apple Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='evaxon']wrzodziku na dupie ty ty ty :loveu::loveu::loveu::loveu:Ojjjj ty mój gupecku:loveu:......normalnie co ja bym bez ciebie zrobiła w tej robocie:roll:.......chyba bym musiała zapierniczać:evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 bosz...ale tu konferujecie na fantastyczne tematy :diabloti: Quote
e.v.a Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']Ojjjj ty mój gupecku:loveu:......normalnie co ja bym bez ciebie zrobiła w tej robocie:roll:.......chyba bym musiała zapierniczać:evil_lol: :loveu:widzisz.... powinnas mi dziekowac na kolanach:razz::razz: Quote
apple Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='evaxon']:loveu:widzisz.... powinnas mi dziekowac na kolanach:razz::razz: No i co jeszcze....nie przesadzaj:roll: Conajwyżej mogę ci :kiss_2: Hela! chcesz się przyłaczyć:razz::diabloti: Quote
e.v.a Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']No i co jeszcze....nie przesadzaj:roll: Conajwyżej mogę ci :kiss_2: ze co ze mnie cmoknąć ??? Quote
apple Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='evaxon']ze co ze mnie cmoknąć ???Noooo :roll: nie kcesz:roll: Quote
Helga&Ares Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 nie przyłączam się - to nie moje klimaty:roll: :diabloti: Quote
apple Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 [quote name='Helga&Ares']nie przyłączam się - to nie moje klimaty:roll: :diabloti: Ale pitolisz:evil_lol: Dobra robaczki skrobaczki lecem..................paaaaaaaa:loveu: Quote
e.v.a Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 [quote name='apple']Noooo :roll: nie kcesz:roll: no kcemsz kcemsz :loveu: Quote
bonita Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Przyszłam się przywitać i powiedzieć Dobranoc:loveu::diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 nagadałyście jakbyście miały wszystkie problemy z samokontrolą :eviltong: gaduły! :) ale to pewnie ONE co? ;) :cool3::cool3: witam :multi::loveu: i kawe mam :) cobyś moja droga mi nie marudziła ;) Quote
jbk Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Jakież epitety romantyczne....... Buźka dziewczynki :buzi: Quote
Rinuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Cześć smrodziki :diabloti: a Wy się nic a nic nie rozwijacie :evil_lol: Quote
apple Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Cześć Dziewuszki:loveu: Przepraszam ze zbiorczo do was dzisiaj ale nadal nie działa mi multi:angryy: Żonkilka dzięki za kawkę....jak zwykle to dzieło sztuki:loveu: Jbk, Bonitka Rinuś witajcie:loveu: A rozwija to się papier toaletowy:diabloti: Quote
Alicja Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 :shake: mi też multi nie działa :mad:.... a tu tyle o czyraczkach , wrzodzikach i innym pioruńtwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Plebsiku :loveu::loveu::loveu:ja też nie mam abcybildra przy avatarku :oops: Quote
agbar Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='Alicja']:shake: mi też multi nie działa :mad:.... a tu tyle o czyraczkach , wrzodzikach i innym pioruńtwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Plebsiku :loveu::loveu::loveu:ja też nie mam abcybildra przy avatarku :oops: a ja mam..i wcale nie jestem z tego powodu scesliwa:cool1: czesc Jabkowa-przypelzlam na kaff:loveu: Quote
apple Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 :shake: mi też multi nie działa :mad:.... a tu tyle o czyraczkach , wrzodzikach i innym pioruńtwie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cze Plebsiku :loveu::loveu::loveu:ja też nie mam abcybildra przy avatarku :oops:No a jedna taka to ma.....ino ze ona wiesz nie z plebsu....ino te wyższe sfery to som:cool1::evil_lol: Witaj Kochana:loveu: [quote name='agbar']a ja mam..i wcale nie jestem z tego powodu scesliwa:cool1: czesc Jabkowa-przypelzlam na kaff:loveu: Oć poczęstuję cię kaffką w kubku:razz:.......spróbój jak pije plebs......vipie jeden:evil_lol::loveu: Quote
Rinuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple'] A rozwija to się papier toaletowy:diabloti: papier toaletowy to jest do dooooopy :diabloti::diabloti: Quote
apple Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='Rinuś'] papier toaletowy to jest do dooooopy :diabloti::diabloti: Coś ty......a ja cały czas myślałam ze do rozwijania:splat: Quote
agbar Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']No a jedna taka to ma.....ino ze ona wiesz nie z plebsu....ino te wyższe sfery to som:cool1::evil_lol: Witaj Kochana:loveu: Oć poczęstuję cię kaffką w kubku:razz:.......spróbój jak pije plebs......vipie jeden:evil_lol::loveu: nie wiem czy se focha nie strzele:hmmmm: a kawke w kubku lubiam:eviltong: Quote
apple Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='agbar']nie wiem czy se focha nie strzele:hmmmm: a kawke w kubku lubiam:eviltong: A strzel se co se bedziesz załować:evil_lol: Quote
agbar Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']A strzel se co se bedziesz załować:evil_lol: w sumie to masz racje:diabloti: :obrazic: Quote
Rinuś Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 [quote name='apple']Coś ty......a ja cały czas myślałam ze do rozwijania:splat: widzisz jaka jestem kochana i Cię uświadomiłam :loveu::loveu: to teraz już nie musisz podcierać się ręką :evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='agbar']w sumie to masz racje:diabloti: :obrazic: Nooooooooooo od razu czuć te moc VIP-a:diabloti::evil_lol: Quote
jbk Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 O, wszędzie te same tematy, VIPy, multi i kawusia :) Rinuś, Jabłuszkowa gazetą, gazetą, nie ręką ;) Quote
Recommended Posts