apple Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Alicja']Czy ktoś podaje tu kawę ??No pewnie:p For juuu:loveu: Quote
Medorowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 [quote name='apple'] A czy ty kiedykolwiek wiedziałaś?:evil_lol: Zdarzało się, zdarzało:grins::grins::grins: Ja też jestem na diecie, tzn. zaczynam od dziś po raz czwarty w tym roku:roll: Quote
apple Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Medorowa']Zdarzało się, zdarzało:grins::grins::grins: Ja też jestem na diecie, tzn. zaczynam od dziś po raz czwarty w tym roku:roll: To akurat nie jest dobra reklama:evil_lol: I ty też nie grzesz Medorowa!:mad: Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Wiesz co, Jabłuszkowa? Powinnaś dostać żółtą kartkę! Nam nie pozwalasz o żarciu, a sama podajesz kawę z BITĄ ŚMIETANĄ!! :diabloti: Quote
apple Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 [quote name='Alicja']:pprzyszłam chlipnąć kawusi ;)..... chlipej;) Quote
e.v.a Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 byłam sie odstersowac:cool1::cool1::cool1::cool1: co slychac? u was tez pogoda do d..??? Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 evaxon napisał(a):byłam sie odstersowac:cool1::cool1::cool1::cool1: co slychac? u was tez pogoda do d..??? Do wielkiej nawet bym powiedziała ;) Quote
jbk Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 evaxon napisał(a):mi nawet zakupy nie poprawily humoru :roll::roll::roll: Ja nie mam czasu na zakupy teraz przy rocznych, psiakostka..... Quote
e.v.a Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 jbk napisał(a):Do wielkiej nawet bym powiedziała ;) mi nawet zakupy nie poprawily humoru :roll::roll::roll: Quote
taxelina Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Witanko!! Ale mam tu dzis wiecej czasu, dopiero na 14:40 szkola :D Quote
apple Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Doberek kochani:loveu: DżoŁanko to że ja nie moge nie znaczy że Ala "przecinkowa" nie może...jej to nawet nie zaszkodzi fuuura czekolady.:eviltong: Effcia.....nie wierzę, ze zakupy nie poprawią Ci humoru:evil_lol: Deer......no to smigaj po dogo ale ta co by huczało:evil_lol: Quote
Agniest Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 :multi::multi::multi: Cześć Japuszkowa tak króciutko, ale chcę żebys wiedziała, że o tobie pamiętam ;) Quote
apple Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='Agniest']:multi::multi::multi: Cześć Japuszkowa tak króciutko, ale chcę żebys wiedziała, że o tobie pamiętam ;)Wim......przeca jo to wszystko wim:loveu: agbar Witaj Jabluszkowa:multi: a dlaczemu ty pomylilas zawod?:cool3:aaaaaa no bo: z wykształcenia jestem przedszolanka i nauczycielem od 1-3, pracuję w biurze, a teraz jeszcze robie za prawnika.........masakra:evil_lol: P.S. Nie ma ktoś pod ręką prawnika na podorędziu do konsulatcji:roll: Quote
jbk Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Kochana, a czemu dogo pokazuje Twoje słoneczko gg jako żółte, a mojego nie? Quote
agbar Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Witaj Jabluszkowa:multi: a dlaczemu ty pomylilas zawod?:cool3: Quote
apple Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='jbk']Kochana, a czemu dogo pokazuje Twoje słoneczko gg jako żółte, a mojego nie? Hmmm a masz właczone gg na dostępny?:roll: Albo jesteś ustawiona na niewidocznym....no albo podałaś zły nr gg na Dogo:roll: Quote
jbk Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 [quote name='apple']Hmmm a masz właczone gg na dostępny?:roll: Albo jesteś ustawiona na niewidocznym....no albo podałaś zły nr gg na Dogo:roll: Mam dostępny i podałam dobry :( Może to temu, że nowe gg? Quote
jbk Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 agbar napisał(a):Jezdem niewidzialna:roll: Udajesz niedostępną? :diabloti: Quote
apple Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='agbar']Jezdem niewidzialna:roll: No przecież Ci odpisałam:evil_lol: Ślepoczkou!:loveu: Quote
apple Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 [quote name='jbk']Mam dostępny i podałam dobry :( Może to temu, że nowe gg? Hmmmmm....to nie powinno mieć znaczenia....ale kto wie?:roll: Quote
apple Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Spadam dziewczynki do obowiązków....wapdne z pracy jak czas pozwoli.....Paaaaaa całusów 102:loveu: Quote
Recommended Posts