Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem czy to wynika z jakiś problemów zdrowotnych czy to jest kwestia jedzenia które tam psy dostają, bo nie tylko Marcinkowi zdarzają sie biegunki, też może być to związane z robakami. W sobotę jest właśnie akcja odrobaczenie, będę więc w schronisku i dokładniej dopytam się w czym rzecz.

Posted

miałam wczoraj telefon w sprawie Marcinka :-) ale.. niestety Pani szukała psa łagodnego dla innych samców i suk! więc niestety..
ale jakiś przełom jest - wcześniej nikt nie dzwonił!! 3mam kciuki za dalsze telefony..

tak jak Rudzia pisała dowiemy się w sobotę co jest u Marcinka z przewodem pokarmowym..

Posted

Rzeczywiście Marcinek może mieć delikatne jelita i mu dieta schroniskowa nie służy.Najlepiej to wyglada jak jest na suchej karmie, ale nie zawsze jest ona w jadłospisie psiaków. Jednak w/g mnie jest to sprawa do opanowania. Psiak jest w formie, ma apetyt, ładną sierść i odpowiednią dla siebie wagę.

Posted

Jest do opanowania ale nie w schronie..
Marcinek ma b.czeste biegunki, kazda delikatna zmiana pokarmu wiaze sie z rozwolnieniem.. czesto byl leczony antybiotykami z tego powodu! obecnie dostaje makaron z chudym miesem - bez tluszczu! i jest w miare ok!

Posted

miałam telefon w sprawie Marcinka - Pan pytał czy Marcin nadal szuka domu - zadzwoni do mnie jutro wypytać o szczególy.
Martwi mnie tylko, że Pan wiedział gdzie pies się znajduje, więc w razie czego ominie wizyty przed i po!
Będę czekała więc na telefon jutro!
Nigdy nie wyadoptowałam psa w typie Marcinka - agresywnego w stosunku do psów itp. nie wiem za bardzo o co pytać oprócz "standardu".. mogłabym liczyć na jakieś sugestie ??

Posted

[quote name='snuszkak']zapytaj się Ani z Poznania ona jest w BB i zajmowała się adopcją Dixona agresywnego do innych psów może będzie mogła pomóc w razie co

Kasiu, Dixon nie jest już agresywny do innych psów! Mało tego, Dixon ma kumpli i kumpele na osiedlu, z którymi się bawi!!!!
Marek i kastracja zrobili swoje :)!

Posted

To nie wiedziałam Aniu, że chłopak aż tak się zmienił, tak wiele dla niego zrobiłaś :)
jednak mimo, że Dixon już nie agresywny to i tak z okolic bym mogła polecić tylko Ciebie, wszak chłopak potrzebował odpowiedzialnego domku i Ty mu taki znalazłaś, a agresywny też był kiedyś - do psów oczywiście!