agbar Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 czesc Jabkowa:loveu:widzialam foty na wsteczu ...byl na nich jakis spiacy zmarszczak:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 [quote name='agbar']czesc Jabkowa:loveu:widzialam foty na wsteczu ...byl na nich jakis spiacy zmarszczak:loveu::loveu::loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jemu też zmiany czasu na dogo nie służą :razz::razz: Quote
e.v.a Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 http://img297.imageshack.us/img297/8141/tnobraz083rm7.jpg eehhhehe czasami sie zastanawiam jak tym psom wygodnie w tych roznych sennych pozycjach:razz: doberek:multi: Quote
Alicja Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Dżapuszkowa :loveu: :loveu: :loveu: ja już też tak przy okazji powiem Dzień Doberek Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='agbar']czesc Jabkowa:loveu:widzialam foty na wsteczu ...byl na nich jakis spiacy zmarszczak:loveu::loveu::loveu:Cześć Kuśtyczku cieszy mnie niezmiernie że widziałaś FOTY NA WSTECZU :evil_lol: [quote name='tygra']ależ smakowicie u CiebieCzestuj się...ja musze troche zrzucić:evil_lol: [quote name='evaxon']http://img297.imageshack.us/img297/8141/tnobraz083rm7.jpg eehhhehe czasami sie zastanawiam jak tym psom wygodnie w tych roznych sennych pozycjach:razz: doberek:multi:Nooooooo ja też się zastanawiam czasem to śpi pogiety jak paragraf :evil_lol: [quote name='Alicja']Dżapuszkowa :loveu: :loveu: :loveu: ja już też tak przy okazji powiem Dzień Doberek To ja ci przy okazji odpowiem - Doberek :loveu: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Hmmmm, ja sie musze zastanowic nad faktem, czy rozwiazac Ci umowe z nami, czy nie? Bo jesli - Ty godzisz sie na rozjezdzenie sofowe psioka swego, to czy Ty zadbasz o reklame mojego, a do tego zobowiazuje umowa. Oj - kobito - podpadlas z tymi slodkimi fotami! Podpadlas!!!! http://img404.imageshack.us/img404/7184/tnobraz085uy1.jpg takie foty u " my mła" sa nie do przyjecia ( watpie, czy tenwyraz dobrze napisalam....)!!!!!!!!!!!!!! Wiec co z Cie za IMPRESARIO?!?!?! Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']Hmmmm, ja sie musze zastanowic nad faktem, czy rozwiazac Ci umowe z nami, czy nie? Bo jesli - Ty godzisz sie na rozjezdzenie sofowe psioka swego, to czy Ty zadbasz o reklame mojego, a do tego zobowiazuje umowa. Oj - kobito - podpadlas z tymi slodkimi fotami! Podpadlas!!!! http://img404.imageshack.us/img404/7184/tnobraz085uy1.jpg takie foty u " my mła" sa nie do przyjecia ( watpie, czy tenwyraz dobrze napisalam....)!!!!!!!!!!!!!! Wiec co z Cie za IMPRESARIO?!?!?!No jak to rozjeżdżanie sofowe to najlepsiejsza reklama jest.....aaaaaaaaaaaa że tobie chodzi o to że ci konkurencje robie:razz::diabloti: A to przepraszam :roll: to się już więcej nie powtórzy:roll:.............obiecuje :diabloti: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Kobito, my mła, pierdziel konkurencje! i ja kcem 'sofowe" dalej!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']Kobito, my mła, pierdziel konkurencje! i ja kcem 'sofowe" dalej!!!!!!!!!!!!!!!!no nie moge bo mnie siadły baterie w aparacie i nijak nie zrobie :roll: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='apple']no nie moge bo mnie siadły baterie w aparacie i nijak nie zrobie :roll: laduj!!!!! tE "BAKTERIE", RZECZ JANSA I BEZ ODTEKSTOW! Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='clockwork'] Ales mnie najpierw wystrachała tym paluchem:roll: Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']laduj!!!!! tE "BAKTERIE", RZECZ JANSA I BEZ ODTEKSTOW! Tak jest psze pani Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 A cos Ty taka strachliwa, jak ja, co sie bajam Klocusiowej???? Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='apple']Tak jest psze pani no w koncu mlodziez docenila STARSZA PANIA!!! Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']A cos Ty taka strachliwa, jak ja, co sie bajam Klocusiowej???? No wiesz kto z kim przestaje :diabloti: Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']no w koncu mlodziez docenila STARSZA PANIA!!!Ja nie powiedziałam strasza............prosze mnie tu w usta nie wsadzac jakiś takich :diabloti::evil_lol::eviltong: Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='apple']No wiesz kto z kim przestaje :diabloti: czyli co?Albo Ty sie mnie i Klocusiowej bajasz, albo ja i Ty sie Jej bajasz! Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']czyli co?Albo Ty sie mnie i Klocusiowej bajasz, albo ja i Ty sie Jej bajasz! ja się jej nie bajem ja tam tylko odczuwam takieg małego respekta Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='apple']ja się jej nie bajem ja tam tylko odczuwam takieg małego respekta i tak trzymaj!!!! KochomCie!!!!!!!!!!! Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']i tak trzymaj!!!! KochomCie!!!!!!!!!!!Jo Ciebia Tyż Quote
sota36 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='apple']Jo Ciebia Tyż oj Tys bidno - bo jo mum wredny charakter! Quote
clockwork Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='sota36']A cos Ty taka strachliwa, jak ja, co sie bajam Klocusiowej???? [quote name='apple']No wiesz kto z kim przestaje :diabloti: [quote name='sota36']czyli co?Albo Ty sie mnie i Klocusiowej bajasz, albo ja i Ty sie Jej bajasz! [quote name='apple']ja się jej nie bajem ja tam tylko odczuwam takieg małego respekta [quote name='sota36']i tak trzymaj!!!! KochomCie!!!!!!!!!!! mam pypcie na jenzyku :roll: a tera mie sie tu tłumaczyć... dlaczemu.... dlaczemu wy oni, one... czujecie przedemła respekta..... czymże sie różnie od takich jak dilerowa, medorowa.. i takie inne NORMALNE dziołchy... jestem inna ale nie pale ludzi na grilu żeby sie mie bać ... stresować i takie tam.... moge wam ewentualnie nakopać do doopy za jakieś obawy P.S. z tym NORMALNE troche mnie poniosło :roll: Quote
Alicja Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='apple']Ales mnie najpierw wystrachała tym paluchem:roll: Dżapkowa :diabloti:pamalowałaś mi ekran szminką :placz::placz::placz:a ja nie mam zestawu czyszczącego :placz: Madzia przyjedź mi wyczyścić :placz: Quote
Recommended Posts