Bura Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='Kisses']Bura, to jak coś to mogłabym liczyć na podróż w Waszym towarzystwie? Dokładam się do paliwa itp. :) A co z Cavikiem to będę wiedzieć pewnie dopiero w październiku...[/QUOTE] Ok, nie ma sprawy. Quote
Kisses Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Brua, dzięki - w takim razie jak oni nie pojadą to się odezwę. Kashdog, z aparatem, z aparatem! Quote
Bura Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 [quote name='Kisses']Bura, to jak coś to mogłabym liczyć na podróż w Waszym towarzystwie? Dokładam się do paliwa itp. :) A co z Cavikiem to będę wiedzieć pewnie dopiero w październiku...[/QUOTE] Tylko chodzi o podróż z powrotem, w tamtą stronę jadę w sobotę i nie do Kielc!! Quote
Frytela Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 a ja mam takie pytanie czy ktoś miałby miejsce dla 1 os z 1 psem na sobote? Warszawa, radom, lublin luz przejezdzające przez te miasta. Nie opłaca nam się jechac własnym samochodem więc szukam transportu. oczywiście dokładam się do paliwa ;) Quote
Asiaczek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Kashdog']Ja również będę :)[/QUOTE] Tak, tak, koniecznie weź aparat;) [quote name='Frytela']a ja mam takie pytanie czy ktoś miałby miejsce dla 1 os z 1 psem na sobote? Warszawa, radom, lublin luz przejezdzające przez te miasta. Nie opłaca nam się jechac własnym samochodem więc szukam transportu. oczywiście dokładam się do paliwa ;)[/QUOTE] U nas jest jeszcze miejsce w busie. Jak będziesz zainteresowana - daj znać. Pzdr. Quote
Kashdog Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='Asiaczek']Tak, tak, koniecznie weź aparat;) Pzdr.[/QUOTE] Wezmę, wezmę ;) A w który dzień będziecie? Quote
Darianna Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ja będe z dwoma rudymi w niedzielę. :) Quote
dancingqueen Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Ja w 2 dni na mp. A w jeden dzień z Igorem - pudlem. :) Quote
Bura Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 [quote name='dancingqueen']Ja w 2 dni na mp. A w jeden dzień z Igorem - pudlem. :)[/QUOTE] No co Ty, serio??? LOL Oby nie dziczył jak w Krakowie.... Quote
Gośka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Hehehe widzę Bura że właśnie się dowiedziałaś że Igoritto będzie w Kielcach na MP. Asiaczku szkoda że wy w sobotę, miałąm nadzieję że poznam Ciebie i Twoje stado. Ja będę ze swoim dziudziuchem w klasie baby. Quote
Bura Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='Gośka']Hehehe widzę Bura że właśnie się dowiedziałaś że Igoritto będzie w Kielcach na MP. Asiaczku szkoda że wy w sobotę, miałąm nadzieję że poznam Ciebie i Twoje stado. Ja będę ze swoim dziudziuchem w klasie baby.[/QUOTE] Spoko, mialyśmy to ustalone, tak sobie żartuję :P Quote
Gośka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Aaa. Wiesz mój Bilu kiedyś z "łapanki" poszedł na MP w Opolu ;) Quote
Bura Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='Gośka']Aaa. Wiesz mój Bilu kiedyś z "łapanki" poszedł na MP w Opolu ;)[/QUOTE] Z Łapanki to Igor raz poszedł w NDM i wywalczyli z Zuzą 2 kolatę. Ale Zuza miała z nim szkołę życia, dzięki Bogu podołała. Choć Iwona nie miała wielkich nadziei, że cokolwiek razem ugrają z jego temperamientem. Quote
Asiaczek Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Gośka']Hehehe widzę Bura że właśnie się dowiedziałaś że Igoritto będzie w Kielcach na MP. Asiaczku szkoda że wy w sobotę, miałąm nadzieję że poznam Ciebie i Twoje stado. Ja będę ze swoim dziudziuchem w klasie baby.[/QUOTE] Spox, przed nami jeszcze tyle wystaw... Pzr. Quote
Gośka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No może mi się uda pojeździć z młodym trochę, zobaczymy :) Quote
Bura Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Gośka']No może mi się uda pojeździć z młodym trochę, zobaczymy :)[/QUOTE] A wiesz, Gosiu, że będziemy się spotykać w konkurencji?? Nie uwierzysz, ale jak dobrze pójdzie, będę wystawiać małe czarne diablę :) Quote
Bura Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Gośka']No coś mi się własnie obiło o uszy ;p[/QUOTE] O ile oczywiście małe czarne będzie wystawialne, biorąc pod uwagę moje "zdolności" groomerskie :D Quote
Kisses Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='AnkaW']Kurcze, zapomniałam psa zgłosić :roll:[/QUOTE] Nie tylko Ty, ja wczoraj nadrobiłam :lol: Tylko jeszcze MP mi trzeba... Quote
Aziza Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='AnkaW']Kurcze, zapomniałam psa zgłosić :roll:[/QUOTE] Anka spokojnie na stronie związku jest informacja, że [B]termin przyjmowania zgłoszeń to 14 październik 2010. [/B]Ja planuję jeszcze zarejestrować szczeniaka i zgłosić go do klasy baby. Quote
Bura Posted October 10, 2010 Author Posted October 10, 2010 [quote name='Aziza']Anka spokojnie na stronie związku jest informacja, że [B]termin przyjmowania zgłoszeń to 14 październik 2010. [/B]Ja planuję jeszcze zarejestrować szczeniaka i zgłosić go do klasy baby.[/QUOTE] A w jaki dzień idziecie?? Quote
Recommended Posts