Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[B]Molly rozdaje buziaczki o poranku :buzi:[/B]

Słodki szczeniaczek, całuśny i przytulny, będzie dla kogoś ukochaną przyjacióką :)

Jeszcze nie załapała, że w domu nie robi się koopy i rano weszłam w ... no cóż, kapcie do prania, podłoga do mycia, ale nie narzekam, bo malutka jest kochana i bardzo radosna ... rozśmiesza nas na każdym kroku :loveu:

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Witamy również o poranku ... kanadyjskim ;)

Molly przed chwilą leżała obok mnie na kanapie i pomagała mi pisać komentarze na dogo ;)

... podeszła Dosia, położyła łebek na brzegu wersalki, a mała Mulinka jak nie skoczy, jak nie warknie ... biedna Dosia zaczęła szczekać kompletnie zaskoczona .... :roll:

oj, potrwa to jeszcze jakiś czas, zanim suczki się dogadają :p

Posted

[quote name='IVV']"mojas ci mojas ":evil_lol: musi dziewczyna poustawiac to cale towarzystwo by zrozumialo ,ze Ty tylko jej jestes :eviltong:[/QUOTE]

... hehehe ... to samo powiedział mi TZ ... ona tu teraz karty rozdaje , a reszta musi się podporządkować, a jak nie to po nosie oberwie ;)

... szczenior mały, a taki hardy i rezolutny ... martwię się tylko o Dosię, ona najbiedniejsza, bo Lenka radzi sobie świetnie, umie sie "ułożyć" cwana higienistka :eviltong:

Posted

[quote name='Ewanka']Witamy również o poranku ... kanadyjskim ;)

Molly przed chwilą leżała obok mnie na kanapie i pomagała mi pisać komentarze na dogo ;)

... podeszła Dosia, położyła łebek na brzegu wersalki, a mała Mulinka jak nie skoczy, jak nie warknie ... biedna Dosia zaczęła szczekać kompletnie zaskoczona .... :roll:

oj, potrwa to jeszcze jakiś czas, zanim suczki się dogadają :p[/QUOTE]

bardzo mi szkoda Dosi:oops:nie wiem jak rozwiązać tą sytuację:-( Ewanko chyba trzeba jakoś karcić Molly ...

czekam na wiadomości od Jo37-może jeszcze coś w ostatnie dni września wpłynęło na konto to Ewanko zaraz szybciutko przelejemy:oops:

Posted

[quote name='Joodith']Ode mnie wpłynie na pewno w przyszłym tygodniu, za wrzesień i październik.[/QUOTE]

dziękujemy:loveu:

Molly -mam nadzieję że dzisiaj będziesz grzeczna:diabloti:

przelałam dzisiaj moją deklarację za październik-30 zl.

[COLOR="#ff0000"]***SZUKAMY SPONSORA/ÓW DO ZAPŁACENIA :loveu: DRUGIEJ POŁOWY TRANSPORTU-75ZŁ. :shake:ORAZ DOKŁADKI DO SUCHEJ KARMY 38,99ZŁ.:shake:***[/COLOR]

Posted

[B]Słodka Molly rozdaje niedzielne buziaki :loveu:[/B]

... oj, rano znowu niespodzianka :shake:
... otworzyłam drzwi i rozmazałam ''coś'' ... TZ musiał zdjąć drzwi, bo od spodu nie dało się tego nijak wyczyścić ... no i trochę się nasłuchałam :cool3:

... ale to wszystko nic, w porównaniu z radością, jaką mam patrząc na galopującą Molly w towarzystwie Leny i Zorby i pomyśleć, że ten słodki szczeniorek mógł marnie skończyć na ulicy, nie pilnowany przez nikogo.

Posted

Dzisiaj było piękne słońce i psiaki szalały w ogrodzie ... chodziły też na spacer do naszego świerkowego lasku, do którego idzie się przez sad ... a tam uśmiechają się czerwone jabłuszka ;)

Posted

... teraz malutka śpi obok mnie na łóżku ... ;)

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images38.fotosik.pl/344/c57dbb84059606efmed.jpg[/IMG][/URL]

co jakiś czas zmienia pozycję, przeciąga się jak mały dzieciaczek i widać jej śmieszny łaciaty brzuszek ... ;)
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images35.fotosik.pl/184/b422621b6ae9af18med.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[quote name='IVV']oby jej sie taki DS jak ma teraz DT[/QUOTE]

:oops: ........................................................................... :loveu:

... mam nadzieję, że szybko znajdzie fajny domek, bo jest słodkim szczeniorkiem i to jest jej wielkim atutem !!!

Posted

[B]Molly wita w Światowym Dniu Zwierząt :loveu:[/B]

[FONT=Georgia][SIZE=3][I]i życzy wszystkiego najlepszego wszystkim psiakom i ich opiekunom[/I][/SIZE][/FONT]

[FONT=Georgia][SIZE=3][I]:loveu: :loveu::loveu::loveu::loveu:[/I][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='Joodith']A my życzymy Mollince wspaniałego domku stałego :)[/QUOTE]

oczywiście dołączam się do tego życzenia:loveu:

Ewanko-proszę napisz czy do karmy doszły dwie pileczki,ring ,2 kości i ciasteczka-
wypisywalam to z allegro i mam zwyczaj kończyć transakcję komentarzem a nie wiem czy przesyłka ok :oops:.
-widzialam szelki Mullinki:diabloti: -z kasą krucho:oops: czekam na Jo37 -na już? są potrzbne drugie czy wystarczy obróżka ,którą ma .

[SIZE=3]dziewczyny jak myślicie =trzeba już ogłaszać Molly czy czekamy na wszystkie szczepienia ,bo sterylka to przecież za kilka miesięcy ? Ewanko a kontakt w ogłoszeniach jest Twój z racji ze wszystko wiesz ,czy mój?[/SIZE]