Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']:cool1: a nie jestescie??
ja jestem eszcze piekna i młoda :roll::roll::roll::roll:

No wiesz.....kwestia czasu:diabloti:
Starość nie radość a młodość nie wieczność:eviltong:

a szkoda
Czy ja wiem...czasem lepiej nie wiedzieć:evil_lol:

:evil_lol: eee tam japkowa prawie moja rowiesniczka :evil_lol:
Ojjj dziękuję Ci.....ale prawie robi wielką różnicę:evil_lol: niestety:roll:

No dobra... To ja jestem starawa...
eeeee tam ciotka pitolisz...wygladasz młodziej ode mnie:roll:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']jak to mowia.... stara ale jara

:grin::loveu::loveu::loveu::evil_lol::scared:

Buhahahahahaha....gopia:evil_lol:.....Przypomnę Ci to:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja']
Ja młodego nauczyłam nocnikowania latem czyli już po skończonym roczku ...z tym że dziecko z września :p po prostu zakładałam tylko majty na doopalona ... jak sie zlał to pokazywałam gdzie sie siq robi co by suche było i załapał :loveu:

ooo o tym samym mowilam ... to sie boją ze dywany perskie im zasikają :roll::roll::roll:

Posted

:shake:chwile człowieka nie ma bo idzie zarobić na opłate internetu :diabloti: a tu 3 strony o siuśkach i pampersach :mad:

Ja młodego nauczyłam nocnikowania latem czyli już po skończonym roczku ...z tym że dziecko z września :p po prostu zakładałam tylko majty na doopalona ... jak sie zlał to pokazywałam gdzie sie siq robi co by suche było i załapał :loveu:

Posted

[quote name='sota36']oprzepraszam - najstarsiejsza to ja jezdem - ale kichal to! Liczy sie wyglad! W koncu na niego trza sie napracowac!

Skoro tak twierdzisz:evil_lol:

deer_1987 tylko do szkoly sie pojdzie i juz 4 strony nadrabiania tu..
Normalka...z czasem przywykniesz:evil_lol:

Alicja chwile człowieka nie ma bo idzie zarobić na opłate internetu a tu 3 strony o siuśkach i pampersach

Ja młodego nauczyłam nocnikowania latem czyli już po skończonym roczku ...z tym że dziecko z września po prostu zakładałam tylko majty na doopalona ... jak sie zlał to pokazywałam gdzie sie siq robi co by suche było i załapał
No ja tez mam takiego plana co by do tego wrócić...ale właśnie jak sie zrobi troszkę cieplej...bo teraz za zimno na latanie z gołą i do tego mokrą doopą:roll:
ooo o tym samym mowilam ... to sie boją ze dywany perskie im zasikają
Ty nie bądź taka madra:eviltong:

Posted

no taaaaaaaaaa same gadki o zalywaniu i japko mie olało

kolejna niedobra i złą kobita phi phi

że jak niby Cię olałam...i gdzie?:roll:

Patrzaj...teraz masz swojego własnego posta z odpowiedzią:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']:shake:chwile człowieka nie ma bo idzie zarobić na opłate internetu :diabloti: a tu 3 strony o siuśkach i pampersach :mad:

No i ja, tak jak nasza szanowna gospodyni, zamierzam Młodą uczyć w ten sposób... Mam nadzieję,że wybierze... zawsze sucho, zawsze pewnie :evil_lol:

Cześć Jabłuszkowa!

Posted

[quote name='deer_1987']Pierwsza dzis!!!Nagrody brak:roll::evil_lol:

No i ja, tak jak nasza szanowna gospodyni, zamierzam Młodą uczyć w ten sposób... Mam nadzieję,że wybierze... zawsze sucho, zawsze pewnie :evil_lol:

Cześć Jabłuszkow
Buhahahahahahahah dobre:evil_lol: