apple Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Same pożytki z tych naszych piechów ;) :lol: No ba gdyby nie Krosiu to pewnie bym się już w drzwi nie mieściła - hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S. Madzia widziałam ,że Medorka do konkursu wystawiłaś. Ja też zgłosiłam Krosia. Zaraz zagłosuję za tymi ślicznymi Medorkowymi oczkami:loveu: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 apple napisał(a):No ba gdyby nie Krosiu to pewnie bym się już w drzwi nie mieściła - hahahaha:evil_lol::evil_lol::evil_lol: P.S. Madzia widziałam ,że Medorka do konkursu wystawiłaś. Ja też zgłosiłam Krosia. Zaraz zagłosuję za tymi ślicznymi Medorkowymi oczkami:loveu: Widziałam:razz: Quote
apple Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Widziałam:razz: Spryciula!:loveu::evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 apple napisał(a):Spryciula!:loveu::evil_lol: To tyż mam we krwi:cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: Quote
bonita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witamy niedzielnie :) Śliczna pogoda dziś :loveu: Quote
apple Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='bonita']Witamy niedzielnie :) Śliczna pogoda dziś :loveu: Hej Hej! Prawda pogoda piękna ale nie ma mojej małej żabki bo pojechała na weekend:placz:. Na działeczkę i tam sobie biega już drugi dzień:cool3: Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 apple napisał(a):Hej Hej! Prawda pogoda piękna ale nie ma mojej małej żabki bo pojechała na weekend:placz:. Na działeczkę i tam sobie biega już drugi dzień:cool3: Tylko pozazdrościć w taką pogodę:loveu: Witamy:loveu: Quote
apple Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 madzia i medor napisał(a):Tylko pozazdrościć w taką pogodę:loveu: Witamy:loveu: Ale już mi się za nim ckni. Nikt mnie nie trąca łapką o spacerek. Nikt mi nie fuka i pluje w ucho. Ale juz nie długo wieczorkiem wraca moja źabulka i znów uwali mi się w nogi w nocy i się nie wyśpię. Jak jest to narzekam że nie mogę się przez niego wyspać a jak go nie ma to tęsknię niemożliwie.:loveu: I tak źle i tak nie dobrze. Quote
Medorowa Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 apple napisał(a):Ale już mi się za nim ckni. Nikt mnie nie trąca łapką o spacerek. Nikt mi nie fuka i pluje w ucho. Ale juz nie długo wieczorkiem wraca moja źabulka i znów uwali mi się w nogi w nocy i się nie wyśpię. Jak jest to narzekam że nie mogę się przez niego wyspać a jak go nie ma to tęsknię niemożliwie.:loveu: I tak źle i tak nie dobrze. :evil_lol: :evil_lol: Quote
mar....ka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Kronos sliczny i kawał chłopa z niego.W jakim jest wieku? Quote
bonita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='apple']Ale już mi się za nim ckni. Nikt mnie nie trąca łapką o spacerek. Nikt mi nie fuka i pluje w ucho. Ale juz nie długo wieczorkiem wraca moja źabulka i znów uwali mi się w nogi w nocy i się nie wyśpię. Jak jest to narzekam że nie mogę się przez niego wyspać a jak go nie ma to tęsknię niemożliwie.:loveu: I tak źle i tak nie dobrze. Nie dogodzisz:evil_lol: taka jest prawda:p Witanko :) Quote
apple Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 [quote name='bonita']Nie dogodzisz:evil_lol: taka jest prawda:p Witanko :) cześć Kochana!!!! No racja i co zrobić taki los posiadacza boksera. Po prostu kochasz mimo wszystko:loveu::loveu::loveu: Quote
Medorowa Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 apple napisał(a):cześć Kochana!!!! No racja i co zrobić taki los posiadacza boksera. Po prostu kochasz mimo wszystko:loveu::loveu::loveu: Ot cała prawda:loveu: :loveu: :loveu: Ale Kronosiu już chyba w domciu, więc foteczki:cool3: Quote
apple Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 madzia i medor napisał(a):Ot cała prawda:loveu: :loveu: :loveu: Ale Kronosiu już chyba w domciu, więc foteczki:cool3: Jak zrobię to powstawiam! Ale do fotografowania Krosia to trzeba mieć specjalne kursy:lol::evil_lol: Quote
Agnieszka PPP Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Witam:p Piekny piesio:loveu: :loveu: przewaliłm całą galerię:p z fotki z dzieciństwa bardzo przypomina brata mojej Almy:crazyeye: A może jest bratem:cool3: Quote
apple Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Agnieszka PPP napisał(a):Witam:p Piekny piesio:loveu: :loveu: przewaliłm całą galerię:p z fotki z dzieciństwa bardzo przypomina brata mojej Almy:crazyeye: A może jest bratem:cool3:Witamy u Nas!!!! Co do brata to Krosiu jest dobrym bratem wszystkich boksiów :loveu::evil_lol:! Ale kto wie:cool3:? A skąd jesteście? Quote
agbar Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 halo:) wpadlam z rewizyta:) obejrzalam foty..slodki ogoniasty faflun:loveu: Quote
bonita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzień doberek :) Ale dziś mamy ładnie, tak jak wczoraj i przedwczoraj :loveu: Quote
apple Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 dealer napisał(a):halo:) wpadlam z rewizyta:) obejrzalam foty..slodki ogoniasty faflun:loveu: No ja myśle! A krosiu jest po prostu Mister Universum:evil_lol::lol::loveu: Quote
apple Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='bonita']Dzień doberek :) Ale dziś mamy ładnie, tak jak wczoraj i przedwczoraj :loveu: Cześć Bonitka i jak tam kawka u dealerka? Pijemy? A co do pogody to - Na spacer marsz wszyscy posiadacze boksiów!!!! A nie bąki mi tu zbijać:evil_lol: Quote
apple Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 [quote name='bonita']Cześć :) Przyszłam z rewizytą :grin: O jak miło! hahahah! A tak poza tym to przeglądam Waszą galeryjkę i jestem pod wrażeniem - śliczne psiaki!:loveu::loveu::loveu: Nie wiem który ładniejszy:roll: - wszystkie piekne, piekne, piękne..... Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 [quote name='apple'] dzien dobry......zaczełam od poczatku i na pierwszympalnie ujrzałam o takie oto cudenko..... dalej przerabiammmm jak nadrobie zaleglosci tez wyraze swoa skromna opinie:loveu: Quote
Agnieszka PPP Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 apple napisał(a):Witamy u Nas!!!! Co do brata to Krosiu jest dobrym bratem wszystkich boksiów :loveu::evil_lol:! Ale kto wie:cool3:? A skąd jesteście? Witam:p Moja Alma też koffffa wszystkie pesie:loveu: :loveu: My mieszkamy na podkarpaciu,a Alma jest rodem z Wrocławia:p Quote
ferraribox Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 A dlaczego mnie tu jeszcze nie było?Przebiegłam po fotkach i zapraszam do siebie:lol: Quote
Recommended Posts