apple Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='deer_1987']a wiesz ze foty z aparatu trzeba zgrac i nam pokazac? [FONT=Century Gothic]Aaaaaaaaaaaaaaa:splat:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nie dysponuję takim:cool1: [/FONT] :roll:a jakimkolwiek??? Quote
apple Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='e.v.a']:roll:a jakimkolwiek??? [FONT=Century Gothic]A ty to byś wszystko chciała wiedzieć:eviltong:[/FONT] Quote
jbk Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Mam takie malutkie pytanko: tęskniłaś za mną? Quote
apple Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 jbk napisał(a):Mam takie malutkie pytanko: tęskniłaś za mną?a jak myslisz:cool3: Quote
zuzolandia Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Z mokrymi kudłami sztuk 3 przyszłam pedziec dobrywieczor :eviltong: Quote
jbk Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 Dzień dobry Jabłuszkowa kochana moja :) Śnieg sypie, ale co tam, psiaki lubią ;)) Quote
apple Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='zuzolandia']Z mokrymi kudłami sztuk 3 przyszłam pedziec dobrywieczor :eviltong: [FONT=Century Gothic]A skąd ty masz sztuki 3:crazyeye:[/FONT] Quote
apple Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='jbk']Dzień dobry Jabłuszkowa kochana moja :) Śnieg sypie, ale co tam, psiaki lubią ;)) [FONT=Century Gothic]nawet mi nie mów:roll: na letnich jeżdżę i codziennie się zastanawiam w drodze do domu ktore drzewo moje?:evil_lol:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [FONT=Arial]a ja dziś sie kielzałam na moście o 5.50 rano :diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ja dziś sie kielzałam na moście o 5.50 rano :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Faaaajnie miałaś:evil_lol: A foty masz:razz:[/FONT]:diabloti: Quote
Alicja Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Faaaajnie miałaś:evil_lol: A foty masz:razz:[/FONT]:diabloti: [FONT=Arial]taaaaa :diabloti:...sama se cykałam :diabloti:[/FONT] Quote
apple Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]taaaaa :diabloti:...sama se cykałam :diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Wiedziałam że jest gryfno dzioucha:evil_lol:[/FONT] Quote
e.v.a Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ty to byś wszystko chciała wiedzieć:eviltong:[/FONT] :lol:a chciała bym chciała :evil_lol::eviltong: czesc cukiereczku :loveu: Quote
apple Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='e.v.a']:lol:a chciała bym chciała :evil_lol::eviltong: czesc cukiereczku :loveu: [FONT=Century Gothic]A ja nie powiem:p Cześć Słoneczko:loveu::loveu:[/FONT] Quote
agbar Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Nie dawaj zadnych fot:diabloti:nie dawaj....nie dawaj....podszeptuje ci JAAAA:diabloti:nie dawaj:evil_lol: Dzien dobry moja mila:loveu: Quote
apple Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='deer_1987']i gdzie foty????????? [FONT=Century Gothic]Ciągle w tym samym miejscu:evil_lol:[/FONT] bonita No czeee :loveu:[FONT=Century Gothic]NOOOOO CZEEEEEEE MY LOVELY:loveu:[/FONT] agbar Nie dawaj zadnych fot:diabloti:nie dawaj....nie dawaj....podszeptuje ci JAAAA:diabloti:nie dawaj:evil_lol: Dzien dobry moja mila:loveu:[FONT=Century Gothic]A ja się zastanawiałam co to za upierdliwy głos z tyłu głowy...a to ty:evil_lol: Dzień Dobry najdroższa:loveu: widać, że wpadasz "czasem" bo foty były, ino mi zagadali:cool1:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A skąd ty masz sztuki 3:crazyeye:[/FONT] no przeca tyz mom kudły i tyz zmokły :diabloti::diabloti: pozdroo :loveu: Quote
apple Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='zuzolandia']no przeca tyz mom kudły i tyz zmokły :diabloti::diabloti: pozdroo :loveu: [FONT=Century Gothic]Iiiiiiii.....ty to nie masz kudłów....ty mosz piórka:diabloti:[/FONT] Quote
zuzolandia Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Iiiiiiii.....ty to nie masz kudłów....ty mosz piórka:diabloti:[/FONT] zwoł jak zwoł mokre to mokre :diabloti: Quote
taxelina Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 a moze Ty nie wiesz jak sie zdjecia zgrywa z aparatu i dlatego ich nie ma jeszcze tu? Quote
apple Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='zuzolandia']zwoł jak zwoł mokre to mokre :diabloti: [FONT=Century Gothic]Z tym nie podyskutuje:roll: nie miałam okazji pomacać:roll:[/FONT] Quote
apple Posted October 17, 2009 Author Posted October 17, 2009 [quote name='deer_1987']a moze Ty nie wiesz jak sie zdjecia zgrywa z aparatu i dlatego ich nie ma jeszcze tu? [FONT=Century Gothic]ojjj noooo....maruda z ciebie....dobra, zaraz wsawie:cool1:[/FONT] Quote
Recommended Posts