malawaszka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 łoooooo Gajuszka pakuj się!!!!!!! Jambi_ daje zielone swiatło, ja daję zielone światło, jeszcze teraz rozmawiałam z Panią i Gajusia jedzie w sobotę :laola: pojedzie z Figu bo Figu jedzie akurat koło południa z Katowic do Wawy więc Gaja będzie w domku wcześniej i bedzie mogła sobotę i całą niedzielę spędzić już z nowymi opiekunami i się przyzwyczajać do nich :loveu: BARDZO mi nowa Pani Gajuszki przypadła do gustu - i wiem, że to jest właśnie domek jakiego szukałam :loveu: Quote
maciaszek Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 :multi: :multi::multi: :multi: Wspaniałe wieści! :multi: :multi: :multi: Quote
malawaszka Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 a to przypuszczalna następczyni Gajki - Gajka II :( też przerażona w schronisku i nie daje do siebie podejść :( ale jeszcze nic pewnego czy się uda - jutro będzie wiadomo Quote
jambi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 ledwo Gaja wyszłą , weszłą druga Gaja... kuźwa, a ja słyszałam, że ten świat nie jest aż tak uporządkowany... :( Quote
AnkaG Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 No super, że mała będzie miała domek :) A nowa ... ile tych sznupów w schronach :( Quote
jambi Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Ania, kurde, za dużo!!! odkąd zrobiła się koniunktura na małe sznupy, to każda gnida rozmnaża, wystarczy na aledrogo spojrzeć... ludzie kupują, botem im nie wyrasta to co chcieli, albo nie dają sobie rady albo czasu nie mają, albo im przeszło a z psem trzeba coś zrobić nie? kurde ja bym reglamentacje na rozród wprowadziła i równowaga by była... Quote
ULKA12 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Moja matula się załamie jak jej kolejnego szczekacza do domu przywiozę:evil_lol: Ona jedna się chyba cieszy, że Gajka nas opuszcza, no i sąsiedzi:eviltong: Jak logistycznie sobota ma wyglądać? Mam gdzieś Gajkę zawieźć czy ktoś po nią przyjedzie, i o której, będę miała szanse pospać dłużej? Quote
malawaszka Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 zawsze możesz powiedzieć, że nie chcesz :obrazic: Quote
ULKA12 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Nie kuś, nie kuś:evil_lol:. Chociaż muszę stwierdzić, że akurat sznupki nie dały mi jakoś szczególnie popalić a Totka vel Tolka do do dzisiaj wspominam z rozrzewnieniem :-) Quote
WATACHA Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 [quote name='malawaszka']a to przypuszczalna następczyni Gajki - Gajka II :( też przerażona w schronisku i nie daje do siebie podejść :( ale jeszcze nic pewnego czy się uda - jutro będzie wiadomo Czy to ta "moja" sznupka? Quote
malawaszka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 nie WATACHA - to jeszcze nie ta sznupka z Korabiewic, tamta dalej musi czekać - wolontariuszka jest chora i nie była teraz w schronisku, ta jest z Radomia rozmawialam z Panią Gajusi :loveu: Gaja z prędkością światła zwiedza swój nowy dom :evil_lol: wszystkie fotele, kanapy jako pierwsze, ukochała Panią, Pana i Dziadka się jeszcze obawia, ale pomalutku i będzie super - teraz jest bardzo dobrze, Pani zachwycona, Gaja zachwycona, wszędzie się jeszcze spieszy, ale to emocje podrożowo-przeprowadzkowe :lol: Ula dzięki! Quote
ULKA12 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Ty mi nie dziękuj, tylko o zdjęcia się upominaj. Quote
malawaszka Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 będę będę :) w poniedziałek idą do weta zdjąć szwy, potem niedługo do fryzjera więc będą i fotki :loveu: a dziękuję, że wyprawilaś Gajuszkę dziś w podróż bo miałam to ja zrobić Quote
WATACHA Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Lubię takie zakończenia, chyba szybciutko się odnalazła :) Quote
zerduszko Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Ale ona ładna :) Powodzenia laleczko :) Quote
malawaszka Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 i na miejsce Gajuszki wskoczyła nowa sznupcia :( http://www.dogomania.pl/threads/194747-Przerażona-SZNAUCERKA-zostawcie-mnie-chcę-ZNIKNĄĆ-HELP! Quote
jambi Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 malawaszka napisał(a): rozmawialam z Panią Gajusi :loveu: Gaja z prędkością światła zwiedza swój nowy dom :evil_lol: wszystkie fotele, kanapy jako pierwsze, ukochała Panią, Pana i Dziadka się jeszcze obawia, ale pomalutku i będzie super - teraz jest bardzo dobrze, Pani zachwycona, Gaja zachwycona, wszędzie się jeszcze spieszy, ale to emocje podrożowo-przeprowadzkowe :lol: no tam będzie miała sporo zwiedzania :lol: kilka pięter, mnóstwo schodów, na każdym "coś", nie będzie sie nudzić :lol: a to Dziadek pewnie lekko zawiedziony, bo on najbardziej oczekiwał na Gajuszkę z utęsknieniem ;) Quote
malawaszka Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Gajusia była dziś u Pana Doktora zdjąć szwy - wszystko ślicznie zagojone :loveu: chciała zjeść weta więc musiała mieć pychol zawiązany bandażem w nocy pcha się do łóżka, jak ją pani wygania to ona idzie w nogi do pana - na tym samym łóżku :evil_lol: z Panem Dziadkiem już była na spacerku i pomalutku przełamują lody :loveu: jeszcze jest bardzo czujna i szczeka na odgłosy domu, ale przywyknie - tak samo miał Drops ale już mu przeszło (po ok pół roku :errrr: ) a jak Państwo wrócili z pracy to radosci nei było końca, aż popuściła tak zacieszała Quote
WATACHA Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Dobrze że Panek ją zawsze przyjmie :).U mnie Panek też bardziej uległy.Ach ci faceci:) Quote
Recommended Posts