apple Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='jbk']Co to znaczy chora?? Szykuję dużo tysiaków na mordy różne ;) Czarna najlepsza!! Z mlekiem fuuuuj ;) Zbieraj zbieraj...jak tylko dojdę do siebie.......wracam do akcji:evil_lol: No następna się nie zna:shake: Quote
jbk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Zbieraj zbieraj...jak tylko dojdę do siebie.......wracam do akcji:evil_lol: No następna się nie zna:shake: Kawa musi być czarna, mocna i aromatyczna ;) Mleko jest dla dzieci ;) Quote
jbk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Eeeeee tam nie znasz się i tyle:eviltong: To co z Ciebie za kiler, jak musisz kawę rozcieńczać? :diabloti: I może jeszcze słodzisz? :diabloti: Quote
apple Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='jbk']Kawa musi być czarna, mocna i aromatyczna ;) Mleko jest dla dzieci ;)Eeeeee tam nie znasz się i tyle:eviltong: Quote
jbk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']No KILER KILERÓW:diabloti: Jak to mówią w telewizji : Pij mleko będziesz wielki:evil_lol: Nie nie słodzę:roll: A co?:roll: No właśnie, pij mleko będziesz wielki, chodzi o męski narząd, którego, mam nadzieję, nie posiadasz ;) Pytam o cukier, bo to już by był szczyt wszystkiego ;) Quote
apple Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='jbk']To co z Ciebie za kiler, jak musisz kawę rozcieńczać? :diabloti: I może jeszcze słodzisz? :diabloti:No KILER KILERÓW:diabloti: Jak to mówią w telewizji : Pij mleko będziesz wielki:evil_lol: Nie nie słodzę:roll: A co?:roll: Quote
jbk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Posiadam:diabloti: swój prywatny:diabloti: Ale on nie zwiększy się przez picie mleka przez Ciebie :diabloti: Quote
apple Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='jbk']No właśnie, pij mleko będziesz wielki, chodzi o męski narząd, którego, mam nadzieję, nie posiadasz ;) Pytam o cukier, bo to już by był szczyt wszystkiego ;)Posiadam:diabloti: swój prywatny:diabloti: Quote
jbk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Nie:crazyeye: I dopiero teraz mi o tym mówisz:crazyeye: Mówię Ci, lepiej wylej to mleko, a dolej rumu do kawy ;) Jak wystarczająco dużo rumu będzie, to narząd optycznie wymiar zwiększy :) Quote
apple Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='jbk']Ale on nie zwiększy się przez picie mleka przez Ciebie :diabloti:Nie:crazyeye: I dopiero teraz mi o tym mówisz:crazyeye: Quote
jbk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']ale to bedzie oszukaństwo:roll: A tam zaraz oszukaństwo, zwykła sztuczka :) Quote
apple Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='jbk']Mówię Ci, lepiej wylej to mleko, a dolej rumu do kawy ;) Jak wystarczająco dużo rumu będzie, to narząd optycznie wymiar zwiększy :)ale to bedzie oszukaństwo:roll: Quote
apple Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='jbk']A tam zaraz oszukaństwo, zwykła sztuczka :) A jakie potem rozczarowanie:roll: Quote
aneczka23 Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Tu jak zwykle imprezka :multi: jak nie ciastka serwują, to winkiem obdzielą. żę też się spóźniłam znowu:cool1: Quote
jbk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']A jakie potem rozczarowanie:roll: No cóź, z czegoś trzeba być zadowolonym ;) Po rumie cały świat wydaje się piękniejszy ;) Quote
jbk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Hmmm gorzej następnego dnia:evil_lol: Ależ nie musisz aż tyle wypić ;) Quote
apple Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='jbk']No cóź, z czegoś trzeba być zadowolonym ;) Po rumie cały świat wydaje się piękniejszy ;)Hmmm gorzej następnego dnia:evil_lol: aneczka23 Tu jak zwykle imprezka :multi: jak nie ciastka serwują, to winkiem obdzielą. żę też się spóźniłam znowu:cool1:No ja nie wiem.....wyjatkowo spóźnialska jesteś....to chyba przez tą różnicę czasu:evil_lol: Quote
apple Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='jbk']Ależ nie musisz aż tyle wypić ;) U mnie w pracy tak zimno że chyba muszę:roll: Quote
jbk Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']U mnie w pracy tak zimno że chyba muszę:roll: To grzane winko ma mniej %, a grzeje dobrze :) Będzie lepsze :) Quote
apple Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='jbk']To grzane winko ma mniej %, a grzeje dobrze :) Będzie lepsze :) Ale nie mam:placz: Piję herbatkę z cytrynka:roll: Quote
apple Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='evaxon']czesc cytrynko :loveu: Cześć Maryśko:loveu: Quote
e.v.a Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 [quote name='apple']Cześć Maryśko:loveu: :smokin::smokin::smokin: Quote
apple Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 [quote name='evaxon']:smokin::smokin::smokin: I co mi smrodzisz?:nonono2: Quote
zuzolandia Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 A ja pije miete bo mnie cosik zle na żołądku....:placz: pewnie po wczorajszych cistaeczkach w robocie :shake: siemka Jabuszko :loveu: Quote
Recommended Posts