jbk Posted October 24, 2009 Posted October 24, 2009 Japkowa, kobieto, podaj mi adres kurkowego forum, bo straciłam wraz z resztą danych..... A w ogóle, to dzień doberek z elektrowni! Quote
Alicja Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 [FONT=Arial]palcy mnie boleją :placz::placz::placz:[/FONT] Quote
apple Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 dbsst napisał(a): i wirujący sex :diabloti: [FONT=Century Gothic]Taaaa....z tym seksem to nie przesadzajmy:evil_lol: [/FONT] powiedz powiedz powiedz :diabloti: [FONT=Century Gothic]Zastanowię się:p[/FONT] to ja trzymam kciuki - oczywiście bezinteresownie :diabloti: [FONT=Century Gothic]Oczywiście:diabloti:[/FONT] heloł :p [FONT=Century Gothic]Witam szanowną Ciężarówkę:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Yana napisał(a):wieczorne witanko :loveu:[FONT=Century Gothic]Gdzie tam wieczór...po południe ledwie:evil_lol:[/FONT] Quote
apple Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 dbsst napisał(a):a ciebie nie ma i nie ma :diabloti: [FONT=Century Gothic]na grzybach byłam:p[/FONT] Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]na grzybach byłam:p[/FONT] wiem, ze na grzybach ale to nie zmienia faktu, że cie nie było i nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jak grzybki :p Quote
apple Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 dbsst napisał(a):wiem, ze na grzybach ale to nie zmienia faktu, że cie nie było i nie było :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i jak grzybki :p [FONT=Century Gothic]No rozumiem twoje rozgoryczenie moją nieobecnością ale nie wiem czy wiesz, że zbieranie grzybków wymaga niebycia i niebycia:evil_lol: Dobrze....zamrożone są:p[/FONT] Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]palcy mnie boleją :placz::placz::placz:[/FONT] .................................. :obrazic: Quote
apple Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]zaszłam do Ciebie zobaczyć jak sobie radzisz :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Z czym:roll:[/FONT] deer_1987 ja tez sie przywitam :-D[FONT=Century Gothic]A proszę Cię bardzo:loveu:[/FONT] Alicja [FONT=Arial]:razz::razz: są grzybki ??:roll:[/FONT][FONT=Century Gothic]yhy:p[/FONT] jbk Japkowa, kobieto, podaj mi adres kurkowego forum, bo straciłam wraz z resztą danych..... A w ogóle, to dzień doberek z elektrowni! [FONT=Century Gothic]Wyslę na pw;) O jakiej elektrowni ty mówisz:roll:[/FONT] credita Pozdrowionka;-)[FONT=Century Gothic]Booszzz ducha zobaczyłam:crazyeye: :loveu::loveu::loveu:[/FONT] Alicja [FONT=Arial]palcy mnie boleją :placz::placz::placz:[/FONT][FONT=Century Gothic]Puścić:p[/FONT] Quote
apple Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):.................................. :obrazic: [FONT=Century Gothic]nie fochaj.....szef mnie naszedl dlatego nie mogłam odpisać:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]nie fochaj.....szef mnie naszedl dlatego nie mogłam odpisać:evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial] palce !!!!!!!!!!!!!!!!! bolą :angryy:[/FONT] Quote
apple Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] palce !!!!!!!!!!!!!!!!! bolą :angryy:[/FONT] [FONT=Century Gothic]No co ty slepa:roll: napisałam już żeby puścić:roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No co ty slepa:roll: napisałam już żeby puścić:roll:[/FONT] [FONT=Arial] :mad:nic mi nie pisałaś ..... nie ślepam , tylko zaspana :p[/FONT] Quote
apple Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial] :mad:nic mi nie pisałaś ..... nie ślepam , tylko zaspana :p[/FONT] [FONT=Century Gothic]te....zaspana...looknij do góry, ino dokładnie:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]te....zaspana...looknij do góry, ino dokładnie:razz:[/FONT] [FONT=Arial]:roll:...widziałam :diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:roll:...widziałam :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]no to czego cygani?:razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]no to czego cygani?:razz:[/FONT] [FONT=Arial]widziałam jak napisałaś że mam popaczeć :diabloti: czekam na grzybki :diabloti:[/FONT] Quote
jonQuilla Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Z czym:roll:[/FONT] [FONT=Georgia]z moją wizytą chociażby :eviltong:[/FONT] Quote
dbsst Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]No rozumiem twoje rozgoryczenie moją nieobecnością ale nie wiem czy wiesz, że zbieranie grzybków wymaga niebycia i niebycia:evil_lol: Dobrze....zamrożone są:p[/FONT] to ja tu sie zamartwiam jak prawdziwa matka a ty taka niedobra :diabloti: a zdjęcie ze zbierania, czyszczenia, mrożenia? może masz ochotę wysłac mi grzyba :p Quote
apple Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]widziałam jak napisałaś że mam popaczeć :diabloti: czekam na grzybki :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]jakie grzybki?:diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted October 26, 2009 Author Posted October 26, 2009 jonQuilla napisał(a):[FONT=Georgia]z moją wizytą chociażby :eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Aaaaa...no to cieżko, ale jakoś daję radę:roll:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]jakie grzybki?:diabloti:[/FONT] [FONT=Arial] TE grzybki :diabloti:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 26, 2009 Posted October 26, 2009 czy to grzybki halucynogenne???:diabloti::diabloti: takie najlepsiejsze :evil_lol::evil_lol: siemankooo koffana :loveu: Quote
Recommended Posts