Iza i Avanti Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):Wirtualne? Niech będzie i takie, jak nie ma innego ;) :beerchug::beerchug::beerchug: Quote
e.v.a Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):Wirtualne? Niech będzie i takie, jak nie ma innego ;) trzeba sobie radzic :knajpa: Quote
sota36 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 jbk napisał(a):Wirtualne? Niech będzie i takie, jak nie ma innego ;)a moze fiolecik Roti?:drinking: Quote
jbk Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Iza i Avanti napisał(a):a kcesz pifko? Masz! :evil_lol: Wirtualne? Niech będzie i takie, jak nie ma innego ;) Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jbk napisał(a):IDOLKO! Przyszłam do Cię :) A idolki niet! Olała Ci e! :eviltong: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):A idolki niet! Olała Ci e! :eviltong: Myślisz, że już mnie nie kofffa? :placz::placz::placz: :flaming: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Iza i Avanti napisał(a):A idolki niet! Olała Ci e! :eviltong: Iza i Avanti napisał(a):Noooooooooooo, nie wiem... O to to musisz do Jabcokowej dzwonić... :evil_lol: Już nie żyję, to nie zadzwonię....... Chyba, że łańcuchami :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jbk napisał(a):Myślisz, że już mnie nie kofffa? :placz::placz::placz: :flaming: Noooooooooooo, nie wiem... O to to musisz do Jabcokowej dzwonić... :evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 Cześć pijaczki wy moje:loveu: a co to za okazja że tak tu się lało strumieniami? Wybaczcie że nie odpisuje każdej z osobna ale teraz nie mam siłóff.....odpiszę z pracy......jak przetrwam..........a na razie oznajmiam ze nikogo nie olewam:eviltong: i DzoŁankę baaaaaaaardzo koffam:loveu: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Brak okazji też jest okazją! :pZapamiętam tę złota myśl:evil_lol: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple']Cześć pijaczki wy moje:loveu: a co to za okazja że tak tu się lało strumieniami? Wybaczcie że nie odpisuje każdej z osobna ale teraz nie mam siłóff.....odpiszę z pracy......jak przetrwam..........a na razie oznajmiam ze nikogo nie olewam:eviltong: i DzoŁankę baaaaaaaardzo koffam:loveu: :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :biggrina::-D:iloveyou::angel::sweetCyb::bigcool::ylsuper::Cool!::jumpie: Quote
Iza i Avanti Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple']Cześć pijaczki wy moje:loveu: a co to za okazja że tak tu się lało strumieniami? Wybaczcie że nie odpisuje każdej z osobna ale teraz nie mam siłóff.....odpiszę z pracy......jak przetrwam..........a na razie oznajmiam ze nikogo nie olewam:eviltong: i DzoŁankę baaaaaaaardzo koffam:loveu: Brak okazji też jest okazją! :p Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: :biggrina::-D:iloveyou::angel::sweetCyb::bigcool::ylsuper::Cool!::jumpie:Spokojnie DżoŁana jeszcze Ci serducho wyskoczy:evil_lol: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='deer_1987']ale tu posty leca... Jak lecą?:roll: Quote
Medorowa Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Witaj pracusiu:cool1::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 ..jedzą piją ...lulki palą ...tańce , hulanki , swawole :roll: cze Dżapuszko :p Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 [quote name='Alicja']..jedzą piją ...lulki palą ...tańce , hulanki , swawole :roll: cze Dżapuszko :p I to wszystko beze mnie.....fstydźcie sie:cool1: Medorowa Witaj pracusiu:cool1::diabloti::diabloti::diabloti:cześć leniuchu:loveu: Quote
apple Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 deer_1987 napisał(a):spam jest i leca posty - coraz wiecej ich :D :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='apple']Spokojnie DżoŁana jeszcze Ci serducho wyskoczy:evil_lol: Ależ ja się cieszę! Muszę skakać HOPSA HOPSA!!:loveu: Quote
jbk Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 A w ogóle to mi się siku chce........ A nie mam czasu wyjść, bo klient za klientem........... POŻYCZ PAMPERSA! Quote
taxelina Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 spam jest i leca posty - coraz wiecej ich :D Quote
zuzolandia Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 [quote name='jbk']A w ogóle to mi się siku chce........ A nie mam czasu wyjść, bo klient za klientem........... POŻYCZ PAMPERSA! chyba AZ tak nie masz tej klienteli skoro łazisz po dogo :diabloti::diabloti: niy cygań:diabloti:...... witaj Japuszkoo ...bele do wiosnyyyyyyyyy.......mysle ze w kwietniu damy czaduuuu :multi::multi: Quote
Recommended Posts