What May NN Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 według mnie to Dog Argentyński lub Buldog Amerykański (może mix jednego i/lub drugiego) Alicja masz pełną skrzynkę.. Quote
xxxx52 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Zofija-w Poznaniu mieszka bardzo duzo dogomanianek ,ktore mysle ze pomoga sprwdzic przyszly domek dla pieska. tzn Weronisia,GoniaP,Rudzia ,MonikaP,itd Quote
Alicja Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 What May NN napisał(a):według mnie to Dog Argentyński lub Buldog Amerykański (może mix jednego i/lub drugiego) Alicja masz pełną skrzynkę.. juz wyczyściłam Quote
Rudzia Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Sytuacja schroniska jest naprawdę zła. Do grudnia TOZ ma pozwolenie na prowadzenie schroniska. Psy nowe nie dochodzą, ale też brakuje pieniędzy na utrzymanie schronu. Trzeba pomóc w adopcjach, bo strach pomyśleć co będzie. W tym tygodniu nie było żadnej adopcji, oczywiście ludzie przychodzą ale trudno się im zdecydować , albo nie wiedzą czego chcą. A psiaki są naprawdę fajne. Zróbmy coś dla tych zwierzaków, one najgorzej cierpią na tej sytuacji. Potrzeba nam więcej ludzi Quote
Alicja Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 A dałyście ogłoszenia i anonsy na innych forach o sytuacji zwierząt z tego schronu ?? Quote
What May NN Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 nie dałyśmy.. choć Marcinek chyba został "wrzucony" na molosy.. a ja piszę dzwonię do fundacji, gdyż w schronie dużo psiaków w typie.. Malamuty, Husky, Labki, Boksie itp. Quote
Rudzia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Tak ciężko znaleźć dobry domek dla takich psiaków jak Marcinek. Marcinek tyle przeszedł i zasłużył sobie na lepsze życie. Trzymaj się białasku Quote
Rudzia Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Można powiedzieć bez zmian. Marcinek nadal w schronie w małym kojcu czeka..... Quote
Alicja Posted November 5, 2010 Posted November 5, 2010 Czy Marcinek ma jakieś allegro albo inne ogłoszenia ?? Net mi zamula , nawet o strone sie nie cofne :( Quote
Rudzia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 miał swego czasu robione ogłoszenia, ale nie allegro. Quote
Rudzia Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 widać że Marcinek jest bliski Tobie i często zaglądasz na jego wątek. Może masz jakieś pomysły jak mu pomóc. Zal psiaka dostał od życia drugą szansę, ale czy ma ją spędzić za kratami w małym kojcu? często widuję bidulka w schronie, fajny psiak, garnie się do człowieka. Oczywiście potrzebuje człowieka, który wie jak postępować z energicznym, silnym psiakiem, ale nie wierzę nie nie ma takiego.... Quote
What May NN Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 to zrobimy nowe! myślę, że trudno będzie znaleźć domek dla Marcinka.. Labki i młodziaki siedzą w schronie.. a Marcin budzi respekt! Szkoda, że taki ogrom pracy mają fundacje - profesjonane podejście i znawcy rasy byliby wielką szansą dla Marcinka i innych psów np. w typie TTB Quote
Alicja Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Oj taki Marcinek , to marzenie ...a on tu w kojcu siedzi :( Jutro jak wrócę z pracy założę mu jeszcze temat na niebieskim forum TTB , może akurat tam ktoś go wypatrzy Quote
agaga21 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 proszę na pw tekst z numerem kontaktowym ikilka ładnych fotek, to zrobię mu allegro jesli nie ma. przepraszam, nie będę szukać na watku, bo dogo mi się straszliwie muli. Quote
agaga21 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='What May NN']wysłałam - wielkie dzięki http://allegro.onet.pl/show_item.php?item=1313080668 Quote
Recommended Posts