apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon']:cool1: a nie jestescie?? ja jestem eszcze piekna i młoda :roll::roll::roll::roll: No wiesz.....kwestia czasu:diabloti: Starość nie radość a młodość nie wieczność:eviltong: a szkodaCzy ja wiem...czasem lepiej nie wiedzieć:evil_lol: :evil_lol: eee tam japkowa prawie moja rowiesniczka :evil_lol:Ojjj dziękuję Ci.....ale prawie robi wielką różnicę:evil_lol: niestety:roll: No dobra... To ja jestem starawa... eeeee tam ciotka pitolisz...wygladasz młodziej ode mnie:roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 evaxon napisał(a):jak to mowia.... stara ale jara :grin::loveu::loveu::loveu::evil_lol::scared: :crazyeye: buhahahahahahaaaaa :mad: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon']jak to mowia.... stara ale jara :grin::loveu::loveu::loveu::evil_lol::scared: Buhahahahahaha....gopia:evil_lol:.....Przypomnę Ci to:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 evaxon napisał(a)::siara::evil_lol: I co tera goopa rżniesz? :cool3: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']I co tera goopa rżniesz? :cool3: Ona tak zawsze....przyzwyczaisz się:evil_lol: Quote
sota36 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 oprzepraszam - najstarsiejsza to ja jezdem - ale kichal to! Liczy sie wyglad! W koncu na niego trza sie napracowac! Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):I co tera goopa rżniesz? :cool3: :eggface:ze kto ??? ze niby ja??:niewiem: :evil_lol: Quote
taxelina Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 tylko do szkoly sie pojdzie i juz 4 strony nadrabiania tu.. :D Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 deer_1987 napisał(a):tylko do szkoly sie pojdzie i juz 4 strony nadrabiania tu.. :D to po co tam chodzisz???:diabloti::diabloti: Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 no taaaaaaaaaa same gadki o zalywaniu i japko mie olało :placz: kolejna niedobra i złą kobita phi phi :eviltong::eviltong: Quote
taxelina Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 evaxon napisał(a):to po co tam chodzisz???:diabloti::diabloti: zeby miec jakies wyksztalcenie :eviltong: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja'] Ja młodego nauczyłam nocnikowania latem czyli już po skończonym roczku ...z tym że dziecko z września :p po prostu zakładałam tylko majty na doopalona ... jak sie zlał to pokazywałam gdzie sie siq robi co by suche było i załapał :loveu: ooo o tym samym mowilam ... to sie boją ze dywany perskie im zasikają :roll::roll::roll: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 :shake:chwile człowieka nie ma bo idzie zarobić na opłate internetu :diabloti: a tu 3 strony o siuśkach i pampersach :mad: Ja młodego nauczyłam nocnikowania latem czyli już po skończonym roczku ...z tym że dziecko z września :p po prostu zakładałam tylko majty na doopalona ... jak sie zlał to pokazywałam gdzie sie siq robi co by suche było i załapał :loveu: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='sota36']oprzepraszam - najstarsiejsza to ja jezdem - ale kichal to! Liczy sie wyglad! W koncu na niego trza sie napracowac! Skoro tak twierdzisz:evil_lol: deer_1987 tylko do szkoly sie pojdzie i juz 4 strony nadrabiania tu.. Normalka...z czasem przywykniesz:evil_lol: Alicja chwile człowieka nie ma bo idzie zarobić na opłate internetu a tu 3 strony o siuśkach i pampersach Ja młodego nauczyłam nocnikowania latem czyli już po skończonym roczku ...z tym że dziecko z września po prostu zakładałam tylko majty na doopalona ... jak sie zlał to pokazywałam gdzie sie siq robi co by suche było i załapał No ja tez mam takiego plana co by do tego wrócić...ale właśnie jak sie zrobi troszkę cieplej...bo teraz za zimno na latanie z gołą i do tego mokrą doopą:roll: ooo o tym samym mowilam ... to sie boją ze dywany perskie im zasikają Ty nie bądź taka madra:eviltong: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 no taaaaaaaaaa same gadki o zalywaniu i japko mie olało kolejna niedobra i złą kobita phi phi że jak niby Cię olałam...i gdzie?:roll: Patrzaj...teraz masz swojego własnego posta z odpowiedzią:evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon']a niby dlaczego ?:eviltong: Bo nie dobrze byc za bardzo do przodu:eviltong: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple'] Ty nie bądź taka madra:eviltong: a niby dlaczego ?:eviltong: Quote
Iza i Avanti Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 [quote name='Alicja']:shake:chwile człowieka nie ma bo idzie zarobić na opłate internetu :diabloti: a tu 3 strony o siuśkach i pampersach :mad: Ja młodego nauczyłam nocnikowania latem czyli już po skończonym roczku ...z tym że dziecko z września :p po prostu zakładałam tylko majty na doopalona ... jak sie zlał to pokazywałam gdzie sie siq robi co by suche było i załapał :loveu: No i ja, tak jak nasza szanowna gospodyni, zamierzam Młodą uczyć w ten sposób... Mam nadzieję,że wybierze... zawsze sucho, zawsze pewnie :evil_lol: Cześć Jabłuszkowa! Quote
apple Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 [quote name='deer_1987']Pierwsza dzis!!!Nagrody brak:roll::evil_lol: No i ja, tak jak nasza szanowna gospodyni, zamierzam Młodą uczyć w ten sposób... Mam nadzieję,że wybierze... zawsze sucho, zawsze pewnie :evil_lol: Cześć JabłuszkowBuhahahahahahahah dobre:evil_lol: Quote
apple Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 jbk napisał(a):Cześć Jabłko :)) :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
aneczka23 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ha, i nawet my tu byliśmy. Ja też chce dzidzie siusiającą :multi: Quote
Recommended Posts