Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zuzolandia']Z mokrymi kudłami sztuk 3 przyszłam pedziec dobrywieczor :eviltong:
[FONT=Century Gothic]A skąd ty masz sztuki 3:crazyeye:[/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Dzień dobry Jabłuszkowa kochana moja :) Śnieg sypie, ale co tam, psiaki lubią ;))
[FONT=Century Gothic]nawet mi nie mów:roll: na letnich jeżdżę i codziennie się zastanawiam w drodze do domu ktore drzewo moje?:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]a ja dziś sie kielzałam na moście o 5.50 rano :diabloti:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Faaaajnie miałaś:evil_lol: A foty masz:razz:[/FONT]:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Faaaajnie miałaś:evil_lol: A foty masz:razz:[/FONT]:diabloti:

[FONT=Arial]taaaaa :diabloti:...sama se cykałam :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]taaaaa :diabloti:...sama se cykałam :diabloti:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Wiedziałam że jest gryfno dzioucha:evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A ty to byś wszystko chciała wiedzieć:eviltong:[/FONT]
:lol:a chciała bym chciała :evil_lol::eviltong:
czesc cukiereczku :loveu:

Posted

[quote name='e.v.a']:lol:a chciała bym chciała :evil_lol::eviltong:
czesc cukiereczku :loveu:
[FONT=Century Gothic]A ja nie powiem:p

Cześć Słoneczko:loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']i gdzie foty?????????
[FONT=Century Gothic]Ciągle w tym samym miejscu:evil_lol:[/FONT]

bonita No czeee :loveu:
[FONT=Century Gothic]NOOOOO CZEEEEEEE MY LOVELY:loveu:[/FONT]

agbar Nie dawaj zadnych fot:diabloti:nie dawaj....nie dawaj....podszeptuje ci JAAAA:diabloti:nie dawaj:evil_lol:

Dzien dobry moja mila:loveu:
[FONT=Century Gothic]A ja się zastanawiałam co to za upierdliwy głos z tyłu głowy...a to ty:evil_lol:

Dzień Dobry najdroższa:loveu: widać, że wpadasz "czasem" bo foty były, ino mi zagadali:cool1:
[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']no przeca tyz mom kudły i tyz zmokły :diabloti::diabloti:

pozdroo :loveu:
[FONT=Century Gothic]Iiiiiiii.....ty to nie masz kudłów....ty mosz piórka:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='zuzolandia']zwoł jak zwoł mokre to mokre :diabloti:
[FONT=Century Gothic]Z tym nie podyskutuje:roll: nie miałam okazji pomacać:roll:[/FONT]

Posted

[quote name='deer_1987']a moze Ty nie wiesz jak sie zdjecia zgrywa z aparatu i dlatego ich nie ma jeszcze tu?
[FONT=Century Gothic]ojjj noooo....maruda z ciebie....dobra, zaraz wsawie:cool1:[/FONT]