ocelot Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 [CENTER][SIZE=5][COLOR=red][B]do 15 musimy zabrać psy. Nie mamy gdzie. Pomocy.[/B][/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
rita60 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Ania co sie dzieje ???????? to wszystko takie dziwne !!!!!!!! Quote
lawinia Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Witam po raz pierwszy w nowym roku i życzę wszystkim dużo zdrowia,wytrwałości i spełnienia marzeń. Przepraszam,że rzadko zaglądam,ale jestem już lekko starszą panią,obowiązków masa a zdrowie już nie to.Przejdę teraz do rzeczy najważniejszych.Według wyciągu z konta ostatnią wpłatą dla Almy było 20 zł od Pani Anny Boczoń.Wpływy ogółem wyniosły 2950 zł,poniesione dotąd wydatki 2530zł na to złożyły się opłaty za dt Kamy i Almy z Różyczką,buda dla Kamy,wizyta lekarza u Kamy i pobyt w klinice Almy ze szczeniakiem.Mamy kolejny problem.Alma do 15 stycznia musi być zabrana z Krakowa. Nie wiem do końca jak wygląda sprawa,bo przez tel można wszystko powiedzieć. W każdym razie może Wy macie jakiś pomysł.Ja ze swej strony szukam jej domu.Chciałabym,aby był na stałe.Co o tym myślicie ? Quote
holly101 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 ?????? Boże, biedne Psiaki. Nie wnikam w sytuację Nes, pewnie nie jest łatwa, ale jak trudna musi być by być zmuszonym do oddania psów? czy jest gdzieś szansa na DT? Czy Alma w ogóle może trafić do jakiegoś hotelu? I jeszcze jedno pytanie - ile psiaków było u Nes? Quote
ocelot Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Troszkę to nieodpowiedzialne zachowanie. Wychodzi na to, że osoby zarzucające Ness wiele rzeczy miały rację. Tydzień czasu na zorganizowanie wszystkiego to diabelnie mało. Nie mamy na hotel dla Almy, nie mamy dla niej i Rózi miejsca. Quote
holly101 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Znajdźmy potencjalne miejsca - kasę zorganizujemy bazarkami i deklaracjami. Damy radę jakoś ale miejsce najważniejsze! Quote
Asior Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 słuchajcie, piszcie podanie do KTOZ-u o pomoc w opłaceniu hotelu, ile uzbieracie to będzie a my się dołożymy (oczywiście jeśli Prezes wyrazi zgodę, ale mam nadzieje, zę tak).. Opiszcie dokładnie sytuację i złóżcie na Floriańskiej Quote
ocelot Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Asior']słuchajcie, piszcie podanie do KTOZ-u o pomoc w opłaceniu hotelu, ile uzbieracie to będzie a my się dołożymy (oczywiście jeśli Prezes wyrazi zgodę, ale mam nadzieje, zę tak).. Opiszcie dokładnie sytuację i złóżcie na Floriańskiej[/QUOTE] Asiorku a podasz adres? Dalej czy w razie czego jest jakiś hotel w Krakowie? Jakieś namiary? I czy w razie ktoś z Krakowa pomoże przewieźć sunie? Quote
Asior Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 pomogli byśmy przewieźć sunię do hotelu hotel na Łużyckiej a adres to nasz chciałaś??? Quote
ocelot Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 [quote name='Asior']pomogli byśmy przewieźć sunię do hotelu hotel na Łużyckiej a adres to nasz chciałaś???[/QUOTE] Tak, gdzie pisać podanie. Martwię się o psy i o kasę. Quote
lawinia Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 W takim razie proszę o przesłanie mi danych do ewentualnego napisania pisma z prośbą o wsparcie i pomoc dla Almy i Rózi. Quote
Asior Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 podanie pisz na Zarząd Krakowskiego Towarzystwa Opieki nad Zwierzetami ul Floriańska 53 Quote
Iljova Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Almusiu, Różyczko biedne sunie. Trzymajcie się! Quote
Asior Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 najlepiej przyślijcie mi to na maila ja wydrukuje i dam do podpisu ;) Tylko opiszcie całą historię Quote
zachary Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Jejku, tyle Alma już wycierpiała w swoim życiu....Ledwo co uszła z życiem kostusze, a teraz nie wiadomo, co się z nią działo w dt....Asior, pomóżcie Almie! Quote
Maruda666 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Myślę, że źle się Almie nie działo , tylko co z nimi dalej?:shake: Quote
Asior Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 pomożemy tylko potrzebuję pisemko, wraz całą historią Almy, cobym mogła to przedstawić zarządowi ;) Quote
ocelot Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Asior']pomożemy tylko potrzebuję pisemko, wraz całą historią Almy, cobym mogła to przedstawić zarządowi ;)[/QUOTE] Asiorku dzisiaj się umówię z PaniąPrezes - lawinia, która z nas pisze. Ja do pism urzędowych nie mam polotu, prędzej jakieś wyciskacze łez. Ale jak trzeba to napiszę. Jeszcze dzisiaj dostaniesz. Dalej macie jakieś namiary na hoteliki w Krakowie? Trzeba by miejsce rezerwować. Quote
Asior Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 jeśli my mamy pomóc z hotelikiem to nie będzie zgody na inny niż na Łużyckiej lub ewentualnie na hotel Amok pod krakowem, oba mogę polecić Quote
ocelot Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 [quote name='Asior']jeśli my mamy pomóc z hotelikiem to nie będzie zgody na inny niż na Łużyckiej lub ewentualnie na hotel Amok pod krakowem, oba mogę polecić[/QUOTE] A to niech będzie na Łużyckiej:) Quote
ocelot Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 Chcemy Almę zabrać do Tomaszowa. Potrzebujemy transportu bardzo. Quote
holly101 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Do Ciebie Ocelocie? Macie transport i potrzebujecie kasę na niego, czy potrzebna jest organizacja transportu? Quote
ocelot Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Nie do mnie, do znajomego. Będzie mu trzeba płacić za DT, ale i kontrola na miejscu i ludzie sprawdzeni. Sami mają 7, czy 8 psiaków. Wszystkie przygarnięte. Transport znaleziony, kasa by się jak zawsze przydała. Quote
Ania102 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Ja deklarowałam już 15 zł. Tyle, że zrobiłam przelew za 4 miesiące chyba. Od lutego psiaki mają ode mnie 15 zł. Tyle moge. A jaki koszt tego dt?(w transporcie pomóc finansowo nie mogę niestety) Quote
Recommended Posts