Dorothy Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 ufoludek znakomity!!!!:lol: a swinski ogonek tez niezly:evil_lol: czy wszystkie shitki sa takie duze?? On jest dosc spory! No i myslalm ze go bardziej ogolicie, zrobilyscie to zupelnie przywoicie i wcale nie jest jak wiewiorka:evil_lol: Quote
Mikunia Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 super zdjęcia widac u niego wielką poprawę i widać że jest zadowolony, pozdrówka opiekującym się psiakiem :) Quote
marmar Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 Poprawa jest rewelacyjna,jest silny,i zachowuje sie jak zdrowy psiak,to wszystko to milosc Anillki sprawiła,ze Lucky ma ochote do zycia. Quote
marmar Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [QUOTE]No i myslalm ze go bardziej ogolicie, zrobilyscie to zupelnie przywoicie i wcale nie jest jak wiewiorka[/QUOTE] ciociu dzis do skory bedzie wygolony ,nawet maszynka nie poradzilaby se z tymi kołtunami,wiec dzis bedzie nie do poznania:evil_lol: :evil_lol: . Ciociu shihtzu to ok 4.5 kg ,jak dobrze pamietam .Duzy wydawał sie gdy mial klaki,teraz to taka mala kruszynka z charakterem:evil_lol: :evil_lol: Quote
Bella11 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Jaki On zadowolony i już pięknie się uśmiecha a jaki będzie szczęśliwy jak pozbędzie się tych szwów na oczkach to dopiero będzie radość . Wielkie podziękowania dla Cioteczek :Rose: :Rose: :Rose: Quote
Bella11 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Tak shih-tzu to małe pieski mojego Julka jak brałam ze Schroniska rok temu ważył 4,2 kg , teraz 5.5 kg i od pół roku jego waga się nie zmienia Quote
Azyl_Zory WebAdmin Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Sporo sie u niego dzieje:)Zmiana sierści:)W piątek czy sobotę zdejmą mu szewki:)No i coraz to lepiej wygląda:) Quote
Dorothy Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 coraz lepiej az do momentu kiedy to ciotki wezma do reki maszynke......:evil_lol: Quote
avii Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [QUOTE]Poprawa jest rewelacyjna[/QUOTE]:roll: jak patrzę na zdjęcie to w dalszym ciągu mna rzuca :shake: :-( ale rzeczywiście na to by sie porządnie zagoiło trzeba czasu ... [QUOTE]W piątek czy sobotę zdejmą mu szewki[/QUOTE] słuchajcie , zdejmować będą na ""żywca"" ?? :-? :smhair2: może vet da jednak jakies znieczulenie miejscowe :modla: . No i przede wszystkim piesek będzie sie rzucał jak będą grzebolić przy oku ...nozyczkami .To przeciez powieki , rany >>>nawet myslec nie mogę jak pomyśle że znowu będzie ..cierpiał ... brrrr Marmar , Anillka pamietajcie o mojej ofercie pomocy finansowej jakby co ... Quote
anilla Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 dzisiaj ciotki dokonały cudu - piesio jest pięknie wystrzyżony, nie ma żadnych kołtunów i dzięki temu bryka jak szczeniaczek Lucky coraz lepiej widzi - robi sobie takie szparki pomiedzy szwami i zagląda na świat a w tej chwili leży przy mnie rozwalony w pozycji spokojnego, ufnego psa......... cioteczki fryzjerki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dziękujemy!!!!! Quote
avii Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [QUOTE]zdejmować będą w narkozie [/QUOTE]:p dzieki za info , strasznie mi ulżyło ....uffff [QUOTE]dzisiaj ciotki dokonały cudu - [B]piesio jest pięknie wystrzyżony[/B], nie ma żadnych kołtunów i dzięki temu [B]bryka jak szczeniaczek[/B] Lucky coraz lepiej widzi - [B]robi sobie takie szparki pomiedzy szwami i zagląda na świat [/B]a w tej chwili leży przy mnie rozwalony w pozycji spokojnego, ufnego psa.........[/QUOTE] :loveu: :loveu: gdyby tak pokazać ...golasa :evil_lol: taka jakaś ostatnio moda na ....łyse zapanowała na dogomanii :lol: Anilla >> po wystrzyżeniu do goła :lol: jak wygląda reszta skóry psiaka ?? Quote
