Ewanka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 IVV napisał(a):wesolo masz z ta psia rodzinka ;) ... właśnie dzisiaj o tym rozmawialiśmy, że rodzinka się nam rozrosła ;) ... ja byłam jedynaczką i zawsze chciałam mieć dużą rodzinę ... no i mam :p Quote
IVV Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 to tak jak ja ,tylko ,ze u mnie tylko jeden koczkodanek rozrabia :) ta rodzinka to najlepsza jaka moze byc ! nawet na zdjeciach dobrze sie z nia wychodzi;) Quote
Ewanka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 IVV napisał(a):to tak jak ja ,tylko ,ze u mnie tylko jeden koczkodanek rozrabia :) ta rodzinka to najlepsza jaka moze byc ! nawet na zdjeciach dobrze sie z nia wychodzi;) Tak, rodzinka super, ale z wiekiem się rozrasta ... poczekaj , a sama zobaczysz :eviltong: a no fotkach wychodzicie we dwie wprost bajkowo :loveu: Quote
IVV Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 nie zawstydzaj mnie Ewuniu:oops: chodzilo mi ,ze nie tylko na zdjeciach wychodzi sie z taka rodzinka dobrze...:p Quote
Ewanka Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 IVV napisał(a):(...) chodzilo mi ,ze nie tylko na zdjeciach wychodzi sie z taka rodzinka dobrze...:p ... to też ... hihihi :bigcool: Quote
IVV Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 malenstwo pewnie slodko spi...jutro juz bedzie o wiele lepszy dzien niz dzis Quote
Joodith Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Witaj Malutka. Jak się dzisiaj czujesz? Quote
sonia71 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 i ja jestemu Molly-przytulam i szepczę do uszka żeby byla grzeczna u cioci Ewanki PODSUMOWANIE KASOWE: -transport z Otwocka do Ewanki (czekam na odzew pati-c)~ok.150zł. -połowa ja /reszta brak! -piątkowe leczenie Megi/Molly ~ 135zł. -ok 70złladyS. 65zł. brak! -gotowane jedzenie przez kilka dni ~ 50-100zł. -brak! to kwota wolna-około -DT wrzesień 7 dni /10 zł. ~ 70zł -brak! -DT październik 31 dni /10 zł. ~ 310zł.-mamy 110zł./200zł brak! -karma sucha brit -jeszcze wstrzymana ~ ok. 100zł-50zł.ja/50zł.brak! Quote
Ewanka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Molly wita o poranku :loveu: noc minęła spokojnie, malutka spała ślicznie już w domku, pokój gościnny zostawiła kolejnym wczsowiczkom ;) Jestem dobrej myśli bo Molly w nocy już nie wymiotowała, natomiast nasikała w kilku miejscach :mad: ... coś mi się zdaje, że przed nami dłuuuuga nauka załatwiania się na dworzu ... dzisiaj niesprzyjajace warunku bo od 6 rano leje deszcz ... poczekamy, jak troszkę ustanie i lecimy na spacerek. Quote
sonia71 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Molly-to pojętna dziewczynka i szybciutko się nauczy siusiać na trawce :) Dziewczyny gdyby ktoś miał zamiar robić jeszcze bazarek dla małej to pinusia00 obiecała dodać swoje fanty-dziękujemy jej.:) Quote
Jo37 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Już jestem . Czy ktoś potrzebuje numer konta ? Quote
Ewanka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Molly to mały odkurzacz, na spacerze trzeba bardzo pilnować, bo wszytko bierze do dzioba ;) ... igły z sosny, malutkie kawałeczki węgla, piasek, jadła też trawkę w nieogranicznonych ilościach ... ale już na szczęście przestała, to było jedynie lekarstwo na obolały brzuszek :p Zrobiła ładnie na trawie siusiu, a wodę (mineralną) pije teraz jak smok :evil_lol: ... odwodniła się bardzo przez ostatnie dwa dni, ale już wyraźnie odzyskuje siły :) Quote
