Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']A w ogóle to mi się siku chce........ A nie mam czasu wyjść, bo klient za klientem........... POŻYCZ PAMPERSA!
Mam tylko Happy , Pampersy za drogie......trza oszczędzać...kryzys idzie:evil_lol:

Posted

[quote name='zuzolandia']chyba AZ tak nie masz tej klienteli skoro łazisz po dogo :diabloti::diabloti: niy cygań:diabloti:......

witaj Japuszkoo ...bele do wiosnyyyyyyyyy.......mysle ze w kwietniu damy czaduuuu :multi::multi:
Buhahahahahahahaha Ina!:evil_lol:

Wiesz że ja to na bank:p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A jak się spisują? :roll:
Tz ja to robię na takiej zasadzie, że na dzień zakładam jej Happy które spisują sie całkiem faaajnie....no wiadomo to nie Pampers wiec trzeba jej co max 3 h zmieniać bo moga przebrać jeśli dużo sika. jesli tak średnio to dłużej....z resztą to widać jak są pełne...ale co ja ci będę mówić. a pampersy zakładam tylko na noc......wychodzi mnie duuuuużo taniej bo za duża paczke Happy płace 38 zł a jest tam więcej peluch niż w papmpersie.

Posted

[quote name='apple']Tz ja to robię na takiej zasadzie, że na dzień zakładam jej Happy które spisują sie całkiem faaajnie....no wiadomo to nie Pampers wiec trzeba jej co max 3 h zmieniać bo moga przebrać jeśli dużo sika. jesli tak średnio to dłużej....z resztą to widać jak są pełne...ale co ja ci będę mówić. a pampersy zakładam tylko na noc......wychodzi mnie duuuuużo taniej bo za duża paczke Happy płace 38 zł a jest tam więcej peluch niż w papmpersie.

No patrz! Jeszcze się czegoś na starość nauczę :evil_lol: A jak z nocnikiem? Bo Zuzeł w dalszym ciągu odmawia współpracy :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No patrz! Jeszcze się czegoś na starość nauczę :evil_lol: A jak z nocnikiem? Bo Zuzeł w dalszym ciągu odmawia współpracy :diabloti:

To tak jakby się zmówiły:evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']a na golasa je puscic posikaja sie pare razy i zaczna wspołpracowac z nocnikiem :p

widać, ze nie znasz Naszych córek.....prędzej zalejemy sąsiada niż to się stanie tą drogą:evil_lol:

cześć Ewa:loveu:

Posted

[quote name='apple']widać, ze nie znasz Naszych córek.....prędzej zalejemy sąsiada niż to się stanie tą drogą:evil_lol:

cześć Ewa:loveu:

Albo psy potopimy... To są okropne uparciuchy! I jedna i druga :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Albo psy potopimy... To są okropne uparciuchy! I jedna i druga :evil_lol:

dokładnie...tym bardziej że ja juz tak próbowałam.....efekt.....zmiana dywanu:roll:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Ja dywanów nie mam... Ale Zuzeł już na swoich siuśkach po panelach się ślizgała :p

:grin:

nie zazdroszcze wam dziewczyny :evil_lol:póki co ubawiłam sie po pachy :evil_lol: bo chwilowo nie mam w planach potomka :roll:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ja dywanów nie mam... Ale Zuzeł już na swoich siuśkach po panelach się ślizgała :p

Ala też...na płytkach balety odstawiała:evil_lol: raz wykręciła nawet potrójnego tulupa:evil_lol:

nie zazdroszcze wam dziewczyny :evil_lol:póki co ubawiłam sie po pachy :evil_lol: bo chwilowo nie mam w planach potomka
Ty się smiej:evil_lol:....pogadamy za pre lat....wtedy my z Izą się będziemy śmiały...poczekaj:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Ala też...na płytkach balety odstawiała:evil_lol: raz wykręciła nawet potrójnego tulupa:evil_lol:

Ty się smiej:evil_lol:....pogadamy za pre lat....wtedy my z Izą się będziemy śmiały...poczekaj:diabloti:

Jabcokowa! A może już zaczniemy po cichu.... Bo wiesz... Najpierw kupy po pachy :evil_lol: później siuśki na podłogach :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jabcokowa! A może już zaczniemy po cichu.... Bo wiesz... Najpierw kupy po pachy :evil_lol: później siuśki na podłogach :evil_lol:

Dobra...ale tak po cichu żeby Effa nie slyszała......:roll: Bo pomysli że jesteśmy złośliwe cucUs:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Ty się smiej:evil_lol:....pogadamy za pre lat....wtedy my z Izą się będziemy śmiały...poczekaj:diabloti:
mam nadzieje ze to pare to wiecej niz 2 :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='apple']Dobra...ale tak po cichu żeby Effa nie slyszała......:roll: Bo pomysli że jesteśmy złośliwe cucUs:diabloti:
:cool1: a nie jestescie??
ja jestem eszcze piekna i młoda :roll::roll::roll::roll:

Posted

[quote name='evaxon']mam nadzieje ze to pare to wiecej niz 2 :roll::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No wiesz.....tego to nawet najstarsi górale nie wiedzą:evil_lol: