Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']Co to znaczy chora?? Szykuję dużo tysiaków na mordy różne ;)

Czarna najlepsza!! Z mlekiem fuuuuj ;)
Zbieraj zbieraj...jak tylko dojdę do siebie.......wracam do akcji:evil_lol:

No następna się nie zna:shake:

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']Zbieraj zbieraj...jak tylko dojdę do siebie.......wracam do akcji:evil_lol:

No następna się nie zna:shake:

Kawa musi być czarna, mocna i aromatyczna ;) Mleko jest dla dzieci ;)

Posted

[quote name='apple']Eeeeee tam nie znasz się i tyle:eviltong:

To co z Ciebie za kiler, jak musisz kawę rozcieńczać? :diabloti: I może jeszcze słodzisz? :diabloti:

Posted

[quote name='apple']No KILER KILERÓW:diabloti: Jak to mówią w telewizji : Pij mleko będziesz wielki:evil_lol:

Nie nie słodzę:roll: A co?:roll:

No właśnie, pij mleko będziesz wielki, chodzi o męski narząd, którego, mam nadzieję, nie posiadasz ;)

Pytam o cukier, bo to już by był szczyt wszystkiego ;)

Posted

[quote name='jbk']To co z Ciebie za kiler, jak musisz kawę rozcieńczać? :diabloti: I może jeszcze słodzisz? :diabloti:No KILER KILERÓW:diabloti: Jak to mówią w telewizji : Pij mleko będziesz wielki:evil_lol:

Nie nie słodzę:roll: A co?:roll:

Posted

[quote name='jbk']No właśnie, pij mleko będziesz wielki, chodzi o męski narząd, którego, mam nadzieję, nie posiadasz ;)

Pytam o cukier, bo to już by był szczyt wszystkiego ;)Posiadam:diabloti: swój prywatny:diabloti:

Posted

[quote name='apple']Nie:crazyeye: I dopiero teraz mi o tym mówisz:crazyeye:

Mówię Ci, lepiej wylej to mleko, a dolej rumu do kawy ;) Jak wystarczająco dużo rumu będzie, to narząd optycznie wymiar zwiększy :)

Posted

[quote name='jbk']Mówię Ci, lepiej wylej to mleko, a dolej rumu do kawy ;) Jak wystarczająco dużo rumu będzie, to narząd optycznie wymiar zwiększy :)ale to bedzie oszukaństwo:roll:

Posted

[quote name='apple']A jakie potem rozczarowanie:roll:

No cóź, z czegoś trzeba być zadowolonym ;) Po rumie cały świat wydaje się piękniejszy ;)

Posted

[quote name='jbk']No cóź, z czegoś trzeba być zadowolonym ;) Po rumie cały świat wydaje się piękniejszy ;)Hmmm gorzej następnego dnia:evil_lol:

aneczka23 Tu jak zwykle imprezka :multi: jak nie ciastka serwują, to winkiem obdzielą. żę też się spóźniłam znowu:cool1:
No ja nie wiem.....wyjatkowo spóźnialska jesteś....to chyba przez tą różnicę czasu:evil_lol: