apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']Ależ ja się cieszę! Muszę skakać HOPSA HOPSA!!:loveu: matko:roll:....nie skacz jeszcze se nóżke złamiesz:evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']A w ogóle to mi się siku chce........ A nie mam czasu wyjść, bo klient za klientem........... POŻYCZ PAMPERSA! Mam tylko Happy , Pampersy za drogie......trza oszczędzać...kryzys idzie:evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='zuzolandia']chyba AZ tak nie masz tej klienteli skoro łazisz po dogo :diabloti::diabloti: niy cygań:diabloti:...... witaj Japuszkoo ...bele do wiosnyyyyyyyyy.......mysle ze w kwietniu damy czaduuuu :multi::multi: Buhahahahahahahaha Ina!:evil_lol: Wiesz że ja to na bank:p Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon']:loveu:czesc jabłeczniku :loveu: Achhhhh witaj Ewuniu:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple']Mam tylko Happy , Pampersy za drogie......trza oszczędzać...kryzys idzie:evil_lol: A jak się spisują? :roll: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A jak się spisują? :roll: Tz ja to robię na takiej zasadzie, że na dzień zakładam jej Happy które spisują sie całkiem faaajnie....no wiadomo to nie Pampers wiec trzeba jej co max 3 h zmieniać bo moga przebrać jeśli dużo sika. jesli tak średnio to dłużej....z resztą to widać jak są pełne...ale co ja ci będę mówić. a pampersy zakładam tylko na noc......wychodzi mnie duuuuużo taniej bo za duża paczke Happy płace 38 zł a jest tam więcej peluch niż w papmpersie. Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple']Tz ja to robię na takiej zasadzie, że na dzień zakładam jej Happy które spisują sie całkiem faaajnie....no wiadomo to nie Pampers wiec trzeba jej co max 3 h zmieniać bo moga przebrać jeśli dużo sika. jesli tak średnio to dłużej....z resztą to widać jak są pełne...ale co ja ci będę mówić. a pampersy zakładam tylko na noc......wychodzi mnie duuuuużo taniej bo za duża paczke Happy płace 38 zł a jest tam więcej peluch niż w papmpersie. No patrz! Jeszcze się czegoś na starość nauczę :evil_lol: A jak z nocnikiem? Bo Zuzeł w dalszym ciągu odmawia współpracy :diabloti: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']No patrz! Jeszcze się czegoś na starość nauczę :evil_lol: A jak z nocnikiem? Bo Zuzeł w dalszym ciągu odmawia współpracy :diabloti: To tak jakby się zmówiły:evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon']a na golasa je puscic posikaja sie pare razy i zaczna wspołpracowac z nocnikiem :p widać, ze nie znasz Naszych córek.....prędzej zalejemy sąsiada niż to się stanie tą drogą:evil_lol: cześć Ewa:loveu: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 a na golasa je puscic posikaja sie pare razy i zaczna wspołpracowac z nocnikiem :p Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple']widać, ze nie znasz Naszych córek.....prędzej zalejemy sąsiada niż to się stanie tą drogą:evil_lol: cześć Ewa:loveu: Albo psy potopimy... To są okropne uparciuchy! I jedna i druga :evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Albo psy potopimy... To są okropne uparciuchy! I jedna i druga :evil_lol: dokładnie...tym bardziej że ja juz tak próbowałam.....efekt.....zmiana dywanu:roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple']dokładnie...tym bardziej że ja juz tak próbowałam.....efekt.....zmiana dywanu:roll: Ja dywanów nie mam... Ale Zuzeł już na swoich siuśkach po panelach się ślizgała :p Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):Ja dywanów nie mam... Ale Zuzeł już na swoich siuśkach po panelach się ślizgała :p :grin: nie zazdroszcze wam dziewczyny :evil_lol:póki co ubawiłam sie po pachy :evil_lol: bo chwilowo nie mam w planach potomka :roll: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Ja dywanów nie mam... Ale Zuzeł już na swoich siuśkach po panelach się ślizgała :p Ala też...na płytkach balety odstawiała:evil_lol: raz wykręciła nawet potrójnego tulupa:evil_lol: nie zazdroszcze wam dziewczyny :evil_lol:póki co ubawiłam sie po pachy :evil_lol: bo chwilowo nie mam w planach potomka Ty się smiej:evil_lol:....pogadamy za pre lat....wtedy my z Izą się będziemy śmiały...poczekaj:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple']Ala też...na płytkach balety odstawiała:evil_lol: raz wykręciła nawet potrójnego tulupa:evil_lol: Ty się smiej:evil_lol:....pogadamy za pre lat....wtedy my z Izą się będziemy śmiały...poczekaj:diabloti: Jabcokowa! A może już zaczniemy po cichu.... Bo wiesz... Najpierw kupy po pachy :evil_lol: później siuśki na podłogach :evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! A może już zaczniemy po cichu.... Bo wiesz... Najpierw kupy po pachy :evil_lol: później siuśki na podłogach :evil_lol: Dobra...ale tak po cichu żeby Effa nie slyszała......:roll: Bo pomysli że jesteśmy złośliwe cucUs:diabloti: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple']Ty się smiej:evil_lol:....pogadamy za pre lat....wtedy my z Izą się będziemy śmiały...poczekaj:diabloti: mam nadzieje ze to pare to wiecej niz 2 :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple']Dobra...ale tak po cichu żeby Effa nie slyszała......:roll: Bo pomysli że jesteśmy złośliwe cucUs:diabloti: :cool1: a nie jestescie?? ja jestem eszcze piekna i młoda :roll::roll::roll::roll: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='evaxon']mam nadzieje ze to pare to wiecej niz 2 :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: No wiesz.....tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 evaxon napisał(a)::cool1: a nie jestescie?? ja jestem eszcze piekna i młoda :roll::roll::roll::roll: A my jesteśmy piękne i trochę starawe :evil_lol: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple']No wiesz.....tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą:evil_lol: :roll:a szkoda:roll: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):A my jesteśmy piękne i trochę starawe :evil_lol: :evil_lol: eee tam japkowa prawie moja rowiesniczka :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 evaxon napisał(a)::evil_lol: eee tam japkowa prawie moja rowiesniczka :evil_lol: No dobra... To ja jestem starawa... :roll: Quote
e.v.a Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):No dobra... To ja jestem starawa... :roll: jak to mowia.... stara ale jara :grin::loveu::loveu::loveu::evil_lol::scared: Quote
Recommended Posts