Patisa Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Oj...dawno tutaj żadnych fotek nie widziałam...:razz: Quote
apple Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 [quote name='Alicja']:mad::mad::mad: No co.....przeciez ty jesteś jak przecineczek:roll: jbk Jestem w domku i robię obiadek ;-)Co dobrego?:razz: majoka bry jabłuszkowa!!!!Co Ty tam znowu rozprowadzasz, pewnie mnie coś ominęło!!! aaaa same androny:evil_lol: Witaj:loveu: anitaaa i bartis Witamy się :loveu::loveu:My też:loveu: Patisa Oj...dawno tutaj żadnych fotek nie widziałam...:razz:A ta znowu mi tu statystyki wprowadza...akysz:evil_lol:;) Medorowa Witaj:loveu::loveu::loveu::loveu: Dzisiaj 21:27 evaxon czesc jabłuszko :razz::razz::razz:Cześć dziewuszki:loveu: Quote
Selket Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Cześć Jabłuszko:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Iza i Avanti Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Cześć Cioteczko! Śpisz??? :evil_lol: Quote
apple Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 Iv:loveu:...ty szalona kobieto:evil_lol: Witaj seketko:loveu: Ciotka Iza- nie śpię....Ala o to zadbała. Budziła się w nocy ze 4 razy......a okazało się że nie mogła baczka puscić.......i przez to mnie budziła:mdleje: Żonkilka- dzisiaj się przyda...padam na pysk:roll: Dziewczynki wkurza mnie ten brak multi a dzisiaj nie chce mi się kopiowac i wklejać....soki za taka forme odpowiedzi ale mam niechcieja:cool1: Quote
sota36 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Phi - niechcieja mo! tez mi cos! I tylko dzi! Phi - jo mom zawsze! Wiec nie zanizaj poziomu! Quote
apple Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='sota36']Phi - niechcieja mo! tez mi cos! I tylko dzi! Phi - jo mom zawsze! Wiec nie zanizaj poziomu! no ale ja ci nawet do pięt nie dorastam:evil_lol: Gdzież bym smiała się do Ciebie równac;) Quote
sota36 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 No! I to jest prawidlowa odpowiedz! Bom ja madra, piekna, zgrabna, sliczna, powabna, cudna, przepiekna, baaaaaaaardzo skromna! Skromnosc wrodzona, ale calkowicie nierozwinieta! Ale nikt az tak dosklonaly nie moze byc! nawet ja! Quote
Alicja Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 :hand: .....i leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee do roboty :placz: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 sota36 napisał(a):No! I to jest prawidlowa odpowiedz! Bom ja madra, piekna, zgrabna, sliczna, powabna, cudna, przepiekna, baaaaaaaardzo skromna! Skromnosc wrodzona, ale calkowicie nierozwinieta! Ale nikt az tak dosklonaly nie moze byc! nawet ja! buahahahahahahha najlepszy tekst jaki dziś czytałam :shiny::grin::lol!: :roflt::roflt::roflt: Quote
Iv_ Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 [quote name='jonQuilla']mam coś na otwarcie oczu :) :crazyeye: ło matko, Żonkilcia ja oczy to zminą wodą przemywałam :roll: ale myślisz, że ten szuwks też się nadaje na otwarcie, czyli przemycie oczu? :hmmmm: :diabloti: :diabloti: Quote
jbk Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 O Wy leniuchy! Ja tu ledwo żywa dotarłam, wszystko mi podchodzi do gardła, a odpowiedziałam na KAŻDY post, na trzy strony postów! Cześć Jabcokowa ;) Trzymaj kciuki, co by mi żołądek wariować przestał ;) Quote
zuzolandia Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 To sem ja Twoja ulubienica :evil_lol::evil_lol: Id:evil_lol:em do arbajtu dam sie zmolestowac geriatrykom ale nie na wycieraczce i napewno nie na schodach :diabloti:... KCM:loveu: Quote
sota36 Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Taaaaaa, co za bałamutnica, wszyndzie kaj wlindzie tam pisze KCM!!!! Quote
apple Posted January 28, 2009 Author Posted January 28, 2009 [quote name='sota36']No! I to jest prawidlowa odpowiedz! Bom ja madra, piekna, zgrabna, sliczna, powabna, cudna, przepiekna, baaaaaaaardzo skromna! Skromnosc wrodzona, ale calkowicie nierozwinieta! Ale nikt az tak dosklonaly nie moze byc! nawet ja! Buhahahahahahahaha Jola, ozłocę Cię i oprawię w ramki:loveu: Alicja :hand: .....i leceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee do roboty :placz:Wróciłaś już?:roll: jbk O Wy leniuchy! Ja tu ledwo żywa dotarłam, wszystko mi podchodzi do gardła, a odpowiedziałam na KAŻDY post, na trzy strony postów! Cześć Jabcokowa ;-) Trzymaj kciuki, co by mi żołądek wariować przestał ;-)szczymie;) A ty coś zjadłaś czy zaciążyłaś?:razz::diabloti: zuzolandia To sem ja Twoja ulubienica :evil_lol::evil_lol: Id:evil_lol:em do arbajtu dam sie zmolestowac geriatrykom ale nie na wycieraczce i napewno nie na schodach :diabloti:... KCM:loveu:Nooo nie wiedziałam że ty w takich suszkach gustujesz...no no no...ale człowiek uczy się caaałe życie:roll::evil_lol: JCT:loveu: sota36 Taaaaaa, co za bałamutnica, wszyndzie kaj wlindzie tam pisze KCM!!!! Zazdraszczasz bo juz nie masz na to wyłaczności:eviltong: Iza i Avanti Wieczór :loveu:Nie możliwe a co ty tu robisz......zabłądziłaś?:evil_lol: Quote
e.v.a Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 czesc japek :multi: cho na torta do mnie :P Quote
Iv_ Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Cześć i czołem :loveu: spytacie skąd się wzięłam... :crazyeye: a diabli wiedzą skąd..........:diabloti: Quote
jbk Posted January 29, 2009 Posted January 29, 2009 Jabłuszkowa idolko, jak się czujesz?? Wiesz, że pojutrze Cię napadnę o autograf? :diabloti: Quote
Recommended Posts