apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Iza i Avanti']To pokażesz czy nie? :roll: Żartowałam! ;)Może wieczorkiem teraz musze iść uśpić Alę....bede za jakie 2h :lol: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']cienkiego:razz: zaraz wam foty pokaże:razz: a jaki kolorek :p Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']a jaki kolorek :pNiestety bioły:cool1: Ale to jedyna jego wada :evil_lol: Quote
Helga&Ares Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple'] Jak diabli....wracaj szybko :placz: A tak własciwie to po cholere do Poznania :roll: jestem już:loveu: bylam na fotach w Poznaniu (telerentgen itp.) pokazuj luv to cacko coś so sprawiła:multi: Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Helga&Ares']jestem już:loveu: bylam na fotach w Poznaniu (telerentgen itp.) pokazuj luv to cacko coś so sprawiła:multi:Aaaaaaaaaaaaaaaa ja myślałam że ty jakiś modeling trenujesz:evil_lol: Nie pokaże bo nie mam.....aukcje z Allegro zdjęli a swoich jeszcze nie mam bo nie robilam wczoraj w nocy a poza ty do piatku nie moge wychodzić z domu:placz: Quote
Helga&Ares Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Aaaaaaaaaaaaaaaa ja myślałam że ty jakiś modeling trenujesz:evil_lol: Nie pokaże bo nie mam.....aukcje z Allegro zdjęli a swoich jeszcze nie mam bo nie robilam wczoraj w nocy a poza ty do piatku nie moge wychodzić z domu:placz: lomatko :evil_lol: nie zamierzam ludzi straszyć, oj nie:lol: to so poczekamy,ehh:eviltong: a czymu nie mozesz wychodzic:roll: Quote
Alicja Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Niestety bioły:cool1: Ale to jedyna jego wada :evil_lol: a to ****tycznie wada :razz::razz:...mielim 2 sztuki białych :roll:nigdy więcej :diabloti: Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Helga&Ares']lomatko :evil_lol: nie zamierzam ludzi straszyć, oj nie:lol: to so poczekamy,ehh:eviltong: a czymu nie mozesz wychodzic:roll::mdleje: no jak to czemu.....CHORA JESTEM :evil_lol: [quote name='Fuga***']siemka, kochankowie :-)WITAJ włascicielko mojej ukochanej :loveu: Quote
Helga&Ares Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 pewno cie martinee zaraziła, nie łaź tam wiecej:mdleje: Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Alicja']a to ****tycznie wada :razz::razz:...mielim 2 sztuki białych :roll:nigdy więcej :diabloti:No wiem też nie chcialam ale był w miare w cenmie odpowiedniej i bardzo sprawny mechanicznie więc olalam kolor:evil_lol: [quote name='Helga&Ares']pewno cie martinee zaraziła, nie łaź tam wiecej:mdleje:Hmmmmm nie chce nic mówić ale to chyba ja ją zarazilam bo ja już ponad tydzien w domu leże :roll: Quote
Helga&Ares Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']No wiem też nie chcialam ale był w miare w cenmie odpowiedniej i bardzo sprawny mechanicznie więc olalam kolor:evil_lol: Hmmmmm nie chce nic mówić ale to chyba ja ją zarazilam bo ja już ponad tydzien w domu leże :roll: Kobitko do wyra ty masz temperature:roll: Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Helga&Ares'] Kobitko do wyra ty masz temperature:roll:Eeeeee juz nie od jakiś dwóch dni :diabloti: Quote
Fuga*** Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Czosnek wsuwaj i choć do mnie obejrzyj brata swojej "ukochanej" :-) Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Fuga***']Czosnek wsuwaj i choć do mnie obejrzyj brata swojej "ukochanej" :-)Jadłam dziękuję dobry aaaaaaaaaaa braciszek:loveu::loveu::loveu: Quote
Helga&Ares Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Jadłam dziękuję dobry aaaaaaaaaaa braciszek:loveu::loveu::loveu: mash zapas na jutro Quote
jonQuilla Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple'] No coz kochana sisko pozostaje mi tylko czekac na ciebie i tęsknić:placz:A ty sisko coś się tak rozochociła tym stripowaniem:cool3: sama napisałaś na naszym wspólnym blogasie ;) że striptiz sprawia Ci satysfakcje a ja lubie jak jesteś szczęśliwa :evil_lol::evil_lol: w przypadku kiedy chciałabyś się wyprzeć swoich własnych słów to tutaj zacytuję tą rozmowę :) :eviltong::eviltong: [quote name=' Dżoint-Killa i Jabol-Łonkowa'] [quote name='apple']Czeeeee przyszłam goło [quote name='jonQuilla']:roflt::roflt::roflt: ahhh Ty bezwstydnico :diabloti: [quote name='apple']No soooo robota jak każda inna:roll: [quote name='jonQuilla']tak jest, żadna praca nie hańbi ino żeby kase niosła :) :evil_lol::evil_lol: i satysfakcje [quote name='apple']no właśnie:evil_lol: satysfakcja najwazniesza:diabloti: teraz się nie wyprzesz !!! :) :eviltong::eviltong: Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Helga&Ares']mash zapas na jutro Cała głófka dla mnie :razz: [quote name='jonQuilla']sama napisałaś na naszym wspólnym blogasie ;) że striptiz sprawia Ci satysfakcje a ja lubie jak jesteś szczęśliwa :evil_lol::evil_lol: w przypadku kiedy chciałabyś się wyprzeć swoich własnych słów to tutaj zacytuję tą rozmowę :) :eviltong::eviltong: teraz się nie wyprzesz !!! :) :eviltong::eviltong:Koffana nie zamierzałam się wypierać...ale co za dużo to nie zdrowo.....wszystko w nadmiarze szkodzi itp itd........:diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple'] Koffana nie zamierzałam się wypierać...ale co za dużo to nie zdrowo.....wszystko w nadmiarze szkodzi itp itd........:diabloti: ale od dwóch striptiz hulanek do nadmiaru jeszcze długa droga :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='jonQuilla'] ale od dwóch striptiz hulanek do nadmiaru jeszcze długa droga :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Hmmmmm wiesz dla niektórych to o dwa za dużo :diabloti: Quote
jonQuilla Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 [quote name='apple']Hmmmmm wiesz dla niektórych to o dwa za dużo :diabloti: pamiętaj że w życiu liczy się pozytywne myślenie ;) :eviltong::evil_lol: Quote
Medorowa Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Nie wiem czy dzisiaj u Ciebie Krosiowa byłom, a że Cie kochom to wolę się upewnić;):p Quote
apple Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 [quote name='Medorowa']Nie wiem czy dzisiaj u Ciebie Krosiowa byłom, a że Cie kochom to wolę się upewnić;):p Nie byłaś.....ale że cię kochom to ci wybaczam :loveu::loveu::loveu: Quote
clockwork Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 nadrobiłam 5 stron... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............................ zapomniałam po co tu wlazłam :roll::roll: aaa... gratuluje cienko-cięto :multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts