jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 apple napisał(a):No jak to gdzie....w przyszłosci są:diabloti: A wehikuł nam chociaż dasz, cobyśmy sobie obejrzeli jednak? Quote
apple Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 jbk napisał(a):A wehikuł nam chociaż dasz, cobyśmy sobie obejrzeli jednak? Nieeeeeee musicie cierpliwie poczekac........albo valerin mite mogę zapowdać tym którzy mają z tym problem:evil_lol: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 apple napisał(a):Nieeeeeee musicie cierpliwie poczekac........albo valerin mite mogę zapowdać tym którzy mają z tym problem:evil_lol: I tak na prochach mam jechać, aż będą zdjęcia? Chyba od razu po kaftan skoczę ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 no to czekamy na miłe zaskoczenie fotkami :loveu: Quote
Alicja Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 :splat: ......to ja tu dzisiaj nie byłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye: witaj Dżapuszko :multi::multi: Quote
jbk Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Alicja napisał(a)::splat: ......to ja tu dzisiaj nie byłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye: witaj Dżapuszko :multi::multi: To może i dobrze, Jabco by Ci prozac zaserwowała ;) Quote
apple Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):no to czekamy na miłe zaskoczenie fotkami :loveu: Dobrze:diabloti: agbar juhuuuuu:hand:Juuuhhhuuuuuuu:hand::loveu: Alicja :splat: ......to ja tu dzisiaj nie byłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye: witaj Dżapuszko :multi::multi:Ano nie da się ukryć:cool1: Witaj:multi::loveu: To może i dobrze, Jabco by Ci prozac zaserwowała ;-)Ojjjj :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 coś chyba dawno z kawą nie przychodziłam :) więc dzisiaj mam taką mniam :cool3: cześć Siska :loveu::multi: Quote
Iza i Avanti Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Cześć Cioteczko! :loveu: Cipeczko :evil_lol: Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Cześć Jabłuszko, trochę wiosny Ci przyniosłam :) Quote
apple Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Alicja napisał(a):przybiegłam z samego rańca :grins:mam nadzieję że się nie zgrzałas bo jak cię gdzieś potem zawieje to się jeszcze przeze mnie rozchorujesz:roll: jonQuilla napisał(a):coś chyba dawno z kawą nie przychodziłam :) więc dzisiaj mam taką mniam :cool3: :multi: cześć Siska :loveu:No dawno dawno ale ta kawka nadrobiłaś:loveu: jbk napisał(a):Cześć Jabłuszko, trochę wiosny Ci przyniosłam :) Ojjj dziękuję:loveu:.....skąd wiesz że marzę dziś o wiośnie:razz: Iza i Avanti Cześć Cioteczko! :loveu: Cipeczko :evil_lol:jak ty mnie kochasz....tak mi słodzisz:evil_lol: Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Generalnie rzecz biorąc, wszyscy kochają Japcową ;) Quote
apple Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 jbk napisał(a):Generalnie rzecz biorąc, wszyscy kochają Japcową ;) ..........:p:p:p............... Quote
jbk Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 apple napisał(a):..........:p:p:p............... Przecież jesteśmy zarejestrowanym fanklubem ;) Quote
e.v.a Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Alicja napisał(a)::splat: ......to ja tu dzisiaj nie byłam :crazyeye::crazyeye::crazyeye: witaj Dżapuszko :multi::multi: a widzisz... widzisz jaka ty dogociółka :shake::shake::shake::shake: cze japko:loveu:ty moj ogryzeczku kochany:loveu: Quote
apple Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']Przecież jesteśmy zarejestrowanym fanklubem ;) Bosssszzzz mam swój fanklub:multi: A kto w nim jest?:razz: a widzisz... widzisz jaka ty dogociółka :shake::shake::shake::shake: cze japko:loveu:ty moj ogryzeczku kochany:loveu:hahahahahahahahaha ojjj Effcia:loveu::evil_lol: Witaj Słoneczko:loveu: anitaaa i bartis Witamy :loveu:Aaaa witajcie:loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 :multi::multi::multi: Byłam tu! :multi::multi::multi: Twa fanka... :multi::multi::multi: Quote
apple Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:multi::multi::multi: Byłam tu! :multi::multi::multi: Twa fanka... :multi::multi::multi: Cześć:multi: i cześć:hand: moja fanko:loveu: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']Cześć:multi: i cześć:hand: moja fanko:loveu: Ja też fanka! Ja też! Quote
apple Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 To juz mam dwie....ktos jeszcze reflektuje na bycie moim fanem:diabloti: Quote
jbk Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='apple']To juz mam dwie....ktos jeszcze reflektuje na bycie moim fanem:diabloti: Jeszcze Menrzuś na pewno :)) Quote
apple Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 [quote name='jbk']Jeszcze Menrzuś na pewno :)) No nie wiem...nie zgłosił akcesu do mojego FC:roll:....moze nie chce być moją fanką:evil_lol: Quote
Recommended Posts