Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiadomo już coś??? moży my się tu niepotrzebnie martwimy, a Lakuś już w nowym domku....oby tak było bo jeśli dalej będzie się tak zachowywał to Anilka chyba zrobi z niego narzute na kanape;)

• Replies 561
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='syla00']wiadomo już coś??? moży my się tu niepotrzebnie martwimy, a Lakuś już w nowym domku....oby tak było bo jeśli dalej będzie się tak zachowywał to Anilka chyba zrobi z niego narzute na kanape;)[/quote]

co najwyżej wałek pod głowe na więcej nie straczy ;)
a sytuacja bz
chyba wracamy na pwp:placz:

Posted

[QUOTE]anillamnie też się wydaje że co nagle to po diable i chyba Laki dalej szuka domu
a ja jestem na skraju załamania nerwowego - jak jutro zachowa się tak jak przed chwilą - ląduje w azylu:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: mam go serdecznie dość!!!!!!!!!![/QUOTE]
Lakus ma rozne zachowania i cicoiu Anillko wcale Ci sie nie dziwie ,ze jestes na skraju zalamania nerwowego.Dobrze ze po kilku probach ustawiania Bety czuje dystans przed nia i mamy w niej obronce ,a Lakus rezygnuje i odchodzi.

Posted

nie dzieje się nic - czekam od środy na telefon w sprawie odbioru Lakiego, cisza, posłałam pw - brak odpowiedzi - dzwonić nie będę ...
biedny gremlinek - wczoraj chciał mnie zeżreć dzisiaj bardzo kocha ;) - wariat:loveu: :loveu: :loveu:
a goga miała rację - nie można zapeszać - chciałabym wiedzieć jakim cudem Laki znalazł się w dziale Już w nowym domu :angryy:
(Totuś szczęśliwy w nowym domku a do dziś jest na pwp)
nikt nie chce warczącej maskotki :shake:

Posted

No niestety, moje krakanie się na razie sprawdza. Wiecie, ja myśle, że oni chyba boją się napisać, że juz nie chcą pieska. A może go w takim razie powstawiamy w net. Czy jest na allegro i tp. Ja go nie wstawiałam, choć mam w necie wszystkie zorłaki - bo miał ten domek. Jakby ktoś napisał kilka słów o nim, można spróbować. I proponuję zaznaczyc o kastracji - to zniechęci rozmnażaczy.

Posted

[quote name='anilla']zostajemy w już w nowym domu ;)[/quote]
Zostajemy, nie zostajemy:cool3:Co za niezdecydowany pies:lol:Ależ kaprysi przy wyborze nowych właścicieli;)

Posted

e tam są do bani-jeśli ktoś nie może to dzwoni przekłada przyjazd po Laczka na inny dzień ale nie traci kontaktu-jak ktoś chce to może-nie może to nie chce=nie ma klasy-tak się nie załatwia-żadnej sprawy-tymbardziej adopcji żywego stworzenia, do kitu z nimi:stop:

Posted

Lucky [I]jedzie[/I].

[SIZE=1]właściwie miałam nic o tym nie pisać, no ale:[/SIZE]
[SIZE=1][/SIZE]
[B]O co właściwie chodzi[/B] w tej dyskusji o braku odpowiedzialności, zdecydowania, odwagi cywilnej itd? :roll:
(bo mowa chyba o nas, a konkretnie o mojej mamie- tak wynika z kontekstu- nie wiedziałam, że jesteśmy takimi strasznymi ludźmi)

na przyszłość proponowałabym nie panikować :crazyeye:

Posted

Spokojnie, proszę się nie gniewać, to wynika z tego, że jest sporo ludzi którzy obiecują zabrać psa , super warunki, narobią zamiesznia a potem nagle znikają.
W Poznaniu był nawet przypadek że ktoś umowił się na odbiór psa szczeniaka który jechał 12 godzin i się nie zgłosił, teraz nie odbiera telefonów, meili - nie ma jej.
Powodzenia z shitkiem - z pewnością będzie ładny jak mu włosy odrosną:evil_lol:

Macie świniaki? Pumilo to wasze? [URL="http://pumilo.pl/cavies/peru.html"]http://pumilo.pl/cavies/peru.html[/URL]

Mam świnkę z Wawy z Anavero cavia:loveu: