Jump to content
Dogomania

Lejdi ma swoj wymarzony domek w Swidnicy ,Lutek pojechał do domku:)

Recommended Posts

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zosia123 napisał(a):
Dzięki :) Będę kombinować :)

ja tez juz kombinuje...
ale nie mam ortalionu tylko sam polar
wiec ,bedzie ze złozonego polarku
na deszcz nie bedzie wychodzic...

Posted

Giselle, na razie zrobiłam wykrój. Trudno było, bo moja sunia (trochę trudne dziecko) przy każdej przymiarce wywalała mi się na plecy :) Dzisiaj będę dalej walczyć. A jeżeli mi się nie uda, to pójdę w poniedziałek do sklepu i kupię Ci kubrak. Tak czy owak w poniedziałek wyślę Ci paczkę, tylko podaj mi adres.

Posted

Zosia123 napisał(a):
Giselle, na razie zrobiłam wykrój. Trudno było, bo moja sunia (trochę trudne dziecko) przy każdej przymiarce wywalała mi się na plecy :) Dzisiaj będę dalej walczyć. A jeżeli mi się nie uda, to pójdę w poniedziałek do sklepu i kupię Ci kubrak. Tak czy owak w poniedziałek wyślę Ci paczkę, tylko podaj mi adres.

nie Zosiu
..nie ma kupowania
uszyjemy
moze nie bedą peikne ale praktyczne
nie wydajemy kasy ...to nasz wklad
a nie strata pieniadzy aby sklep zarobil
ok?:)

Posted

giselle4 napisał(a):
nie Zosiu
..nie ma kupowania
uszyjemy
moze nie bedą peikne ale praktyczne
nie wydajemy kasy ...to nasz wklad
a nie strata pieniadzy aby sklep zarobil
ok?:)

No dobrze, to będę dalej walczyć. :)

Posted

Wyciągnęłam z szafy różne ciuchy. Ale nieprzemakalnego materiału niestety nie mam. Kurtka, którą chcę pociąć, jest taka niezbyt ciepła. Czy myślisz, żeby podszyć ją sweterkiem? Mam taki dość cienki, ale ciepły. Nie wiem, czy nie wyjdzie to wszystko za duże, ale chyba lepiej za duże niż za małe.

Posted

Zosia123 napisał(a):
Wyciągnęłam z szafy różne ciuchy. Ale nieprzemakalnego materiału niestety nie mam. Kurtka, którą chcę pociąć, jest taka niezbyt ciepła. Czy myślisz, żeby podszyć ją sweterkiem? Mam taki dość cienki, ale ciepły. Nie wiem, czy nie wyjdzie to wszystko za duże, ale chyba lepiej za duże niż za małe.

masz racje....ja jednek znalazłam kawełek ortalionu
i wystarczy na gore:)
ale ze mnie krawcowa
jeden kubrak-48godzin powstaje:)

Posted

Zosia123 napisał(a):
Giselle, podaj mi adres na PW. Tylko się proszę nie śmiej z moich wyczynów krawieckich, jak je obejrzysz :)

nie smieje sie bo inni mogą tez sie smiac z mojego:)

Posted

i nie wiem czemu mnie tu wczesniej nie przygnało, jakieś niedopatrzenie, nie żebym domki czarować potrafiła, ale taka piękna sunia w potrzebie... domku taka damessa znaleść nie może? , Toż to szok!!!! - jak mawiał klasyk.

a te kubraczki to przeciw zimnu nie takie weterynaryjne po operacjach? bo jak was czytałam to mi się przypomniało że mam taki jeden pooperacyjny na zbyciu, jakbyście Giselle potrzebowali przypadkiem to wyślę, dość duży z mojej "pointerówny" cięty, w b.dobrym stanie,

zajrzałam na Lejdi na FBooku, co tu jeszcze zrobić?

Posted

margaret napisał(a):
i nie wiem czemu mnie tu wczesniej nie przygnało, jakieś niedopatrzenie, nie żebym domki czarować potrafiła, ale taka piękna sunia w potrzebie... domku taka damessa znaleść nie może? , Toż to szok!!!! - jak mawiał klasyk.

a te kubraczki to przeciw zimnu nie takie weterynaryjne po operacjach? bo jak was czytałam to mi się przypomniało że mam taki jeden pooperacyjny na zbyciu, jakbyście Giselle potrzebowali przypadkiem to wyślę, dość duży z mojej "pointerówny" cięty, w b.dobrym stanie,

Ciociu Gosiu, Lejdi nie ma aktualnych zdjec, na ktorych wyglada jak normalny pies. Nabrala ciala, doszla juz do siebie, jest piekna i madra. Zrobimy nowe fotki i jak sie dom nie znajdzie...!!!! to nie dopisze nic ;)

Posted

więc na razie pozostało nam zaklinac pogodę a potem zaklinać potencjalne domki, ja moge sfinansowac jakiś pakiet ogłoszeniowy jesli sie przyda, jeśli macie jakąś sugestię u kogo itp.

Posted

margaret napisał(a):
więc na razie pozostało nam zaklinac pogodę a potem zaklinać potencjalne domki, ja moge sfinansowac jakiś pakiet ogłoszeniowy jesli sie przyda, jeśli macie jakąś sugestię u kogo itp.

Gonia dobrze Cię tu widzieć :)
moje ogłoszenia nie dały rezultatu a szkoda dziewczyny ....

Posted

margaret napisał(a):

witaj
ja tez myslalam ze dom dla Lejdi to bułka z maslem
ale sie pomylilam:(

Posted

margaret napisał(a):

margaret ,jak cos to do Ciebie jak w dym po kubraczek:)