Jump to content
Dogomania

CACIB Kielce 13-14.11.2010

Recommended Posts

• Replies 362
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I my w końcu po dwuletniej przerwie wracamy na ring, może uda nam się pokazać trzeci i ostatni raz w klasie dorosłej i skończyć tym samym ch:cool3:

Posted

[quote name='dancingqueen']Jak sobie z nim poradzę, to go biorę na mp.

I akurat sędziuje ta Pani co w Krk. ;)[/QUOTE]

O ła... no to w razie wu będzie na to, że temperamentny pies :P Ale myslę, że będzie lepiej :D

Posted

Będę (MP) jesli uda mi się dojechać... :shake: Gdyby tak ktoś jechał z Bielska lub okolic i miał wolne miejsce w samochodzie... dorzucam się w miarę mozliwości do paliwa itd. Transportu poszukuję na oba dni.

Posted

[quote name='Aziza']Anka spokojnie na stronie związku jest informacja, że [B]termin przyjmowania zgłoszeń to 14 październik 2010.
[/B]Ja planuję jeszcze zarejestrować szczeniaka i zgłosić go do klasy baby.[/QUOTE]

zaległości nadrobione, transport jest /konkurencja zabierze :)/
[B]Aziza[/B] masz malusie misiaczki???

Posted

[quote name='AnkaW'][B]Aziza[/B] masz malusie misiaczki???[/QUOTE]

Były sobie dwa Kropek i Kropka. Kropek pojechał w Polskę. Dla Kropki szukamy domu, który będzie ją wystawiał, jak na razie mieszka u nas i planujemy ją pokazać w Kielcach.
Tak wyglądała 2 tygodnie temu:
[URL]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/20c4869d8540bd30.html[/URL]
[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/66ca51b1dc57a487.html[/url]
[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9c0018da3e8e2505.html[/url]
[url]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/9aac7578257cec6b.html[/url]

Posted

a my będziemy jeszcze z bejbikowym hokkaido, ciekawa jestem jak takie rzadkie stworzonko będzie sędziowane, no i przez kogo bo w rozpisce rasa nie została ujęta... ;)

Posted

[quote name='simbik']Ale opłaty dali już wyższe :sad:[/QUOTE]

Opłaty są chyba takie same. Zresztą pisze:
" [SIZE=2][B]Termin zgłoszeń na IV M.W.P.R. przedłużony do 24.10.2010
[/B](opłaty jak w pierwszym terminie)"[/SIZE]
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Podjerzewam,że nie zauktualizowali tylko podstrony "wystawy-2010" tym samym wprowadzając zamieszanie...[/SIZE]

Posted

[quote name='Tiana']Opłaty są chyba takie same. Zresztą pisze:
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Podjerzewam,że nie zauktualizowali tylko podstrony "wystawy-2010" tym samym wprowadzając zamieszanie...[/SIZE][/QUOTE]

Ooo nie widziałam tego...

Posted

Witam,
Ja też się wybieram w sobotę 13 na wystawę. Gdyby ktoś jechał z Warszawy i miał wolne miejsce (dwa ludzie i szkocki collie) to proszę o informację. Dorzucam się do paliwa oczywiście :)

Posted

Witam,
jadę z Krakowa sama z jamnikiem miniaturowym dużym combi. W sobotę. Jak by ktoś chciał jechać/ nie miał jak to zapraszam, będzie raźniej :) nawet z dużym psem, albo dwoma :)

Posted

[quote name='Tiana']Opłaty są chyba takie same. Zresztą pisze:
[SIZE=2][/SIZE]
[SIZE=2]Podjerzewam,że nie zauktualizowali tylko podstrony "wystawy-2010" tym samym wprowadzając zamieszanie...[/SIZE][/QUOTE]

Właśnie patrzyłam i rzeczywiście już poprawili :-). Opłaty jak w pierwszym terminie do 24.10.

Posted

[quote name='szysz']Witam,
jadę z Krakowa sama z jamnikiem miniaturowym dużym combi. W sobotę. Jak by ktoś chciał jechać/ nie miał jak to zapraszam, będzie raźniej :) nawet z dużym psem, albo dwoma :)[/QUOTE]

Zostało jedno miejsce dla małego/średniego psa/suki i jednej osoby :)