Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

taką dzisiaj dostałam wiadomość
witam. pisze do pani jak w dym bo znowu mamy problem z pieskiem znalezionym przez dzieci szkolne. pies podobno byl wyrzucony na wsi z samochodu przez wlasciciela ktory jak gdyby nigdy nic odjechal. piesek ma ok pol roku, duzo wiekszy nie bedzie. jest bardzo sympatyczny potulny i garnie sie do dzieci. obecnie przebywa pod szkola w nadbrzezu pod karczewem i jest karmiony przez dzieci i nauczycieli kanapkami,ale zbliza sie zima i bardzo wszytkim zalezy zeby znalezc mu dom. ja mieszkam obecnie w warszawie wiec jesli znalazlby sie ktos chetny to mozge psiaka przywiesc. prosze o pomoc z jakimis ogloszeniami. z gory dziekuje.

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Warszawa odebrala :)
Przepraszam, ale wkleje z rana chyba, bo w tej chwili mam juz tylko starego kompa do dyspozycji :( Moze poprobuje, ale nie obiecuje teraz jednak :)
Wyslalam juz komu trzeba :) mailem wiadomosc :)
To jest w Serocku? Dobrze pamietam...?

Posted

Paulina78 napisał(a):
Warszawa odebrala :)
Przepraszam, ale wkleje z rana chyba, bo w tej chwili mam juz tylko starego kompa do dyspozycji :( Moze poprobuje, ale nie obiecuje teraz jednak :)
Wyslalam juz komu trzeba :) mailem wiadomosc :)
To jest w Serocku? Dobrze pamietam...?

piesek jest w Karczewie

Posted

co z malym/mala?trzeba koniecznie mu jakas pomoc zorganizowc..gdzie t malizna sypia matko:(((moze mru cos pomoze?ja niestety nie mm gdzie go wziac:((