Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 11.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple']
Jak diabli....wracaj szybko :placz:

A tak własciwie to po cholere do Poznania :roll:

jestem już:loveu:
bylam na fotach w Poznaniu (telerentgen itp.)

pokazuj luv to cacko coś so sprawiła:multi:

Posted

[quote name='Helga&Ares']jestem już:loveu:
bylam na fotach w Poznaniu (telerentgen itp.)

pokazuj luv to cacko coś so sprawiła:multi:Aaaaaaaaaaaaaaaa ja myślałam że ty jakiś modeling trenujesz:evil_lol:

Nie pokaże bo nie mam.....aukcje z Allegro zdjęli a swoich jeszcze nie mam bo nie robilam wczoraj w nocy a poza ty do piatku nie moge wychodzić z domu
:placz:

Posted

[quote name='apple']Aaaaaaaaaaaaaaaa ja myślałam że ty jakiś modeling trenujesz:evil_lol:

Nie pokaże bo nie mam.....aukcje z Allegro zdjęli a swoich jeszcze nie mam bo nie robilam wczoraj w nocy a poza ty do piatku nie moge wychodzić z domu
:placz:
lomatko :evil_lol: nie zamierzam ludzi straszyć, oj nie:lol:

to so poczekamy,ehh:eviltong:
a czymu nie mozesz wychodzic:roll:

Posted

[quote name='apple']Niestety bioły:cool1: Ale to jedyna jego wada :evil_lol:

a to ****tycznie wada :razz::razz:...mielim 2 sztuki białych :roll:nigdy więcej :diabloti:

Posted

[quote name='Helga&Ares']lomatko :evil_lol: nie zamierzam ludzi straszyć, oj nie:lol:

to so poczekamy,ehh:eviltong:
a czymu nie mozesz wychodzic:roll::mdleje: no jak to czemu.....CHORA JESTEM :evil_lol:

[quote name='Fuga***']siemka, kochankowie :-)WITAJ włascicielko mojej ukochanej :loveu:

Posted

[quote name='Alicja']a to ****tycznie wada :razz::razz:...mielim 2 sztuki białych :roll:nigdy więcej :diabloti:No wiem też nie chcialam ale był w miare w cenmie odpowiedniej i bardzo sprawny mechanicznie więc olalam kolor:evil_lol:

[quote name='Helga&Ares']pewno cie martinee zaraziła, nie łaź tam wiecej:mdleje:Hmmmmm nie chce nic mówić ale to chyba ja ją zarazilam bo ja już ponad tydzien w domu leże :roll:

Posted

[quote name='apple']No wiem też nie chcialam ale był w miare w cenmie odpowiedniej i bardzo sprawny mechanicznie więc olalam kolor:evil_lol:

Hmmmmm nie chce nic mówić ale to chyba ja ją zarazilam bo ja już ponad tydzien w domu leże :roll:

Kobitko do wyra ty masz temperature:roll:

Posted

[quote name='Fuga***']Czosnek wsuwaj i choć do mnie obejrzyj brata swojej "ukochanej" :-)Jadłam dziękuję dobry aaaaaaaaaaa braciszek:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='apple']
No coz kochana sisko pozostaje mi tylko czekac na ciebie i tęsknić:placz:A ty sisko coś się tak rozochociła tym stripowaniem:cool3:

sama napisałaś na naszym wspólnym blogasie ;) że striptiz sprawia Ci satysfakcje a ja lubie jak jesteś szczęśliwa :evil_lol::evil_lol:

w przypadku kiedy chciałabyś się wyprzeć swoich własnych słów to tutaj zacytuję tą rozmowę :) :eviltong::eviltong:

[quote name=' Dżoint-Killa i Jabol-Łonkowa']
[quote name='apple']Czeeeee przyszłam goło

[quote name='jonQuilla']:roflt::roflt::roflt: ahhh Ty bezwstydnico :diabloti:

[quote name='apple']No soooo robota jak każda inna:roll:

[quote name='jonQuilla']tak jest, żadna praca nie hańbi ino żeby kase niosła :) :evil_lol::evil_lol: i satysfakcje

[quote name='apple']no właśnie:evil_lol: satysfakcja najwazniesza:diabloti:

teraz się nie wyprzesz !!! :) :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Helga&Ares']mash zapas na jutro
Cała głófka dla mnie :razz:

[quote name='jonQuilla']sama napisałaś na naszym wspólnym blogasie ;) że striptiz sprawia Ci satysfakcje a ja lubie jak jesteś szczęśliwa :evil_lol::evil_lol:

w przypadku kiedy chciałabyś się wyprzeć swoich własnych słów to tutaj zacytuję tą rozmowę :) :eviltong::eviltong:

teraz się nie wyprzesz !!! :) :eviltong::eviltong:
Koffana nie zamierzałam się wypierać...ale co za dużo to nie zdrowo.....wszystko w nadmiarze szkodzi itp itd........:diabloti:

Posted

[quote name='apple']

Koffana nie zamierzałam się wypierać...ale co za dużo to nie zdrowo.....wszystko w nadmiarze szkodzi itp itd........:diabloti:

ale od dwóch striptiz hulanek do nadmiaru jeszcze długa droga :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla']
ale od dwóch striptiz hulanek do nadmiaru jeszcze długa droga :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Hmmmmm wiesz dla niektórych to o dwa za dużo :diabloti:

Posted

[quote name='Medorowa']Nie wiem czy dzisiaj u Ciebie Krosiowa byłom, a że Cie kochom to wolę się upewnić;):p
Nie byłaś.....ale że cię kochom to ci wybaczam :loveu::loveu::loveu: