom. ja mieszkam obecnie w warszawie wiec jesli znalazlby sie ktos chetny to mozge psiaka przywiesc. prosze o pomoc z jakimis ogloszeniami. z gory dziekuje. Quote
wtatara Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 prosze wklejcie te zdjęcia jednaj najpierw trzeba je pomniejszyc a ja nie umiem komu mogę przełac fotki Quote
P78 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 wtatara napisał(a):prosze wklejcie te zdjęcia jednaj najpierw trzeba je pomniejszyc a ja nie umiem komu mogę przełac fotki Ja :) Dawaj: [email protected] Jutro wkleje! Quote
wtatara Posted September 22, 2010 Author Posted September 22, 2010 dzięki ze jesteś Super warszawa sie odezwała Quote
P78 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 wtatara napisał(a):dzięki ze jesteś Super warszawa sie odezwała Jutro wkleje fotki - dzis na tym antyku kompie nie dam rady :( Quote
brygida999 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 malenstwo musi znalezc jakies lokum, jest dokarmiany, ale zima za pasem no i ile mozna jesc kanapki ;) Quote
P78 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Warszawa odebrala :) Przepraszam, ale wkleje z rana chyba, bo w tej chwili mam juz tylko starego kompa do dyspozycji :( Moze poprobuje, ale nie obiecuje teraz jednak :) Wyslalam juz komu trzeba :) mailem wiadomosc :) To jest w Serocku? Dobrze pamietam...? Quote
wtatara Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Paulina78 napisał(a):Warszawa odebrala :) Przepraszam, ale wkleje z rana chyba, bo w tej chwili mam juz tylko starego kompa do dyspozycji :( Moze poprobuje, ale nie obiecuje teraz jednak :) Wyslalam juz komu trzeba :) mailem wiadomosc :) To jest w Serocku? Dobrze pamietam...? piesek jest w Karczewie Quote
P78 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Tak? Bo pod fotkami bylo napisane SEROCK:) A to niedaleko od Serocka? Ja sie nie znam :) Quote
wtatara Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 popatrzyłam na mapę- 24 km. Mnie sie tez popireniczyło i napisałam Serock . Quote
P78 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Aha, więc KARCZEW!!! Ok - to już ustalone :) Konieczny jest telefon, kręcimy pomoc ... Quote
P78 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 To do kogo numer? Do kogoś stamtąd koniecznie... Quote
wtatara Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 Paulina78 napisał(a):To do kogo numer? Do kogoś stamtąd koniecznie... napisze o numer-dziekuje Quote
ilon_n Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 a to piesek, czy sunia, bo mi się zdaje, że tam na brzuszku niczego nie ma ;) ale tyle wzorków ma psiuniu, że mogę źle widzieć.. Quote
clo Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 co z malym/mala?trzeba koniecznie mu jakas pomoc zorganizowc..gdzie t malizna sypia matko:(((moze mru cos pomoze?ja niestety nie mm gdzie go wziac:(( Quote
Recommended Posts