iwonamaj Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 OOO, jak miło! Kogo ja widzę. A małemu kibicuję od początku. Quote
avii Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [QUOTE]OOO, jak miło! Kogo ja widzę.[/QUOTE] ducha :evil_lol: :evil_lol: który wyszedł z podziemia w tej duchocie :diabloti: [QUOTE]A małemu kibicuję od początku[/QUOTE] My też ( w liczbie mnogiej bo TZ po raz pierwszy też :crazyeye: ) i to do tego stopnia jest ciekawski , że dzwoniac z delegacji zamiast pytac o naszą Pysię to musiałam zdawać relacje ...z wątku Luckiego :-o Quote
iwonamaj Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 O, jak fajnie- tzn. robi postępy. Może za jakis czas rodzinka Wam się powiększy? :-) Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='anilla'] Lucky coraz lepiej widzi - robi sobie takie szparki pomiedzy szwami i zagląda na świat a w tej chwili leży przy mnie rozwalony w pozycji spokojnego, ufnego psa......... cioteczki fryzjerki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: dziękujemy!!!!![/quote] on sobie zagląda przez te szparki między szwami i zapamiętuje te niedobre co go tam męczą nożyczkami, powarkuje od czasu do czasu. Pewnie mówi: [I]niech no tylko mi zdejmą ten kołnierz i szwy, niech ja was gdzieś spotkam bez smyczy...wrrr[/I] Quote
marmar Posted June 29, 2006 Author Posted June 29, 2006 [QUOTE]on sobie zagląda przez te szparki między szwami i zapamiętuje te niedobre co go tam męczą nożyczkami, powarkuje od czasu do czasu. Pewnie mówi: [I]niech no tylko mi zdejmą ten kołnierz i szwy, niech ja was gdzieś spotkam bez smyczy...wrrr[/I][/QUOTE] ciociu nie ejst zle,wczoraj gdy czekalam na Anillke jedno uszko prawie skonczone i drugie zaczete,dzis maszynka i kapiel .Alergia mi pozostała,doszła wysypka na rece:angryy: :angryy: :angryy: . Byc moze po kapieli psiaka wsio przejdzie.Zaczynamy dzis o 14-00 [IMG]http://img223.imageshack.us/img223/6342/p11420091pw.jpg[/IMG] [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/1658/p11420231vp.jpg[/IMG] [IMG]http://img213.imageshack.us/img213/1954/p11420364ny.jpg[/IMG],to na tyle by było;) Quote
Dorothy Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 hihihi to srodkowe zdjecie, jaki zawadiacki usmiech z jezowerm wywalonym, nie moge :-))) juz po 14-tej, zaczelo sie.....:cool3: Quote
aniac50 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 On robi się coraz bardziej przystojny !!!!!Czekam na zdjęcia!!!Czy już po akcji?Ajak tam z uczuleniem na rączkach-boli i swędzi ?:eek3: Quote
Em-ka Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='marmar'] [IMG]http://img223.imageshack.us/img223/6342/p11420091pw.jpg[/IMG] [/quote] [FONT=Comic Sans MS]Jeszcze, jeszcze fotek!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Serce rośnie jak patrzę na takie wspaniałe postępy, Waszą pomoc i zaangażowanie........:multi: [/FONT] Quote
anilla Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Dorothy']hihihi to srodkowe zdjecie, jaki zawadiacki usmiech z jezowerm wywalonym, nie moge :-)))[/quote] uśmiech nr 5;) [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images3.fotosik.pl/94/7b7b30bcaab6b8da.jpg[/IMG][/URL] Quote
avii Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 :lol: :lol: i to w dodatku z kloszem na lepetynce :evil_lol: świetne ujęcie pychola :loveu: a zębozgryz gdzie niegdzie ...przeswitujący:cool3: Quote
Recommended Posts