kaskadaffik Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Pewnie chrapią małe gady już :) Quote
Basia1968 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 o godzinie 23 małe glonojady /bo one tak fajnie zasysają z talerza:evil_lol::evil_lol:/ jedzą, później około 3 robią i pobudkę drapiąc w pudełeczko i piszcząc donośnie. Quote
Basia1968 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 tak jedzą, chodzą, sikają, kupkają, gryzą się, śpią i od nowa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a sunieczka przechodzi samą siebie - gryzie Gucia i tarmosi :evil_lol::evil_lol: a on taka dooopka - taki prawdziwy Gucio - wywraca się i tyle:evil_lol::evil_lol: Quote
Diuna B. Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Wymiziaj słodziaki ode mnie :loveu: Bączki-Pączki w tym właśnie wieku są najsłodsze na świecie :loveu::loveu: Quote
Basia1968 Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 tyl całusó zbieraja od wszystkich. Quote
Basia1968 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 A to rodzinka / jeszcze nie w komplecie - brakuje moich dwóch kociaków i małego bąbla:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Chłopaczek chyba ciemniejszy troszkę jest? piękne są:iloveyou: Quote
Basia1968 Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 tak Gucio ciemniejszy i mniejszy nieco. Quote
Paulina_mickey Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 One chyba nie będą za duże prawda? Quote
Basia1968 Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 mają dwa miesiące i ważą: Maja 1kg 65dkg, a Gucio 1 kg 55 dkg będę malenkie:loveu: Quote
Paulina_mickey Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='Basia1968']mają dwa miesiące i ważą: Maja 1kg 65dkg, a Gucio 1 kg 55 dkg będę malenkie:loveu:[/QUOTE] Wrzuciłam je na naszą klasę. Quote
kaskadaffik Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 No to teraz BAsia masz nowe zdjecia do wrzucania na mailu:) jakbyś roboty nie miałą ;) Quote
kaskadaffik Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 A tu jeże tylko aparat dupowaty .... http://www.youtube.com/watch?v=RKemdphydHM Quote
Basia1968 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 Gucio jest w szpitalu w Stalowej Woli. Dzisiaj pojechałam do Brzyścia na sesję zdjęciową. Gucio iMaja przywitały mnie radośnie, mizianka było mnóstwo. Jednak po chwili Gucio zaczął zachowywać sie inaczej,. Siesdział osowiały pod drzewem, zwymiotował. Widziałam, że cos jest nie tak. Zabrałam go z hoteliku do domu. W domu zwymiotował ponownie. Zadzwoniłam do weterynarzy miejscowych - jednak żaden nie przyjmwał. Gucio w międzyczasie zrobił wodnistą ciecz z krwią. Pojechalismy do Stalowej Woli. Gusio został w szpitalu. Diagnoza podejrzenie parwo. Przed chwilą dzwonił Pan dr Oręziak. Gucio ma parwowirozę, która trwa jużod kilku dni. Paramaetry biologiczne /chyba nie popieprzyłam/ na granicy transfuzji. Zycie Gucia stoi na włosku. Błagam jesli ktoś może nam pomóc w leczeniu będę wdzięczna. Najgorsze jest to, że jego siostra Maja też na pwno zapadnie na ta chorobę. Jutro muszę ją zabrać do Stalowej. To moje dzieciaczki wychowane na buteluni mnie daruję sobie jesli umrą. Quote
Reno2001 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jeśli to parwo, to hotel jest spalony na ładne kilka miesięcy na przyjmowanie szczeniat i psów nieszczepionych. Z tym nie ma żartów. Parwo roznosi się błyskawicznie i jest cięzkie do usunięcia. Quote
bela51 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 O Boze, biedne maluchy. Dostały surowice ? Quote
Recommended Posts