Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 224
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

łoooooo Gajuszka pakuj się!!!!!!! Jambi_ daje zielone swiatło, ja daję zielone światło, jeszcze teraz rozmawiałam z Panią i Gajusia jedzie w sobotę :laola: pojedzie z Figu bo Figu jedzie akurat koło południa z Katowic do Wawy więc Gaja będzie w domku wcześniej i bedzie mogła sobotę i całą niedzielę spędzić już z nowymi opiekunami i się przyzwyczajać do nich :loveu: BARDZO mi nowa Pani Gajuszki przypadła do gustu - i wiem, że to jest właśnie domek jakiego szukałam :loveu:

Posted

Ania, kurde, za dużo!!! odkąd zrobiła się koniunktura na małe sznupy, to każda gnida rozmnaża, wystarczy na aledrogo spojrzeć... ludzie kupują, botem im nie wyrasta to co chcieli, albo nie dają sobie rady albo czasu nie mają, albo im przeszło a z psem trzeba coś zrobić nie? kurde ja bym reglamentacje na rozród wprowadziła
i równowaga by była...

Posted

Moja matula się załamie jak jej kolejnego szczekacza do domu przywiozę:evil_lol: Ona jedna się chyba cieszy, że Gajka nas opuszcza, no i sąsiedzi:eviltong: Jak logistycznie sobota ma wyglądać? Mam gdzieś Gajkę zawieźć czy ktoś po nią przyjedzie, i o której, będę miała szanse pospać dłużej?

Posted

Nie kuś, nie kuś:evil_lol:. Chociaż muszę stwierdzić, że akurat sznupki nie dały mi jakoś szczególnie popalić a Totka vel Tolka do do dzisiaj wspominam z rozrzewnieniem :-)

Posted

[quote name='malawaszka']a to przypuszczalna następczyni Gajki - Gajka II :( też przerażona w schronisku i nie daje do siebie podejść :( ale jeszcze nic pewnego czy się uda - jutro będzie wiadomo

Czy to ta "moja" sznupka?

Posted

nie WATACHA - to jeszcze nie ta sznupka z Korabiewic, tamta dalej musi czekać - wolontariuszka jest chora i nie była teraz w schronisku, ta jest z Radomia

rozmawialam z Panią Gajusi :loveu: Gaja z prędkością światła zwiedza swój nowy dom :evil_lol: wszystkie fotele, kanapy jako pierwsze, ukochała Panią, Pana i Dziadka się jeszcze obawia, ale pomalutku i będzie super - teraz jest bardzo dobrze, Pani zachwycona, Gaja zachwycona, wszędzie się jeszcze spieszy, ale to emocje podrożowo-przeprowadzkowe :lol:

Ula dzięki!

Posted

będę będę :) w poniedziałek idą do weta zdjąć szwy, potem niedługo do fryzjera więc będą i fotki :loveu:

a dziękuję, że wyprawilaś Gajuszkę dziś w podróż bo miałam to ja zrobić

Posted

malawaszka napisał(a):
rozmawialam z Panią Gajusi :loveu: Gaja z prędkością światła zwiedza swój nowy dom :evil_lol: wszystkie fotele, kanapy jako pierwsze, ukochała Panią, Pana i Dziadka się jeszcze obawia, ale pomalutku i będzie super - teraz jest bardzo dobrze, Pani zachwycona, Gaja zachwycona, wszędzie się jeszcze spieszy, ale to emocje podrożowo-przeprowadzkowe :lol:

no tam będzie miała sporo zwiedzania :lol: kilka pięter, mnóstwo schodów, na każdym "coś", nie będzie sie nudzić :lol:

a to Dziadek pewnie lekko zawiedziony, bo on najbardziej oczekiwał na Gajuszkę z utęsknieniem ;)

Posted

Gajusia była dziś u Pana Doktora zdjąć szwy - wszystko ślicznie zagojone :loveu: chciała zjeść weta więc musiała mieć pychol zawiązany bandażem

w nocy pcha się do łóżka, jak ją pani wygania to ona idzie w nogi do pana - na tym samym łóżku :evil_lol:

z Panem Dziadkiem już była na spacerku i pomalutku przełamują lody :loveu:

jeszcze jest bardzo czujna i szczeka na odgłosy domu, ale przywyknie - tak samo miał Drops ale już mu przeszło (po ok pół roku :errrr: )

a jak Państwo wrócili z pracy to radosci nei było końca, aż popuściła tak zacieszała