Joodith Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Jo37 napisał(a):Już jestem . Czy ktoś potrzebuje numer konta ? Ja muszę się wstrzymać jeszcze kilka bądź kilkanaście dni. Asiu mam Twoje konto, ale dla pewności, czy to samo, wyślij proszę. Quote
jogi Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 wpłaciłam swoje 10zł za wrzesień na konto Jo37 Quote
Jo37 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Konto jest to samo. Dla psiaków mam udostępnione tylko jedno konto. Quote
LadyS Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Jo37 napisał(a):Konto jest to samo. Dla psiaków mam udostępnione tylko jedno konto. Ja poproszę na PW :) Quote
Ewanka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Właśnie wróciliśmy od weta, tym razem z Sannik, od nas to ok.14km. Molly dostała komplet zastrzyków na trzy dni (kontynuacja antybiotyku) i umowiliśmy się na szczepienia, naturalnie jak już wyzdrowieje i po odrobaczeniu. ......... odwdzięczyła się pięknym spojrzeniem ... :loveu: Quote
IVV Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 piekna dziewczyna :) szybko powinien ktos sie w niej zakochac siusiania na trawke szybko sie nauczy przy starszych psach ,szczenieta ucza sie przez obserwacje i robienie tego co reszta stada Quote
Ewanka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 To prawda, kłopot tylko w tym, że nie bardzo mogę puszczać ją luzem razem ze "stadem", bo zjada wszystko co napotka ... więc spaceruje sobie grzecznie z pańcią na smyczy ... a ja szybko wyciągam jej z pycholka rózności, suche listki, igły sosny, kamyczki itp. :eviltong: Sunia waży 6 kg, wg łazienkowej wagi u weta ... też mu się elektroniczna popsuła, ech te podróbki. Potencjalne domki zakochają się w niej z pewnością, jest cudnym słodkim urwisem :loveu: Quote
Tola Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Wysłalam swoje 10 zł + 50 zł od IVV Megi jest cudna:loveu: A te minki:cool3: Quote
sonia71 Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 ewanko -jaki koszt dzisiejszej wizytu u weta?i czy już zamawiać karme żeby doszł aza kilka dni bo rozumoem że wet nie przykazał jakiejś szczególnie? Quote
Ewanka Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 sonia71 napisał(a):ewanko -jaki koszt dzisiejszej wizytu u weta?i czy już zamawiać karme żeby doszł aza kilka dni bo rozumoem że wet nie przykazał jakiejś szczególnie? Dzisiejszy koszt to 35 pln , a moja benzynka gratis ;) Karmę polecano taką z górnej lub średniej półki, ale koniecznie z dopiskiem [FONT=Tahoma]'super premium' dla szczeniąt średnich ras ... chyba są dość drogie :roll:[/FONT] [FONT=Tahoma]... można kupić w gabinecie wet ... jeśli chcecie to kupię w "Chironie" w Płocku, bo niedługo Lilek ma tam jechać ze swoim psem, poproszę Ją i może przy okazji kupi karmę dla Molly.[/FONT] [FONT=Tahoma]jak sądzicie?[/FONT] Quote
LadyS Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Ewanka napisał(a):Dzisiejszy koszt to 35 pln , a moja benzynka gratis ;) Karmę polecano taką z górnej lub średniej półki, ale koniecznie z dopiskiem [FONT=Tahoma] 'extra premium' dla szczeniąt średnich ras ... chyba są dość drogie :roll:[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma] ... można kupić w gabinecie wet ... jeśli chcecie to kupię w "Chironie" w Płocku, bo niedługo Lilek ma tam jechać ze swoim psem, poproszę Ją i może przy okazji kupi karmę dla Molly.[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma]jak sądzicie?[/FONT] A jesteś w stanie zorientować się, ile kosztuje? Quote
Recommended Posts