giselle4 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Zosiu jest kubraczek dziekuje;) jutro przyszyje guziki i na sobote na specerek ubierze... Quote
margaret Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 no to jestem ciekawa kubraczka, fotkę proszę:) Quote
wieso Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 my mowimy dzien dobry i czekamy na fotki.... Quote
Zosia123 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Lepiej bez fotek, to moje pierwsze dzieło... :oops: Quote
giselle4 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 spokojnie fotki tylko na modelce:) ale musicie poczekac do soboty Laleczka bedzie piekna i smaczki dostanie Quote
margaret Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 poczekamy, chociaż juz sie doczekać nie mogę:) tak pomyślałam, żeby może pod cel: wyadoptować Lejdi - zmienić tytuł wątku (jakiś taki chwytliwy, co przyciągnie oko nowych osób) i koniecznie zebrać w pierwszym drugim poście wszystkie fotki - te stare i te nowe samej Lejdi, bo wiecie jak ja weszłam na wątek niedawno to na poczatku nie mogłam się połapać kto jest kto:) Quote
giselle4 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 dziekuje,masz racje trzeba zmienic tytul i mzoe znajdzie domek Dziękujemy cioteczko to teraz wymysl ten tutuł ja wpisze hihihi:) Quote
margaret Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Lejdi - piękna, mądra i czuła .... i niezauważana, traci nadzieję w schronisku Lejdi - piękno, mądrość i czułość w jednym, dobry los o niej zapomniał... Lejdi - piękna, mądra i czuła... ale nadal w schronie:( Jak odczarować jej los? ja mam dziś taką nostalgiczną wenę:) może znajdzie się lepszy poeta? Quote
fochu Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 margaret napisał(a):Lejdi - piękna, mądra i czuła .... i niezauważana, traci nadzieję w schronisku Lejdi - piękno, mądrość i czułość w jednym, dobry los o niej zapomniał... Lejdi - piękna, mądra i czuła... ale nadal w schronie:( Jak odczarować jej los? ja mam dziś taką nostalgiczną wenę:) może znajdzie się lepszy poeta? Gosia ja tam stawiam na wersję nr 3 jest dobra! i masz rację ,trzeba osobny watek zrobić małej tu się dziewczyna gubi Quote
margaret Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Gosia takiej zdecydowanej osoby jak Ty mi trzeba na tym wątku: http://www.dogomania.pl/threads/196317-Czy-to-dwie-czy-jedna-Wyzelki-Strzelce-Krajenskie-filia-Jedzrzejewa by wybrać imię (klęska urodzaju propozycji nastąpiła) dla wyżełki, która za parę godzin opuszcza schronisko , na razie na DT, no ale trzeba ja wyposażyć w jakieś imię, co przyniesie szczęście:) Pomożecie? przepraszam za oftop, jutro już piątek a pojutrze sobota .... i będzie sesja zdjęciowa Lejdi:) Quote
giselle4 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 .....no coz ciotki rozczaruje Was jezeli dobrze bedzie to ....nie zobaczycie Lejdi w kubraczku ale wybierajcie same albo fotki Lejdi w kubraczku i dalej schron albo brak fotek i Lejdi w domku od dzisiaj:) Pojechala do domku z 3 dzieci zakochala sie w niej pancia ,mąz moze troche mniej ale wiadomo jak faceci okazuja uczucia. Jezeli bedzie wszystko ok,jezeli gromadka jej dzieci nie ucierpi zbyt na zabawach z Lejdi to malutka ma juz domek i cieszyc mi sie bardzo:) ufffff,Panie Boze Ty wiesz ze szczescie psiakow to Numer 1 dla nas:) Quote
giselle4 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Jutro zmienie tytuł jezeli bedzie wszystko ok:) a bedzie kciuki Quote
Jusia&Szila Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 nie chcemy kubraczka! nie chcemy kubraczka! :) :) :) Quote
giselle4 Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 jusia&szila napisał(a):nie chcemy kubraczka! Nie chcemy kubraczka! :) :) :) dobra decyzja:) :) Quote
margaret Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 kubraczek mozna nawet spalić jeśli domek ma za to dla Lejdi być, jejuuuuuu trzymam kciuki żeby się nie rozmyślili!!!!! żeby skradła serce nowego pana!! Quote
fochu Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 margaret napisał(a):kubraczek mozna nawet spalić jeśli domek ma za to dla Lejdi być, jejuuuuuu trzymam kciuki żeby się nie rozmyślili!!!!! żeby skradła serce nowego pana!! i ja zaciskam paluchy mocno,mocno,mocno! Będzie dobrze! Lejdi czaruj tam tego pana dziewczynko :) Quote
giselle4 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Czekoladka chyba wygrala.....:) cisza..... zmienie tytul ale tak powolutku:) Quote
Zosia123 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Powiem Wam, to jest kubraczek-odstraszaczek. Podarujcie następnemu psiakowi, to też szybciutko znajdzie domek :) Quote
fochu Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Zosia123 napisał(a):Powiem Wam, to jest kubraczek-odstraszaczek. Podarujcie następnemu psiakowi, to też szybciutko znajdzie domek :) całkowitą rację masz!!!!!!!!!! :D :D :D Quote
0ooCzarNaoo0 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Super ze Lejdi ma juz swój domek!!!!!!!!!!!! bardzo sie ciesze Quote
giselle4 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='Zosia123']Powiem Wam, to jest kubraczek-odstraszaczek. Podarujcie następnemu psiakowi, to też szybciutko znajdzie domek :) podaruje i niech sie stanie jak piszesz:) a tutaj zapraszam http://www.dogomania.pl/threads/199754-misz-masz.moze.....SAMBULKOWI-GROSIK-DASZ-16.01.2011?p=16067866#post16067866 Quote
giselle4 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 0ooCzarNaoo0 napisał(a):Super ze Lejdi ma juz swój domek!!!!!!!!!!!! bardzo sie ciesze jak my wszyscy:0 :0 :):0 Quote
margaret Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 kubraczek -odstraszaczek mnie powalił śmiechem, oplułam monitor, Zosia! litości!:) Quote
giselle4 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='margaret']kubraczek -odstraszaczek mnie powalił śmiechem, oplułam monitor, Zosia! litości!:) hihihi,Zosia zartuje ale zapraszam do mojej nowej dziewczyny http://www.dogomania.pl/threads/199760-Toma-mnało-kudlata-i-poobijana-dziewczyna-w-schronisku-prosze-o-pomoc-w-ogłoszeniach?p=16068779#post16068779 Quote
Zosia123 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Bo wyście go - na Wasze szczęście - nie widziały (oprócz giselle, która już wie, jaki mam potencjał krawiecki! ). Quote
Recommended Posts