zadra Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Sabcia pięnie wygojona po sterylce.Wciąż chce upolować jednego z moich kotów.Kiedy kot biegnie zapalczywie go goni.Jak kot na nia nie reaguje Sabcia stoi zaskoczona. Quote
Energy Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Fajnie, że suńka już wygojona:lol:też trzymam mocno:thumbs: Quote
Ati Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 poprosze o kontakt ze mna dziewczyne, ktora do mnie dzwonila w sprawie wizyty przedadopcyjnej, bo nie mam do niej telefonu Quote
zadra Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Wizyta przedaopcyjna niestety nie wypadła pomyślnie - facet ma 3 psy i wszystkie w budach urągających wszelkim zasadom. Jest myśliwym i pewnie by Sabę puścił w las, a ta by się z miejsca zagubiła. Pomijam inne względy. Sabcia swoje przeszła, powinna mieszkać w domu i spalać energię na długich spacerach. Quote
Tola Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Czyli nadal szukamy Sabci domu. Ati - bardzo dziękujemy za wizytę:lol: Quote
Ati Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 ,,zasady" moze sa, ale nie nasze dogomaniackie Quote
zadra Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Myslę,że w saby ogloszeniach nie trzeba pisac,że jest w typie myśliwego.Telefony od nich to porażka. Quote
rita60 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 zadra napisał(a):Myslę,że w saby ogloszeniach nie trzeba pisac,że jest w typie myśliwego.Telefony od nich to porażka. Ja nieraz pisze,ze mysliwym dziekuje:roll: Quote
zadra Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 Myślę,że trzeba ja ogłaszac z pominięciem informacji o doszieszce krwi jagdteriera. Quote
Tola Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 karolciasz28 napisał(a):Odnowiłam Sabie ogłoszenia. :) Dziękujemy bardzo:loveu: Zadra ma nowe zdjęcia, przydałyby się tu na wątku i w ogłoszeniach:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 podrzucam sunieczke,szukamy odpowiedzialnego DS!!! Quote
Ati Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 ta suczka z tego co doczytalam jest wychowana na ksiezniczke, my w ogloszeniach dla wyzlow, piszemy ze mysliwym dziekujemy, i tylko kanapa i poduszeczka dla wyzla nas interesuja:) Quote
Tola Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Ati napisał(a):ta suczka z tego co doczytalam jest wychowana na ksiezniczke, my w ogloszeniach dla wyzlow, piszemy ze mysliwym dziekujemy, i tylko kanapa i poduszeczka dla wyzla nas interesuja:) Dobry pomysł, bo takiego właśnie domciu szukamu dla Saby:lol: Quote
Tola Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cisza, nikt nie dzwoni, a sunia tęskni za człowiekiem:-( DT ze względu na charakter pracy nie moze dac suni czasu i tyle uwagi, ile by chciała:-( Zadra zajeta była wyborami, moze teraz cos sie ruszy... Tak bardzo chciałabym, zeby miałą jzu swojego ludzia Quote
Tola Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Cisza, nikt nie dzwoni, a sunia tęskni za człowiekiem:-( DT ze względu na charakter pracy nie moze dac suni czasu i tyle uwagi, ile by chciała:-( Zadra zajęta była wyborami, moze teraz cos sie ruszy... Tak bardzo chciałabym, zeby miałą jzu swojego ludzia Quote
Recommended Posts