What May NN Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 agaga21 napisał(a):trochę mało zdjęć... wyślę za chwilę wiecej.. Quote
What May NN Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 dorzucam kilka zdjęć Marcinka.. więcej i lepszych niestety nie mam, bo Marcin po wyjsciu z kojca jest baaardzo żywiołowy i trudno zrobić sensowne zdjęcie.. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Rudzia Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ładnie się prezentuje Marcinek na tych zdjęciach Quote
doddy Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jak problemy z przewodem pokarmowym u Marcinka? Jego opiekun wspominał nam, że pies ma problemy. Quote
Rudzia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Nie wiem czy to wynika z jakiś problemów zdrowotnych czy to jest kwestia jedzenia które tam psy dostają, bo nie tylko Marcinkowi zdarzają sie biegunki, też może być to związane z robakami. W sobotę jest właśnie akcja odrobaczenie, będę więc w schronisku i dokładniej dopytam się w czym rzecz. Quote
What May NN Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 miałam wczoraj telefon w sprawie Marcinka :-) ale.. niestety Pani szukała psa łagodnego dla innych samców i suk! więc niestety.. ale jakiś przełom jest - wcześniej nikt nie dzwonił!! 3mam kciuki za dalsze telefony.. tak jak Rudzia pisała dowiemy się w sobotę co jest u Marcinka z przewodem pokarmowym.. Quote
Rudzia Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 super, rzeczywiście coś się w sprawie Marcinka ruszyło Quote
Rudzia Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Rzeczywiście Marcinek może mieć delikatne jelita i mu dieta schroniskowa nie służy.Najlepiej to wyglada jak jest na suchej karmie, ale nie zawsze jest ona w jadłospisie psiaków. Jednak w/g mnie jest to sprawa do opanowania. Psiak jest w formie, ma apetyt, ładną sierść i odpowiednią dla siebie wagę. Quote
What May NN Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Jest do opanowania ale nie w schronie.. Marcinek ma b.czeste biegunki, kazda delikatna zmiana pokarmu wiaze sie z rozwolnieniem.. czesto byl leczony antybiotykami z tego powodu! obecnie dostaje makaron z chudym miesem - bez tluszczu! i jest w miare ok! Quote
What May NN Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Marcin nadal czeka.. Się tak zastanawiam, czy Marcinek nie ma czasami alergii?? Takie ma na zdjęciach jak się przyjrzeć "bąble".. co myślicie?? Quote
Rudzia Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Być może, takie objawy są najczęszcza pzryczyną alergii. Ale ja by nie wyrokowała. Trzeba zapytać weterynarza, który opiekuje się psiakami ze schroniska. Quote
Rudzia Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 znów tu cisza, czy Marcinek znajdzie swoje miejsce na ziemi? Quote
What May NN Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 miałam telefon w sprawie Marcinka - Pan pytał czy Marcin nadal szuka domu - zadzwoni do mnie jutro wypytać o szczególy. Martwi mnie tylko, że Pan wiedział gdzie pies się znajduje, więc w razie czego ominie wizyty przed i po! Będę czekała więc na telefon jutro! Nigdy nie wyadoptowałam psa w typie Marcinka - agresywnego w stosunku do psów itp. nie wiem za bardzo o co pytać oprócz "standardu".. mogłabym liczyć na jakieś sugestie ?? Quote
snuszak Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 zapytaj się Ani z Poznania ona jest w BB i zajmowała się adopcją Dixona agresywnego do innych psów może będzie mogła pomóc w razie co Quote
What May NN Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 snuszkak napisał(a):zapytaj się Ani z Poznania ona jest w BB i zajmowała się adopcją Dixona agresywnego do innych psów może będzie mogła pomóc w razie co ok, dzieki bardzo Quote
Rudzia Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 trzymam kciuki żeby był to odpowiedni domek. Quote
What May NN Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 w chwili obecnej smsuje z Panią, która także jest chętna adoptować Marcinka! Marcin ma dziś szczęśliwy dzień - zauroczył sobą dwa potencjalne domki! :-) Quote
Rudzia Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 chuchać, trzymać kciuki by to był dobry domek Quote
ania z poznania Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 What May, napisałaś mi w pw "miałam telefon w sprawie Marcina, który jest psem agresywnym do innych ludzi." I ja pod tym kątem odpowiedź sformułowałam :), a chyba chodziło o inne psy? Quote
What May NN Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 tak juz wyslalam sprostowanie na pw - przepraszam za pomylke, ktorej nawet nie bylam swiadoma az do teraz. Marcin jest lagodny bardzo w stosunku do ludzi! Quote
ania z poznania Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='snuszkak']zapytaj się Ani z Poznania ona jest w BB i zajmowała się adopcją Dixona agresywnego do innych psów może będzie mogła pomóc w razie co Kasiu, Dixon nie jest już agresywny do innych psów! Mało tego, Dixon ma kumpli i kumpele na osiedlu, z którymi się bawi!!!! Marek i kastracja zrobili swoje :)! Quote
snuszak Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 To nie wiedziałam Aniu, że chłopak aż tak się zmienił, tak wiele dla niego zrobiłaś :) jednak mimo, że Dixon już nie agresywny to i tak z okolic bym mogła polecić tylko Ciebie, wszak chłopak potrzebował odpowiedzialnego domku i Ty mu taki znalazłaś, a agresywny też był kiedyś - do psów oczywiście! Quote
Recommended Posts