Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 797
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

IVV napisał(a):
wesolo masz z ta psia rodzinka ;)

... właśnie dzisiaj o tym rozmawialiśmy, że rodzinka się nam rozrosła ;)

... ja byłam jedynaczką i zawsze chciałam mieć dużą rodzinę ...

no i mam :p

Posted

to tak jak ja ,tylko ,ze u mnie tylko jeden koczkodanek rozrabia :)
ta rodzinka to najlepsza jaka moze byc ! nawet na zdjeciach dobrze sie z nia wychodzi;)

Posted

IVV napisał(a):
to tak jak ja ,tylko ,ze u mnie tylko jeden koczkodanek rozrabia :)
ta rodzinka to najlepsza jaka moze byc ! nawet na zdjeciach dobrze sie z nia wychodzi;)

Tak, rodzinka super, ale z wiekiem się rozrasta ... poczekaj , a sama zobaczysz :eviltong:

a no fotkach wychodzicie we dwie wprost bajkowo :loveu:

Posted

i ja jestemu Molly-przytulam i szepczę do uszka żeby byla grzeczna u cioci Ewanki

PODSUMOWANIE KASOWE:
-transport z Otwocka do Ewanki (czekam na odzew pati-c)~ok.150zł. -połowa ja /reszta brak!
-piątkowe leczenie Megi/Molly ~ 135zł. -ok 70złladyS. 65zł. brak!
-gotowane jedzenie przez kilka dni ~ 50-100zł. -brak! to kwota wolna-około
-DT wrzesień 7 dni /10 zł. ~ 70zł -brak!
-DT październik 31 dni /10 zł. ~ 310zł.-mamy 110zł./200zł brak!
-karma sucha brit -jeszcze wstrzymana ~ ok. 100zł-50zł.ja/50zł.brak!

Posted

Molly wita o poranku :loveu:

noc minęła spokojnie, malutka spała ślicznie już w domku, pokój gościnny zostawiła kolejnym wczsowiczkom ;)

Jestem dobrej myśli bo Molly w nocy już nie wymiotowała, natomiast nasikała w kilku miejscach :mad: ... coś mi się zdaje, że przed nami dłuuuuga nauka załatwiania się na dworzu ... dzisiaj niesprzyjajace warunku bo od 6 rano leje deszcz ... poczekamy, jak troszkę ustanie i lecimy na spacerek.

Posted

Molly-to pojętna dziewczynka i szybciutko się nauczy siusiać na trawce :)

Dziewczyny gdyby ktoś miał zamiar robić jeszcze bazarek dla małej to pinusia00 obiecała dodać swoje fanty-dziękujemy jej.:)

Posted

Molly to mały odkurzacz, na spacerze trzeba bardzo pilnować, bo wszytko bierze do dzioba ;)
... igły z sosny, malutkie kawałeczki węgla, piasek, jadła też trawkę w nieogranicznonych ilościach ... ale już na szczęście przestała, to było jedynie lekarstwo na obolały brzuszek :p

Zrobiła ładnie na trawie siusiu, a wodę (mineralną) pije teraz jak smok :evil_lol: ... odwodniła się bardzo przez ostatnie dwa dni, ale już wyraźnie odzyskuje siły :)

Posted

Jo37 napisał(a):
Już jestem . Czy ktoś potrzebuje numer konta ?

Ja muszę się wstrzymać jeszcze kilka bądź kilkanaście dni. Asiu mam Twoje konto, ale dla pewności, czy to samo, wyślij proszę.

Posted

Właśnie wróciliśmy od weta, tym razem z Sannik, od nas to ok.14km.

Molly dostała komplet zastrzyków na trzy dni (kontynuacja antybiotyku) i umowiliśmy się na szczepienia, naturalnie jak już wyzdrowieje i po odrobaczeniu.

......... odwdzięczyła się pięknym spojrzeniem ... :loveu:

Posted

piekna dziewczyna :) szybko powinien ktos sie w niej zakochac

siusiania na trawke szybko sie nauczy przy starszych psach ,szczenieta ucza sie przez obserwacje i robienie tego co reszta stada

Posted

To prawda, kłopot tylko w tym, że nie bardzo mogę puszczać ją luzem razem ze "stadem", bo zjada wszystko co napotka ... więc spaceruje sobie grzecznie z pańcią na smyczy ... a ja szybko wyciągam jej z pycholka rózności, suche listki, igły sosny, kamyczki itp. :eviltong:

Sunia waży 6 kg, wg łazienkowej wagi u weta ... też mu się elektroniczna popsuła, ech te podróbki.

Potencjalne domki zakochają się w niej z pewnością, jest cudnym słodkim urwisem :loveu:

Posted

sonia71 napisał(a):
ewanko -jaki koszt dzisiejszej wizytu u weta?i czy już zamawiać karme żeby doszł aza kilka dni bo rozumoem że wet nie przykazał jakiejś szczególnie?

Dzisiejszy koszt to 35 pln , a moja benzynka gratis ;)

Karmę polecano taką z górnej lub średniej półki, ale koniecznie z dopiskiem
[FONT=Tahoma]'super premium' dla szczeniąt średnich ras ... chyba są dość drogie :roll:[/FONT]

[FONT=Tahoma]... można kupić w gabinecie wet ... jeśli chcecie to kupię w "Chironie" w Płocku, bo niedługo Lilek ma tam jechać ze swoim psem, poproszę Ją i może przy okazji kupi karmę dla Molly.[/FONT]

[FONT=Tahoma]jak sądzicie?[/FONT]

Posted

Ewanka napisał(a):
Dzisiejszy koszt to 35 pln , a moja benzynka gratis ;)

Karmę polecano taką z górnej lub średniej półki, ale koniecznie z dopiskiem
[FONT=Tahoma] 'extra premium' dla szczeniąt średnich ras ... chyba są dość drogie :roll:[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma] ... można kupić w gabinecie wet ... jeśli chcecie to kupię w "Chironie" w Płocku, bo niedługo Lilek ma tam jechać ze swoim psem, poproszę Ją i może przy okazji kupi karmę dla Molly.[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]jak sądzicie?[/FONT]

A jesteś w stanie zorientować się, ile kosztuje?