Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja']aleś mi nakopciła w kuchni :cool1: a tyle co posprzatałam :razz::razz:yyyyyyyyyyyyyyyyyy:roll: nie kciałam.........................:roll:

[quote name='evaxon']

:sweetCyb:tu jestem tuuuu:sweetCyb:

[quote name='Helga&Ares']czeeeć naleśniczkuu :sweetCyb:Jesso baby a wy co pożar w majtkach macie:evil_lol:

Witam obie skakające:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Martinee']juz nie bakterio teraz chorobie mówimy stop jak dajecie rade u nas piekielnie wieje
jesso baby o czym wy gadacie u mnie nic nie wieje lekki wiaterek tylko...ta Emma to nas chyba minie bokiem :evil_lol:

Posted

[quote name='apple']

Jesso baby a wy co pożar w majtkach macie:evil_lol:

Witam obie skakające:loveu::loveu::loveu:

:stupid::stupid: jaki pożar naleśniczku

oć poskakać razem z nami:multi:

Posted

[quote name='clockwork']ke?? przeca grawitacja jeszcze na mie nie działa ;)

i jeszcze jeden i jesio rassss :multi::multi:

ochhhh jozem juz takich dzisiej co chcieli jezssce roz :evil_lol: wyciepowala z knajpy:evil_lol::evil_lol: hihihihihihihiihihii

Posted

[quote name='zuzolandia']ochhhh jozem juz takich dzisiej co chcieli jezssce roz :evil_lol: wyciepowala z knajpy:evil_lol::evil_lol: hihihihihihihiihihii

niedobra barmanka.. ojjjjj nie dobra... KLIENT NA SZ..PAN ;)

Posted

[quote name='clockwork']niedobra barmanka.. ojjjjj nie dobra... KLIENT NA SZ..PAN ;)

jaaaaaaaaaaa w dooopie ich mam :evil_lol::evil_lol: hihihihihhi
takich to trza twardom rynkom trzimac hihihihih
a jak niy to mydłem go mydłem :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='zuzolandia']jaaaaaaaaaaa w dooopie ich mam :evil_lol::evil_lol: hihihihihhi
a jak niy to mydłem go mydłem :diabloti::diabloti:

fffszystkich... w dupie??? :roll::roll:

ale bajer...:loveu::loveu:

ni chcom mie tam do roboty????? :cool3::cool3:

Posted

[quote name='clockwork']fffszystkich... w dupie??? :roll::roll:

ale bajer...:loveu::loveu:

ni chcom mie tam do roboty????? :cool3::cool3:

poka doope to Ci powiem czy kcom czy niy kcom :evil_lol::evil_lol:
hihihihhihihihihihhihihihihihihihhhihihihhhihi

kurde szkoda ze kompleta mamy z Klockiem bys se do arbajtu jezdzila :loveu::loveu:

Posted

[quote name='zuzolandia']poka doope to Ci powiem czy kcom czy niy kcom :evil_lol::evil_lol:

kurde szkoda ze kompleta mamy z Klockiem bys se do arbajtu jezdzila :loveu::loveu:

w razie czego... szukam pracy :grins:

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o dżisys .....Wy Klachule :loveu:......:hmmmm: kaj Was nie było :evil_lol:

Cze Dżapko :loveu::multi::loveu:to ONE ....mje nie było ...mje Ema co i rusz odłączała elektryka i poszła żech nyny :diabloti:

Posted

[quote name='Helga&Ares']:stupid: jaki pożar naleśniczku

oć poskakać razem z nami:multi: No nie wiem czy mi przystoi ............:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

[quote name='clockwork']ja tysz se poskaczem....... ale gacie sie mi nie palom :grins:

dzień doberek

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Klockowa no jak to ci się nie palom jak hasasz jakby cie paliło w doopke

[quote name='zuzolandia']sledzem ciem zawiana Klockowo hihihihihihihihihih

[quote name='clockwork']że jo zawiona???? :crazyeye:

:shake:

0,001 promila :grins:

[quote name='zuzolandia']jak na Ciebie to styknie hihihihih

[quote name='clockwork']ke?? przeca grawitacja jeszcze na mie nie działa

i jeszcze jeden i jesio rassss :multi:

[quote name='zuzolandia']ochhhh jozem juz takich dzisiej co chcieli jezssce roz wyciepowala z knajpy:evil_lol: hihihihihihihiihihii

[quote name='clockwork']niedobra barmanka.. ojjjjj nie dobra... KLIENT NA SZ..PAN

[quote name='zuzolandia']jaaaaaaaaaaa w dooopie ich mam hihihihihhi
a jak niy to mydłem go mydłem

[quote name='clockwork']fffszystkich... w dupie???

ale bajer...:loveu:

ni chcom mie tam do roboty?????

[quote name='zuzolandia']poka doope to Ci powiem czy kcom czy niy kcom :evil_lol:

kurde szkoda ze kompleta mamy z Klockiem bys se do arbajtu jezdzila :loveu::loveu:Jessso ale peplaki od promili przez doope do pracy :mdleje::evil_lol:

[quote name='Alicja'] :evil_lol: o dżisys .....Wy Klachule :loveu:......:hmmmm: kaj Was nie było :evil_lol:

Cze Dżapko :loveu:to ONE ....mje nie było ...mje Ema co i rusz odłączała elektryka i poszła żech nyny :diabloti:
Wiem Alu widziałam że brakło w tym duecie jeszcze trzeciej w czerwieni :evil_lol:

O masz ta Emma ci prąda zabrała.....a to maupa no:evil_lol: U mnie nic nie wialo:niewiem: Emma nas olała :roll:

Posted

Mój maz się dzisiaj załamał......Wyszedł rano z Krosiem na spacer pacza a tam w naszej nowej cinkecie upierniczone lusterko tzn wyrwane i rozbite.......dodam że Emmy u nas nie było. Pewnie jakiś cham zobaczyl że jeszcze auto nie przerejestrowane na gliwickich rejestracjach stoi i pewnie ktoś stwierdził że obce auto juz nie może u nas pod blokiem parkować.:angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

[quote name='apple']Mój maz się dzisiaj załamał......Wyszedł rano z Krosiem na spacer pacza a tam w naszej nowej cinkecie upierniczone lusterko tzn wyrwane i rozbite.......dodam że Emmy u nas nie było. Pewnie jakiś cham zobaczyl że jeszcze auto nie przerejestrowane na gliwickich rejestracjach stoi i pewnie ktoś stwierdził że obce auto juz nie może u nas pod blokiem parkować.:angryy::angryy::angryy::angryy:

o czyli u Was też taka chamówa jak wszędzie...:angryy::angryy::angryy:...też bym się zdrowo wqrdwiła:angryy::angryy::angryy:...

a do trio :razz:mnie zabrakło bo mi Klockowa szczała miała puścić jak wróci :mad::mad: