Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madzia i medor napisał(a):
Same pożytki z tych naszych piechów ;) :lol:

No ba gdyby nie Krosiu to pewnie bym się już w drzwi nie mieściła - hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
P.S. Madzia widziałam ,że Medorka do konkursu wystawiłaś. Ja też zgłosiłam Krosia. Zaraz zagłosuję za tymi ślicznymi Medorkowymi oczkami:loveu:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

apple napisał(a):
No ba gdyby nie Krosiu to pewnie bym się już w drzwi nie mieściła - hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
P.S. Madzia widziałam ,że Medorka do konkursu wystawiłaś. Ja też zgłosiłam Krosia. Zaraz zagłosuję za tymi ślicznymi Medorkowymi oczkami:loveu:

Widziałam:razz:

Posted

[quote name='bonita']Witamy niedzielnie :)

Śliczna pogoda dziś :loveu:
Hej Hej! Prawda pogoda piękna ale nie ma mojej małej żabki bo pojechała na weekend:placz:. Na działeczkę i tam sobie biega już drugi dzień:cool3:

Posted

apple napisał(a):
Hej Hej! Prawda pogoda piękna ale nie ma mojej małej żabki bo pojechała na weekend:placz:. Na działeczkę i tam sobie biega już drugi dzień:cool3:

Tylko pozazdrościć w taką pogodę:loveu:
Witamy:loveu:

Posted

Tylko pozazdrościć w taką pogodę:loveu:
Witamy:loveu:

Ale już mi się za nim ckni. Nikt mnie nie trąca łapką o spacerek. Nikt mi nie fuka i pluje w ucho. Ale juz nie długo wieczorkiem wraca moja źabulka i znów uwali mi się w nogi w nocy i się nie wyśpię. Jak jest to narzekam że nie mogę się przez niego wyspać a jak go nie ma to tęsknię niemożliwie.:loveu: I tak źle i tak nie dobrze.

Posted

apple napisał(a):
Ale już mi się za nim ckni. Nikt mnie nie trąca łapką o spacerek. Nikt mi nie fuka i pluje w ucho. Ale juz nie długo wieczorkiem wraca moja źabulka i znów uwali mi się w nogi w nocy i się nie wyśpię. Jak jest to narzekam że nie mogę się przez niego wyspać a jak go nie ma to tęsknię niemożliwie.:loveu: I tak źle i tak nie dobrze.

:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Ale już mi się za nim ckni. Nikt mnie nie trąca łapką o spacerek. Nikt mi nie fuka i pluje w ucho. Ale juz nie długo wieczorkiem wraca moja źabulka i znów uwali mi się w nogi w nocy i się nie wyśpię. Jak jest to narzekam że nie mogę się przez niego wyspać a jak go nie ma to tęsknię niemożliwie.:loveu: I tak źle i tak nie dobrze.

Nie dogodzisz:evil_lol: taka jest prawda:p

Witanko :)

Posted

[quote name='bonita']Nie dogodzisz:evil_lol: taka jest prawda:p

Witanko :)

cześć Kochana!!!!
No racja i co zrobić taki los posiadacza boksera. Po prostu kochasz mimo wszystko:loveu::loveu::loveu:

Posted

apple napisał(a):
cześć Kochana!!!!
No racja i co zrobić taki los posiadacza boksera. Po prostu kochasz mimo wszystko:loveu::loveu::loveu:

Ot cała prawda:loveu: :loveu: :loveu:

Ale Kronosiu już chyba w domciu, więc foteczki:cool3:

Posted

Ot cała prawda:loveu: :loveu: :loveu:

Ale Kronosiu już chyba w domciu, więc foteczki:cool3:
Jak zrobię to powstawiam! Ale do fotografowania Krosia to trzeba mieć specjalne kursy:lol::evil_lol:

Posted

Agnieszka PPP napisał(a):
Witam:p Piekny piesio:loveu: :loveu: przewaliłm całą galerię:p z fotki z dzieciństwa bardzo przypomina brata mojej Almy:crazyeye: A może jest bratem:cool3:
Witamy u Nas!!!! Co do brata to Krosiu jest dobrym bratem wszystkich boksiów :loveu::evil_lol:! Ale kto wie:cool3:? A skąd jesteście?

Posted

dealer napisał(a):
halo:) wpadlam z rewizyta:) obejrzalam foty..slodki ogoniasty faflun:loveu:

No ja myśle! A krosiu jest po prostu Mister Universum:evil_lol::lol::loveu:

Posted

[quote name='bonita']Dzień doberek :)
Ale dziś mamy ładnie, tak jak wczoraj i przedwczoraj :loveu:

Cześć Bonitka i jak tam kawka u dealerka? Pijemy?
A co do pogody to - Na spacer marsz wszyscy posiadacze boksiów!!!! A nie bąki mi tu zbijać:evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Cześć :)
Przyszłam z rewizytą :grin:
O jak miło! hahahah! A tak poza tym to przeglądam Waszą galeryjkę i jestem pod wrażeniem - śliczne psiaki!:loveu::loveu::loveu: Nie wiem który ładniejszy:roll: - wszystkie piekne, piekne, piękne.....

Posted

apple napisał(a):
Witamy u Nas!!!! Co do brata to Krosiu jest dobrym bratem wszystkich boksiów :loveu::evil_lol:! Ale kto wie:cool3:? A skąd jesteście?

Witam:p Moja Alma też koffffa wszystkie pesie:loveu: :loveu: My mieszkamy na podkarpaciu,a Alma jest rodem z Wrocławia:p