Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
A idolki niet! Olała Ci e! :eviltong:

Iza i Avanti napisał(a):
Noooooooooooo, nie wiem... O to to musisz do Jabcokowej dzwonić... :evil_lol:

Już nie żyję, to nie zadzwonię....... Chyba, że łańcuchami :diabloti:

Posted

Cześć pijaczki wy moje:loveu: a co to za okazja że tak tu się lało strumieniami?

Wybaczcie że nie odpisuje każdej z osobna ale teraz nie mam siłóff.....odpiszę z pracy......jak przetrwam..........a na razie oznajmiam ze nikogo nie olewam:eviltong: i DzoŁankę baaaaaaaardzo koffam
:loveu:

Posted

[quote name='apple']Cześć pijaczki wy moje:loveu: a co to za okazja że tak tu się lało strumieniami?

Wybaczcie że nie odpisuje każdej z osobna ale teraz nie mam siłóff.....odpiszę z pracy......jak przetrwam..........a na razie oznajmiam ze nikogo nie olewam:eviltong: i DzoŁankę baaaaaaaardzo koffam:loveu:

:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

:biggrina::-D:iloveyou::angel::sweetCyb::bigcool::ylsuper::Cool!::jumpie:

Posted

[quote name='apple']Cześć pijaczki wy moje:loveu: a co to za okazja że tak tu się lało strumieniami?

Wybaczcie że nie odpisuje każdej z osobna ale teraz nie mam siłóff.....odpiszę z pracy......jak przetrwam..........a na razie oznajmiam ze nikogo nie olewam:eviltong: i DzoŁankę baaaaaaaardzo koffam:loveu:

Brak okazji też jest okazją! :p

Posted

[quote name='jbk']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

:biggrina::-D:iloveyou::angel::sweetCyb::bigcool::ylsuper::Cool!::jumpie:Spokojnie DżoŁana jeszcze Ci serducho wyskoczy:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']..jedzą piją ...lulki palą ...tańce , hulanki , swawole :roll:

cze Dżapuszko :p

I to wszystko beze mnie.....fstydźcie sie:cool1:

Medorowa Witaj pracusiu:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:
cześć leniuchu:loveu:

Posted

[quote name='jbk']A w ogóle to mi się siku chce........ A nie mam czasu wyjść, bo klient za klientem........... POŻYCZ PAMPERSA!

chyba AZ tak nie masz tej klienteli skoro łazisz po dogo :diabloti::diabloti: niy cygań:diabloti:......

witaj Japuszkoo ...bele do wiosnyyyyyyyyy.......mysle ze w kwietniu damy czaduuuu :multi::multi: