apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Alicja']aleś mi nakopciła w kuchni :cool1: a tyle co posprzatałam :razz::razz:yyyyyyyyyyyyyyyyyy:roll: nie kciałam.........................:roll: [quote name='evaxon']:sweetCyb:tu jestem tuuuu:sweetCyb: [quote name='Helga&Ares']czeeeć naleśniczkuu :sweetCyb:Jesso baby a wy co pożar w majtkach macie:evil_lol: Witam obie skakające:loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='apple'] Jesso baby a wy co pożar w majtkach macie:evil_lol: buahahhahahah :grin: Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='evaxon']buahahhahahah :grin:No tak tak tak skaczecie jakby wam sie gatki paliły żywym ogniem:evil_lol: Quote
Martinee Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 zgadzam się z tobą obiadku :D:D vel naleśniczku Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Martinee']zgadzam się z tobą obiadku :D:D vel naleśniczkuwitaj chodzaca bakterio:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Martinee Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 juz nie bakterio teraz chorobie mówimy stop jak dajecie rade u nas piekielnie wieje Quote
apple Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='Martinee']juz nie bakterio teraz chorobie mówimy stop jak dajecie rade u nas piekielnie wieje jesso baby o czym wy gadacie u mnie nic nie wieje lekki wiaterek tylko...ta Emma to nas chyba minie bokiem :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='apple'] Jesso baby a wy co pożar w majtkach macie:evil_lol: Witam obie skakające:loveu::loveu::loveu: :stupid::stupid: jaki pożar naleśniczku oć poskakać razem z nami:multi: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ja tysz se poskaczem....... ale gacie sie mi nie palom :grins: dzień doberek :roll:;) :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 sledzem ciem zawiana Klockowo;-) hihihihihihihihihih Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia']sledzem ciem zawiana Klockowo;-) hihihihihihihihihih że jo zawiona???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: :shake::shake::shake: 0,001 promila :grins: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia']jak na Ciebie to styknie;-) hihihihih ke?? przeca grawitacja jeszcze na mie nie działa ;) i jeszcze jeden i jesio rassss :multi::multi: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']ke?? przeca grawitacja jeszcze na mie nie działa ;) i jeszcze jeden i jesio rassss :multi::multi: ochhhh jozem juz takich dzisiej co chcieli jezssce roz :evil_lol: wyciepowala z knajpy:evil_lol::evil_lol: hihihihihihihiihihii Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia']ochhhh jozem juz takich dzisiej co chcieli jezssce roz :evil_lol: wyciepowala z knajpy:evil_lol::evil_lol: hihihihihihihiihihii niedobra barmanka.. ojjjjj nie dobra... KLIENT NA SZ..PAN ;) Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']niedobra barmanka.. ojjjjj nie dobra... KLIENT NA SZ..PAN ;) jaaaaaaaaaaa w dooopie ich mam :evil_lol::evil_lol: hihihihihhi takich to trza twardom rynkom trzimac hihihihih a jak niy to mydłem go mydłem :diabloti::diabloti: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia']jaaaaaaaaaaa w dooopie ich mam :evil_lol::evil_lol: hihihihihhi takich to trza twardom rynkom trzimac hihihihih a jak niy to mydłem go mydłem :diabloti::diabloti: fffszystkich... w dupie??? :roll::roll: ale bajer...:loveu::loveu: ni chcom mie tam do roboty????? :cool3::cool3: Quote
zuzolandia Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='clockwork']fffszystkich... w dupie??? :roll::roll: ale bajer...:loveu::loveu: ni chcom mie tam do roboty????? :cool3::cool3: poka doope to Ci powiem czy kcom czy niy kcom :evil_lol::evil_lol: hihihihhihihihihihhihihihihihihihhhihihihhhihi kurde szkoda ze kompleta mamy z Klockiem bys se do arbajtu jezdzila :loveu::loveu: Quote
