Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 365
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Są nowe zdjęcia. Niestety nie ma na nich smutnej kudłatej suni, ale jest wesoła i szalona Molly! Na spacerku to w ogóle inny pies! Oczka roześmiane, chce się bawić i tulić! Wspaniała suczka, ale jest strasznie zaniedbana! Strasznie!

A więc Molly:

Posted

majuska napisał(a):

Majusko,już aktywowałam i miałam także już 4 zapytania o Molly.Dwa zapytania są godne uwagi(Słupsk i Warszawa).Prawdopodobnie to ostanie zaowocuje wizytą w celu poznania Molly w schronisku.Niestety,jedno zgłoszę na CK.Molly chcieli bez sterylizacji i do piwnicy.Szukają psiaka kudłatego.Ludzie z Waszych okolic.Molly jutro jedzie do lecznicy na sterylizację,tak m i dziś przekazał p.Marek ze schroniska.

Posted

Romka napisał(a):
Majusko,już aktywowałam i miałam także już 4 zapytania o Molly.Dwa zapytania są godne uwagi(Słupsk i Warszawa).Prawdopodobnie to ostanie zaowocuje wizytą w celu poznania Molly w schronisku.Niestety,jedno zgłoszę na CK.Molly chcieli bez sterylizacji i do piwnicy.Szukają psiaka kudłatego.Ludzie z Waszych okolic.Molly jutro jedzie do lecznicy na sterylizację,tak m i dziś przekazał p.Marek ze schroniska.

Romka, jeśli pozgłaszają się inne domki a Molly ju bedzie miała swój zaklepany to pamiętaj o Kajce, please ... :

Kaja: http://www.dogomania.pl/threads/191503-kud%C5%82atki-spod-wroc%C5%82awskiej-miejscowo%C5%9Bci-Szukamy-transportu-Wrocek-Wawa

Posted

Jest po prostu przepiękna!!!
Romka, a ten domek w Warszawie to do sprawdzenia? Napiszesz coś więcej? Chcą przyjechać do Łowicza poznać Molly?
Jak coś to ja transport biorę na siebie :)

Posted

Andzike napisał(a):
Jest po prostu przepiękna!!!
Romka, a ten domek w Warszawie to do sprawdzenia? Napiszesz coś więcej? Chcą przyjechać do Łowicza poznać Molly?
Jak coś to ja transport biorę na siebie :)

Podobno juz dzis dzwonili do p.Marka(wiem od p.Marka) i chcieli przyjechać obejrzeć juz dziś.Domek u energicznej starszej pani,która zawsze miała jamniki szorstkowłose.Dzwoniła najpierw mama a potem syn.Drugi domek w Słupsku,bloki do matki z dzieckiem.Miała psa,który w wieku 10 lat zmarł na padaczkę,chorował 7 lat.Mam telefony czekam na rozwój akcji.;)

Posted

Cieszę się że u Molly taki ruch.
A te buraki z naszych okolic to po prostu jakaś tragedia:shake: Strach pomyśleć, ale prędzej czy później trafi do tej piwnicy jakiś psiak:shake: