Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przyszłam się przywitac z Sissi :) ... trzymam kciuki za cudowny, kochający domek.

Uwielbiam plaskate pycholki , przez wiele lat miałam persy i słabość do nich mi pozostała.

Posted

monika083 napisał(a):
i to tylko z allegro??? super ,ja napisalam w allegro ,ze mala przed wydaniem zostanie wysterylizowana.

Tak, tylko allegro :)
Właśnie zastanawiałyśmy sie z Magdą co ze sterylką... pekiny podobno muszą mieć wziewną, a w schronie takiej nie ma...

Posted

Korenia napisał(a):
Tak, tylko allegro :)
Właśnie zastanawiałyśmy sie z Magdą co ze sterylką... pekiny podobno muszą mieć wziewną, a w schronie takiej nie ma...

Z drugiej strony rozmawiałam z Bella, jej plaskatki operował Rak i ta drugą pekinkę też. Bez problemów.

Posted

Dobra juz wiadomo.
Jest domek dla małej, wydaje mi się fajny po rozmowie.
No ale bez sterylki nie dam.

Sterylka w schronie mogłaby byc pod koniec października, więc i tak trzeba zrobix prywatnie.
Koszt w zalezności od weta, waha się 200-350 zł.

Kto zasponsoruje sterylkę, żeby śliczna panienka mogła iść do domku? ;)

• 2 weeks later...
Posted

Sisi po sterylce

Kosztowało to 100 zł, domek pokrył
Sisi czuje się znakomicie, tylko jest leciutko obrażona za obszycie jej w koszulkę i za kołnierz....
Czyli- w przyszłym tygodniu dziewczyna wedruje do swojego własnego domu.

A ja mam nieśmiałą prośbe- może któraś z cioć mogłaby sie dorzucić chociaż parę złotych do tych 60, które wyszły za badania? niestety zwierzaków tłum, wydatków też, i zaczyna sie robić niefajnie

Posted

Poproszę o dane do przelewu, Skarpeta Plaskatych dołoży obiecane 50zł na opłacenie długu w lecznicy :)
-------------------------------------------------------------------
Pieniążki już przelane. Proszę o potwierdzenie na wątku Skarpety Plaskatych jak tylko zostaną zaksięgowane.