clockwork Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='zuzolandia']poka doope to Ci powiem czy kcom czy niy kcom :evil_lol::evil_lol: hihihihhihihihihihhihihihihihihihhhihihihhhihi kurde szkoda ze kompleta mamy z Klockiem bys se do arbajtu jezdzila :loveu::loveu: w razie czego... szukam pracy :grins: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: o dżisys .....Wy Klachule :loveu:......:hmmmm: kaj Was nie było :evil_lol: Cze Dżapko :loveu::multi::loveu:to ONE ....mje nie było ...mje Ema co i rusz odłączała elektryka i poszła żech nyny :diabloti: Quote
apple Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Helga&Ares']:stupid: jaki pożar naleśniczku oć poskakać razem z nami:multi: No nie wiem czy mi przystoi ............:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: [quote name='clockwork']ja tysz se poskaczem....... ale gacie sie mi nie palom :grins: dzień doberek :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Klockowa no jak to ci się nie palom jak hasasz jakby cie paliło w doopke [quote name='zuzolandia']sledzem ciem zawiana Klockowo hihihihihihihihihih [quote name='clockwork']że jo zawiona???? :crazyeye: :shake: 0,001 promila :grins: [quote name='zuzolandia']jak na Ciebie to styknie hihihihih [quote name='clockwork']ke?? przeca grawitacja jeszcze na mie nie działa i jeszcze jeden i jesio rassss :multi: [quote name='zuzolandia']ochhhh jozem juz takich dzisiej co chcieli jezssce roz wyciepowala z knajpy:evil_lol: hihihihihihihiihihii [quote name='clockwork']niedobra barmanka.. ojjjjj nie dobra... KLIENT NA SZ..PAN [quote name='zuzolandia']jaaaaaaaaaaa w dooopie ich mam hihihihihhi takich to trza twardom rynkom trzimac hihihihih a jak niy to mydłem go mydłem [quote name='clockwork']fffszystkich... w dupie??? ale bajer...:loveu: ni chcom mie tam do roboty????? [quote name='zuzolandia']poka doope to Ci powiem czy kcom czy niy kcom :evil_lol: hihihihhihihihihihhihihihihihihihhhihihihhhihi kurde szkoda ze kompleta mamy z Klockiem bys se do arbajtu jezdzila :loveu::loveu:Jessso ale peplaki od promili przez doope do pracy :mdleje::evil_lol: [quote name='Alicja'] :evil_lol: o dżisys .....Wy Klachule :loveu:......:hmmmm: kaj Was nie było :evil_lol: Cze Dżapko :loveu:to ONE ....mje nie było ...mje Ema co i rusz odłączała elektryka i poszła żech nyny :diabloti: Wiem Alu widziałam że brakło w tym duecie jeszcze trzeciej w czerwieni :evil_lol: O masz ta Emma ci prąda zabrała.....a to maupa no:evil_lol: U mnie nic nie wialo:niewiem: Emma nas olała :roll: Quote
apple Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Mój maz się dzisiaj załamał......Wyszedł rano z Krosiem na spacer pacza a tam w naszej nowej cinkecie upierniczone lusterko tzn wyrwane i rozbite.......dodam że Emmy u nas nie było. Pewnie jakiś cham zobaczyl że jeszcze auto nie przerejestrowane na gliwickich rejestracjach stoi i pewnie ktoś stwierdził że obce auto juz nie może u nas pod blokiem parkować.:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='apple']Mój maz się dzisiaj załamał......Wyszedł rano z Krosiem na spacer pacza a tam w naszej nowej cinkecie upierniczone lusterko tzn wyrwane i rozbite.......dodam że Emmy u nas nie było. Pewnie jakiś cham zobaczyl że jeszcze auto nie przerejestrowane na gliwickich rejestracjach stoi i pewnie ktoś stwierdził że obce auto juz nie może u nas pod blokiem parkować.:angryy::angryy::angryy::angryy: o czyli u Was też taka chamówa jak wszędzie...:angryy::angryy::angryy:...też bym się zdrowo wqrdwiła:angryy::angryy::angryy:... a do trio :razz:mnie zabrakło bo mi Klockowa szczała miała puścić jak wróci :mad::mad: Quote
Recommended Posts