maciaszek Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Fajny :). Jak strona schroniska ożyje to go dodam! Quote
kimiji Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Świetny filmik!!!! :):):) Ta muzyka wywołuje takie napięcie :D Quote
kimiji Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Ah jeszcze jedno... Habcio dzisiaj perfekcyjnie wyćwiczył komendę "do mnie" :D i już nie rzuca się tak na psy, jeśli mu się powie "spokój" lub "nie wolno" ładnie słucha...jestem z niego taka dumna. Chociaż zastanawiam się czy psa mi nie podmienili :D:D Quote
soboz4 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Haberek przy Tobie wyszedł na "ludzi", choć nie wiem czy to dumnie brzmi! Quote
kimiji Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 Zastanawiam się, czy zaniedługo cały świat go nie pozna, bo znowu "gwoździem programu" będzie, mam na myśli dni otwarte :D Quote
Istar19 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Haber...znajdź Ty w końcu dom! kilak zdjęć :) Haber ładnie pozował chciał być bliżej... prosił o parówkę :) i patrzył takim wzrokiem... Quote
soboz4 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 http://www.youtube.com/user/PsiWolontariusz#p/u/1/OxVxGKAs_fg Quote
maciaszek Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Dodałam filmik na schroniskową stronę. Quote
soboz4 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 jestem u naszej gwiazdy, na pewno Haberek będzie w czołówce najlepiej ćwiczących psów! Jeszcze szczęście się do niego uśmiechnie, musi! Quote
kimiji Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Habcio wczoraj tj 3.03 po raz pierwszy odkąd go dostałam (a to dość długo, bo od sierpnia) ruszył zabawkę, konkretnie sznurek:cool1: (bo piłeczką się bawił, ma nawet filmik na stronce schroniska) wcześniej omijał zabawki szerokim łukiem, poprostu nie zwracał na nie uwagi, sądzę, że nikt nie uczył go zabawy zabawkami:-?. Ale wracając do tematu na początku wziął sznurek tylko do pyska i chodził z nim, gdy chwyciłam sznurek chcąc się bawić w przeciąganie nie załapał chyba o co chodzi, bo tylko stał i dziwnie na mnie patrzał:confused:, ale chwilę później chyba zrozumiał, że chcę mu zabawkę bezczelnie wziąć i zaczęliśmy małe zawody (oczywiście ja wygrałam :evil_lol:). Daje także bez problemu wyciągnąć zabawkę z pyska, nie powarkuje ani nic w tym rodzaju, no może trochę z nią ucieka, ale tylko łebkiem. Tak więc to pierwsza przygoda Habcia za sznurkiem:multi: Quote
kimiji Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 Ah i zapomniałam też dodać, że Habcio wczoraj nauczył się nowej komendy mianowicie "na miejsce", świetnie sobie radził, niestety nie ma zdjęcia ani z zabawy ani z nauki nowej komendy:/ Quote
soboz4 Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 zdjęcia zrobiłam wczoraj Habciowi, ale wyszły tak rozmazane, że ich nie dawałam, bo aż wstyd... Quote
Blaze Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Haber to prawdziwy zdolniacha, i jak słucha się swojej opiekunki ;) aż trudno uwierzyć że jeszcze nie znalazł domku ;( Hop!!! ;) Quote
soboz4 Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Stawiałam na Haberka co do dyplomu najlepiej wyszkolonego i jeśli o mnie chodzi to rywalizacja powinna być pomiędzy Haberkiem, Suzi, Sarą, Fazim, Jagą, Melą, Najką, mówiąc szczerze Czika miała po prostu "swoich fanów" ale najlepiej wyszkolona absolutnie nie jest... Quote
pralinka94 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Haber w nowym domu! :D:D:cool1::evil_lol::cool3: Quote
kimiji Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Tak, blisko rok czekał. A trafił mu się dom dla niego wręcz idealny, bo poszedł do kojca/domu z ogrodem, można by powiedzieć 2 w jednym :D Quote
maciaszek Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Wspaniale :)! Tak długo czekał... I wreszcie się udało :multi::multi::multi:. Quote
Recommended Posts