Jump to content
Dogomania

CACIB Kielce 13-14.11.2010

Recommended Posts

Posted

my w każdej klasie mamy konkurencje, ale to dobrze ;)
nie lubie sama tupać po ringu... jakoś się przyzwyczaiłam, że zawsze ktoś jest z nami :D
w tym roku raz szłyśmy same w klasie...dziwnie było...

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No u nas pudla są tak liczne, że konkurencja w klasie to ewenement. Tylko że Igor się ogląda za konkurencją zawsze i przez to źle biega.

Posted

[quote name='Bura']No u nas pudla są tak liczne, że konkurencja w klasie to ewenement. Tylko że Igor się ogląda za konkurencją zawsze i przez to źle biega.[/QUOTE]

pod tym względem jestem ciekawa zachowania naszych szczeniaków ;)

[quote name='Asiaczek']No to juz można sobie ułozyc stawkę:)

Pzdr.[/QUOTE]

już ułożona w całości ;)

Asiu, o której idziecie? my mamy ring 4 i wchodzimy o 10:25

Posted

[quote name='agnethka']
Asiu, o której idziecie? my mamy ring 4 i wchodzimy o 10:25[/QUOTE]
Wchodzimy o 10.00. Zgłoszonych jest 8 basków. Więc do 11 powinnismy byc juz po ocenie.
Ale na Wasz ring to chyba nie zdążę... Chociaż kto wie. Rozpiszę sobie godzinowo i sprawdzę ringi:)
My mamy ring nr 14. Nie wiem, jak to daleko od Waszego ringu (nr 4).

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Wchodzimy o 10.00. Zgłoszonych jest 8 basków. Więc do 11 powinnismy byc juz po ocenie.
Ale na Wasz ring to chyba nie zdążę... Chociaż kto wie. Rozpiszę sobie godzinowo i sprawdzę ringi:)
My mamy ring nr 14. Nie wiem, jak to daleko od Waszego ringu (nr 4).

Pzdr.[/QUOTE]

ano niestety, rozpiski ringów brak...
heh... mam nadzieje, że chociaż na spacerek z piesami będzie blisko, bo 2 lata temu musielismy śmigać przez wsje hale..
tyle pocieszającego, że w tym roku zaprosili tak wielu sędziów i powinno wszystko sprawnie i szybko pójść ;)
no zobaczymy, jak będzie

Posted

[quote name='Bura']Z Łapanki to Igor raz poszedł w NDM i wywalczyli z Zuzą 2 kolatę. Ale Zuza miała z nim szkołę życia, dzięki Bogu podołała. Choć Iwona nie miała wielkich nadziei, że cokolwiek razem ugrają z jego temperamientem.[/QUOTE]
Jak z łapanki, umówiony był :eviltong: Pisałam PW, odpowiedziałaś, że jedziecie i, ze mi dasz dzide :loveu: A Dzida nie był znów taki straszny, gorzej było na ringu z berneńczykiem za którym prawie latałam XD

Posted

[quote name='Zuzka i shelciaki']Jak z łapanki, umówiony był :eviltong: Pisałam PW, odpowiedziałaś, że jedziecie i, ze mi dasz dzide :loveu: A Dzida nie był znów taki straszny, gorzej było na ringu z berneńczykiem za którym prawie latałam XD[/QUOTE]

Łapanka czyli nie znaaś go wcześniej - w tym sensie, nie pracował z Tobą ani nic... Nie powiesz mi, że nie było ciężko - widziałam, ale ja sama z nim bywa że jadę na butach. No dzika dzida po prostu.

Posted

właśnie wyjęłam ze skrzynki potwierdzenia ;) są w kopertach numerki, co mnie bardzo ucieszyło ;)

czy ktoś zna rozmieszczenie hal? może jest gdzieś dostępny plan?
interesuje mnie [B]HALA - A[/B]

RINGI 1-7 --> HALA A
RINGI 8-11 --> HALA B
RINGI 12-27 --> HALA C
RINGI 18-25 --> HALA D
RINGI 26-30 --> HALA F
RINGI 31-35 --> HALA G
RING GŁÓWNY + SEKRETARIAT --> HALA E

nie wiem czy w oba dni jest rozpisane tak samo - to jest [B]SOBOTA[/B] ;)

Posted

Tutaj jest plan terenu Targów: [URL]http://www.targikielce.pl/index.html?k=main&s=teren_tk[/URL]

A tutaj jest informacja o innych atrakcjach: [url]http://www.targikielce.pl/index.html?k=wystawa_psow&s=news&news=316[/url]

Posted

[quote name='zakla']Ja ciągle na potwierdzenie czekam, liczę że jutro przyjdzie.
Pytanko- czy orientujecie się ile kosztuje wjazd na [B]parking[/B]?[/QUOTE]

niestety na potwierdzeniu nie wspomnieli o cenie za parking :shake:

może ktoś ma wtyki i wie? :cool3:
albo trzeba będzie zadzwonić ;)

Posted

[quote name='zakla'] czy orientujecie się ile kosztuje wjazd na [B]parking[/B]?[/QUOTE]

Cennik: [url]http://www.targikielce.pl/index.html?k=wystawa_psow&s=info_zwiedz[/url]