jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jonQuilla napisał(a):tutaj też emotujecie :cool3::eviltong::eviltong: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Indeed :) Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 :loveu: Jabco! Gdzie Ty??? :loveu: Quote
apple Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Iza i Avanti napisał(a):buuuuuuhahahahahahha :evil_lol: No to masz szefa... :roll:Ano taki prawdziwek mi się trafił:evil_lol: A do mnie się nie odezwałaś! O Ty Japco wyrodne! Ojjj nie gniewaj się......to nie specjalnie...to przeoczenie;) :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :obrazic: Effcia no co ty.....na mnie fochasz....przeciez wiesz że cię koffom:loveu: jbk Tęsknię......................................... ........................................ .................................................. ................ i nadal tęsknię........ Juz możesz przestać- JESTEM:multi: evaxon :stupid:Efffaaaa!:mad: jonQuilla tutaj też emotujecie :cool3::eviltong::eviltong: Cześć Żonkilko:loveu:.....ano zaemociły mi cały blożek.......tak to jest je spóścić na chwilę z oka:evil_lol: Hmmmm tylko jak ja to bede cytować:roll: Iza i Avanti :loveu: Jabco! Gdzie Ty??? :loveu:Japko dzisiaj rano było nieobecne bo byłam z Alunią na szczepieniu. Mała waży 13 kg i ma 90 cm........smoczyca mała:loveu::evil_lol: ładnie zniosła kłucie....nawet specjalnie nie chciała wyjść z gabinetu:roll: Dostała w nagrodę nalepkę "DZielny Pacjent", nakleilam ją jej na koszulke i chodziła potem po przychodni i wszystkim pokazywała............mała goopolka:loveu::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a): Japko dzisiaj rano było nieobecne bo byłam z Alunią na szczepieniu. Mała waży 13 kg i ma 90 cm........smoczyca mała:loveu::evil_lol: ładnie zniosła kłucie....nawet specjalnie nie chciała wyjść z gabinetu:roll: Dostała w nagrodę nalepkę "DZielny Pacjent", nakleilam ją jej na koszulke i chodziła potem po przychodni i wszystkim pokazywała............mała goopolka:loveu::evil_lol: Smoczyca to je Zuza! Ma 90 cm i 14,5 kg! :evil_lol: Quote
apple Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Smoczyca to je Zuza! Ma 90 cm i 14,5 kg! :evil_lol: a ja myślałam ze tylko Ala taka wielka:evil_lol: Ostatnio spotkałam koleżankę szła ze swoim 3 letnim synem... a ja z Alą i ona do mnie: - ty już masz takie duże dziecko....nie wiedziałam że urodziłaś przede mną - bo nie urodziłam:cool3: -no ale widzę że tak jakoś w tym samym czasie:evil_lol: - Nie Ala ma 18 miesięcy:razz: Reakcja: _:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale ona jest większa od mojego Kacpra:crazyeye: Quote
apple Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Alicja napisał(a):poka Aluśkę z naklejką :p jutro wam wstawię- obiecuję.....dzisiaj jestem w pracy;) Quote
Helga&Ares Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Jabłuszko,ale się stęskniłam:loveu: Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a):a ja myślałam ze tylko Ala taka wielka:evil_lol: Ostatnio spotkałam koleżankę szła ze swoim 3 letnim synem... a ja z Alą i ona do mnie: - ty już masz takie duże dziecko....nie wiedziałam że urodziłaś przede mną - bo nie urodziłam:cool3: -no ale widzę że tak jakoś w tym samym czasie:evil_lol: - Nie Ala ma 18 miesięcy:razz: Reakcja: _:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale ona jest większa od mojego Kacpra:crazyeye: Smok to młody, ma 178 cm i 76 kg :) Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No i w ogóle, to postanowiłam Ci wybaczyć :)) Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Od jutra będę mieć więcej czasu, to Cię pośledzę :) Quote
apple Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Helga&Ares napisał(a):Jabłuszko,ale się stęskniłam:loveu:Ojej jak miło mi to słyszeć:loveu: Smok to młody, ma 178 cm i 76 kg :smile: No i w ogóle, to postanowiłam Ci wybaczyć :smile:) Od jutra będę mieć więcej czasu, to Cię pośledzę :smile: Taki duży to nie dziwi ale przy naszych małych pannach atka waga i wzrost to szokuje:evil_lol: a poza tym postanowiłam wyrazić mą wdzięczność za to że postanowiłaś mi wybaczyć i sledź mnie ile wlezie:evil_lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a):jutro wam wstawię- obiecuję.....dzisiaj jestem w pracy;) zajrzę po 11 jak wrócę z pracki :p Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a):Ojej jak miło mi to słyszeć:loveu: Taki duży to nie dziwi ale przy naszych małych pannach atka waga i wzrost to szokuje:evil_lol: a poza tym postanowiłam wyrazić mą wdzięczność za to że postanowiłaś mi wybaczyć i sledź mnie ile wlezie:evil_lol: Nie dziwi? Wczoraj ja go nosiłam na rękach, dziś on mnie nosi :) Nie omieszkam pójść za Tobą krok w krok ;) Quote
Helga&Ares Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Zobacz jaka biduleczka Boksia:placz: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bokserka-kora-pan-ja-zostawil-byla-w-depresji-do-15-grudnia-ma-dt-pilnie-ds-125294/ Quote
apple Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Alu............nie zapomnij;) jbk.........no a po co się syna chowa, żeby cię na rękach nosił;) helga......proszę cię nie mogę na takie rzeczy patrzeć:placz: Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a):Alu............nie zapomnij;) jbk.........no a po co się syna chowa, żeby cię na rękach nosił;) helga......proszę cię nie mogę na takie rzeczy patrzeć:placz: Chowa się, bo nie ma innego wyjścia ;) Quote
apple Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 jbk napisał(a):Chowa się, bo nie ma innego wyjścia ;) No ale perspektywa jest;) Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a):No ale perspektywa jest;) E tam, wyciepię go z domu jak tylko będzie można ;) Quote
apple Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 jbk napisał(a):E tam, wyciepię go z domu jak tylko będzie można ;) Yhyyyyy zobaczymy:razz: jeszcze będziesz płakac rzewnymi łzami:diabloti: Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a):Yhyyyyy zobaczymy:razz: jeszcze będziesz płakac rzewnymi łzami:diabloti: Jak on się wyprowadzi, to se nowego ciachnę ;) Quote
apple Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 jbk napisał(a):Jak on się wyprowadzi, to se nowego ciachnę ;) hahahahahaha masochistka:evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 cześć Kochana :multi::multi::loveu: chciałam Ci powiedzieć że mam Cię na oku i możesz się troszkę bać :) ale nie za wiele bo nie chcę byś miała koszmary w nocy... buzia :loveu: PS. doceń że Cię ostrzegłam :evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a):hahahahahaha masochistka:evil_lol: A co tam, lubię dzieci :) Quote
Iza i Avanti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Doberek Cioteczko! :loveu: Cipeczko! :evil_lol: Quote
Recommended Posts