Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

łodzian3333 napisał(a):
Szanta odwiedziła dziś znów weta
Biegunka w miarę opanowana
Nadal stan podgorączkowy, powiększone węzły chłonne ale gardło już mniej zaczerwienione.

Z bardzo dobrych wiadomości: Tajga - ta druga owczarka, prawdopodobnie pojedzie do swojego nowego domu

Dobrze, ze Szanta dochodzi do zdrowia.
Na razie czekam na ostataeczną decyzje ze strony ze strony potencjalnych chętnych na Tajgę- zastanawiaja sie jeszcze nad staruszka SALSĄ.

A w tzw."międzyczasie" chcę pokazać cioteczkom dwa starsze schroniskowe ON-ki, czekające na dom na MARMUROWEJ:

ARES nr.48 :WIZYTIOWKA:http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=5072

GOTYK nr.564: WIZYTÓWKA: http://schronisko.doskomp.lodz.pl/index.php?co=psy&nr=5033

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szanta ładnie je. Biegunka na tą chwile opanowana.
Nadal leczymy zapalenie górnych dróg oddechowych.
Z resztą watahy znakomicie się już dogaduje.
Natomiast broni nas przed jej nieznajomymi osobami.
Zaskoczyła nas - odwiedził nas znajomy. Szanta jak zwykle leżała w domu pod stołem. Nagle wyskoczyła spod stołu z zębami - chciała zaatakować gościa.
Na szczęście stanowcze krzykniecie wystarczyło by ją powstrzymać.

Kilka nowych zdjęć:

Posted

Byłyśmy z Szantą ponownie u weta.
Z gardziołkiem już całkiem nieźle, biegunka też opanowana. Sierść odrasta. Powolutku wychodzimy na prostą..........

I w sobotę dzwonił chętny na Szantę.
Bardzo prosił by nie była sterylizowana, bo narodziny szczeniaków to takie wielkie przeżycie.............
Zobowiązał się nawet do napisania oświadczenia, że wszystkim szczeniakom znajdzie dom. A sterylizacja to tak naprawdę okaleczanie i znęcanie się nad zwierzętami.

Posted

podesłałam sunieczkę chętnej pani z Myszkowa - dzwoniła o naszą oneczkę, ale ona juz nieaktualna wiec wysyłam pani propozycje - gdyby coś to dam znać:)

Szanta strasznie chudziutka dalej:(

Posted

jak czytam o takich nienachapanych ......to mnie ......bierze:angryy:
najgorsze jest to ,ze taki w koncu znajdzie gdzies suczyne ,ktora zamorduje w takiej pseudohodowli:angryy::angryy::angryy::angryy:

Posted

IVV napisał(a):
jak czytam o takich nienachapanych ......to mnie ......bierze:angryy:
najgorsze jest to ,ze taki w koncu znajdzie gdzies suczyne ,ktora zamorduje w takiej pseudohodowli:angryy::angryy::angryy::angryy:

Dokładnie, a przychówek da sąsiadowi, który wprawdzie potrzebował psa i był umowiony na owczarka ze schroniska lub ogłoszenia, ale zadzwoni i podziekuje, bo "właśnie dostał szczeniaka.."

• 3 weeks later...
Posted

Witajcie po dłuższej przerwie
Szanta już prawie ze wszystkiego wyleczona. Prawie bo jeszcze od czasu do czasu się drapie.
Myślę ze najwyższy czas porobić jej ogłoszenia i szukac domu, także bardzo proszę wszystkie dobre duszyczki o porobienie Szancie ogłoszeń.
Za wszelką pomoc z góry bardzo dziękuję.
Zdjęcia i opis sunie mogę przesłać .

• 1 month later...